Eşinizin hiçbir yoldan çocuk sahibi olamayacağını öğrenseydiniz ayrılmayı düşünürmüydünüz?

Sorum hem erkeklere hem kızlara evlisiniz bir süre geçtikten sonra çocuk sahibi olmak istiyorsunuz denemenize ramen bu gerçekleşmiyor doktora gidip gerçeği öğreniyorsunuz her ikinizde iki tarafta da olabilecek sıkıntı sonuçta ve eşinizin hiçbir yolla çocuk sahibi olamayacağını öğreniyorsunuz eşinizden ayrılmayı düşünürmüydünüz ya da ayrılırmıydınız dürüst olun... 👶🍼
Güncellemeler
+1 yıl
Peki eşiniz bunu bildiği halde size söylemeyip evlendikten sonra itiraf etseydi tepkiniz ne olurdu...
Güncellemeler
+1 yıl
Benim cevabım : Eğer sorun eşimdeyse ayrılmam güncel olarak eğer bildiği halde salarsa çok ağır olur ama yinede yapıcak bişey olmaz çünkü bu onun elinde olan bişey değil saklasa bile burada benim için önemli olan neden sakladığı... EĞER sorun bendeyse ayrılırdım çünkü kendimde olan bir sorunu eşime yansıtmak istemem illaki çocuk isticek bunu belli etmese bile yansıtmasa bile içinde hep bir ukte kalıcak ki keza benimde öyle bu yüzden ayrılırdım...
Eşinizin hiçbir yoldan çocuk sahibi olamayacağını öğrenseydiniz ayrılmayı düşünürmüydünüz?