Hayırlı cumalar🌻
Müsait değilsiniz ve bir anda çat kapı misafir geldi hiç haber vermeden bu durumda tepkiniz ne olur?
Hayır şu an tam o durumdayım ve ufak çaplı cinnet geçiyorum da wpwwp
Hayırlı cumalar🌻
Müsait değilsiniz ve bir anda çat kapı misafir geldi hiç haber vermeden bu durumda tepkiniz ne olur?
Hayır şu an tam o durumdayım ve ufak çaplı cinnet geçiyorum da wpwwp
Sinirlerim bir oynar ufak çaplı neyse artık git de diyemiyoruz iyi kötü ağırlar yollarım kimse kimsenin evine davetsiz gitmesin lütfen hoş değil
Misafir misafirliğini bilirse sorun yok. Adam geliyor sabah 7-8'de, 5-6 saat oturuyor da oturuyor da oturuyor. Yok bilmem arabayı tamire vermiş onu bekliyormuş. Aranda hiçbir samimiyet yok akrabalıktan başka. Başka biri, hiç hazzetmediğim biri geldi 2-3 saat oturdu. Tamam dedik bayram. Ertesi gün geldi 2-3 saat, hafif gerildim. 1 hafta böyle devam edince adamı azarladım, kovdum yanından. Çağrılmadığı, davet edilmediği ve sevilmediği bir eve 1 hafta boyunca dadanmak canımsın değil de ne? başka bir tanesi, madde bağımlısı ve hayatta evime sokmayacağım kimselerden. Hayatta yüzyüze konuşmuşluğum, sohbet etmişliğim yok, geldi evime, odamda her şey benim için tarihi eser gibi. 1920'lerden 1930'lardan kalan kitaplar var kütüphanemde. Oğlu orayı karıştırıyor ben sinir krizindeyim şu an tıpkı senin olduğun gibi.
Yani evet, haklısın, misafirliğin de bir kuralı var, önceden bildirilir, zorla misafir olunmaz, 1 saatten fazla kalınmaz ve gidilir. Hani gelen çok yakın dostumdur, isterse gelir 1 hafta kalabilir de hazzetmediğim insanlar kişisel alanını işgal edince, hem de o işgal uzun sürünce, gerçekten çıldırmamak elde değil.
Cevap
10Cevap
Ben tepki vermem ağırlarım
Yaa habersiz gelmesi hoş değil ama yinede agirlardim ben tepki göstermek yerine olabilr Tanrı misafiri sonuçta
Yok zaten doğru olan o geri çevirilecek hali yok
Yani tepki versek ayıp olur o yüzden mecburen ağırlardım.
Aynenn öyle tabi
Aslında şu sıralar misafire ihtiyacım var, davetsiz gelseler, sorun olmazdı
Bizde fazlası ile var yollim sana wpwpw
Su bile vermem çok az konuşurum hatta başka odada otururum tek bırakırım misafiri
Yok artık 😂
Tanrı misafiridir. O yüzden hoş karşılamak gerekir...
Misafir berekettir. Berekete ihtiyacım var demek ki.
Misafir dedign davetsiz gelr zaten adı üstnde misafir
Yo ne alaka öncesinde arayıp müsait iseniz size gelicez demek gerekiyor bence. Evde olmayabilirsin, müsait olmayabilirsin vs. Sonuçta anormal bir durum olmadığı sürece haber verilmeden gelinmesine karşıyım
Laylaylom için geldiyse yollarım ama gerçekten bir ihtiyaç için geldiyse yardımcı olurum
KS ye girecek vaktin var ama. Kesin baba tarafı veya koca tarafıdır.
Vaktim yok demedim müsait değilim dedim. Belki yorgunum ve sadece dinlenmek istiyorum ya da dışarı çıkma planlarım var?
Gelmişken öldürürüm
@Uyayeh?🤨
İçimden geçen o wpwpw ama tabi gerçekte hoş geldiniz diyip ağırlamak mecburiyetindeyiz
Yok ben öldürüyorum dayanamam
@Uyayeh huhh 😮💨🤨
yapacak bisi yok. hosgelmis
Severim davetsiz misafirleri
Delikten bakar kapiyi da acmazdim
Kapıdan bakarım açmam
odamdan çıkmam
Kapıyı açmam
Hayırlı cumalar olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?