Ya bir evde her gün misafir olur mu¿ Bizde tükenmiyor pat diye habersiz geliyorlar sabahı ayrı, akşamı ayrı. Akrabalar kapatılsın.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu benim başıma sıkça geliyor maalesef. insan Karadenizli olunca ister istemez evinden hiç misafir eksik olmuyor. Şahsen ben de pek sevmiyorum misafirleri. Ama gelene de git diyemiyoruz işte
Git diyemediğimizden oluyor bunlar hep.
#selamgençlik 🍀🍀
Ben kendi akrabalarımla artık bayramlarda bile görüşmüyorum ve bu cidden Allah'a her gün şükrettiğim bir mevzu. Fakat kafamda şöyle bir şey var: Evleneceğim erkeğin görüştüğü ve sevdiği tüm akrabalarıyla o hasretini çektiğim gerçek aile ortamını yaşamak istiyorum. İnsanın ona zarar veren yakınlarıyla zorla görüşmesi kadar, sevebildiği, anlaştığı, güvendiği akrabalarının olmaması da yorucu bir duygu. Çat kapı gelip gidebilmek aslında çok samimi, sıcak duygular barındırıyor. Sevdiğim insanlar çat kapı gelse yüzüm gülebilir, olsa öyle insanlar..😌😌
#tubasueda 🍀🍀
Bunlar samimi insanlar değiller. Arkamızı döner dönmez dedikodumuzu yapıyorlar, kaç defa yakaladık annem işte ayıpmış günahmış filan saçma sapan
Seni anlıyorum gerçekten çok zor 😔😔
😢
🖤🖤
Çok teşekkürler 😍😍
Rica ederimmm❤
Bekar evinde yaşıyorum her zaman uygun olmuyor ev bir kaç kere kötü yalandıktan sonra akıllandım artık kapıyı açmıyorum uyuyordum duymadım falan diyorum 😅 gelmesinler anti misafirperverim ben sevmiyorum 😂
Annemgil olmasa hak ettikleri tavrı koyarım da dedikoducu tayfaya işte annem var😃
Belki seni görmeye geliyolardır hayırlı bir iş için olamaz mı fjdjjd
Aman allah korusun işte o zaman anne manne dinlemem kovarım
O zaman mahallede adın cadı kıza çıkar işte 😃
Çıktı zaten
Takma boş ver seni bilen biliyodur zaten
Recep İvediğin otel odasında temizlikçiye yaptığı gibi "do not disturb" yazılı kartı gösterir kapıyı geri kapatırım 😂😂😂
😅😅😅
Eig için teşekkürler :)
Rica ederimmm bayramın mübarek olsunnn🐏
Teşekkür ederimm 🐑 senin de bayramın mübarek olsun :))
Cevap
16Cevap
valla şimdilik bir şey diyemiyoruz ama ilerde “davetiyen var mı?” diye soracam yoksa içeri almayacam shsjs
😂😂kapıya otomatik biber gazı koycam zile bastıkça sıkılacak az kaldı
Evde yokum ben
Bizde de misafir eksik olmaz yine de katlanıyoruz mecbur. Habersiz misafir bende sevmiyorum
Belli zamandan sonra insan bunalıma giriyor sürekli olunca.
Aynen :)
hoş geldiniz efendim derim severim misafirleri ben ya
Sevmediğin kişiler haftanın 4 günü sizde olursa bide habersiz😃harici ayrı misafirler sabah akşam
Oo kalabalik severizz gelsinler harici nin arkadaslarids gelsin
😄😄
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Gelene kapımız açık ama çat kapı sevmiyorum. Zaten bize gelen olmaz arada işte. 😄
Ne güzel :/
Ya misafiler sıkıcı geliyor bana misafirliğe gitmeyide sevmiyorum gelmelerinide hele zaten gelen odama giriyor daha çok gıcık oluyorum
Sevdiğim biriyse sorgulamam davet ederim harici biriyse müsait değilim duşa giriyordum tam falan der sepeterlerim sevmem öyle ani gelenleri
Haber edip de gelmesi lazım her kimse ama çok sevmem zaten, öyle yakınlarım olursa açarım ne olacak evim sonuçta
Çat kapı yapmayı sevmem. Ev dağınık olabilir evin icinde özel bir şey olabilir mesela..
Her insan düşünceli olamıyor işte...
Son 5 yıldır akrabalardan uzakta yaşadığım için kimse gelmiyor djfjfjgjf
Odamın kapısını kilitlerim genelde sevmiyorum davetsiz gelenleri :)
Hoş gelmiş sefa getirmiş, misafirin her türlüsünü severim
Çat kapı gelinmesi hoş değil ama yinede misafirdir diye içeri buyur ederim
samimi olduğum biri ise sorun değil ama değilse surat yapabilirim shdjsd
Bunlara suratta yaramıyor ya yüzsüzler, işleri güçleri dedikodu. Daha evelsi gün sabah bizdelerdi😃
Çocuklarını ağlatıyorum genelde :D
Cimcikliyor musun ne yapıyorsun😅
Yok korkutuyorum. Sinirli bir yüz ifadem var kaşları çatınca zaten korkuyorlar :D
Bizim misafir çocukları da yüzsüz ya korkmuyorlar ondan 2 dk da alışiyorlar
Yok beni görsen emin ol sen de tırsarsın :D
tırsmam😃
Bence o kadar emin olma ya :)
Davetsiz misafire kendi islerimin oldugunu gostermeye calisirim, rahat olmasi icin cok fazla ugrasmam
Özellikle özel gecelerde gelenlere gıcık olurum
Allahın misafirini geri çevirmek olmaz
Emrivaki sevmem
sevmem davetsiz ani misafiri
Gelemez açmam kapıyı
Ne olabilri hiçbir şey
Tepki vermem ama çok rahatsız olurum
Hoş gelmiş defa getirmiş olur
Sefa getirmiş olacak
Anladımm❤🌸
Ne davetli ne davetsiz misafir sevmiyorum ben ya
Kimse gelmiyo