Eski eşimle bosandik. Bu ayrilma teklifini ilk olarak bana sunan kendisiydi bende kabul ettim. Bir de cocugumuz var onun için görüşüyoruz.
Ben sonradan tekrar evlendim. Ayni evde yaşamıyoruz simdilik. Buluşuyoruz daha cok, yakin mesafede oturuyoruz, oyle ayarladik, cocuk kucuk oldugu icin. Sagolsun esimde bu konuyu anlayisla karsiladi. Biraz daha buyusun sonra birleşiriz.
Eski esime evlenirken sadece evlenecegimi soyledim bir sey dememisti. Bir hayirli olsun bile demedi, ses etmedi. hic bir araya da getirmedim onlari. Dogru da olmazdi zaten. Ama ilk defa yakin zamanda denk geldiler.
Esimle evde bulustuk, benim eve geldi, biraz cocukla oynadi biz konustuk ettik falan. Eski esiminde gelecegi tuttu. Cocugu istedigi vakit gorebiliyor. Normalde haber verirdi vermedi bu sefer. Haber verse ona gore ayarlardim. Esimle ayni evde denk geldiler.
Eşim merhaba dedi elini uzatti. Eski esimde merhaba dedi zoraki elini uzatti. El sıkıştılar. Esim de hemen iceriye baska odaya geçti. 5-10 dk sonra da cikti zaten.
Esime bir sey olmadi da eski esim baya bozuldu, canı sıkıldı anladim yani. Yuzume pek bakmadi. Hic konusmadi. Sadece cocukla ilgilendi, oyun oynadi. Cocuga dahi gülümsemedi. Sonra 1.5 saat sonra o da gitti.
Boyle davranmasi normal mi? Yani biraz anliyorum, o yuzden bir araya getirmemeye gayret ediyorum zaten. Iki tarafi da anliyorum. Esim ben zaten bunlari bilerek ve farkinda olarak evlendim seninle, benlik bir sorun yok dedi. De eski esimi bilmiyorum neler düşündü, düşünüyor.
Kimse bosanmak icin evlenmez. Yuvayi ilk dağıtan da eski esimdi. Bende tekrar evlenmek, kendimi kapatmak istemedim bizim toplumun bu konudaki onca önyargisina ragmen.
Mutluluguma engel koymak istemedim. Illaki yanimizda birini isteyebiliyoruz, sevmek sevilmek boşansakta isteyebiliyoruz. Karsima duzgun biri cikinca da, o da beni kabul edince devam ettik, ediyoruz cok sukur. Rabbim nasip etti tekrar oldu. Esimle de mutluyum Allah basimdan eksik etmesin. Ama tabi bazi durumlar sıkıntı olabiliyor boyle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer