Ya bu sevgi saygı değil. Bildiğin korkuyor herif. İzin almadan evden çıkamıyor.

Ya bu sevgi saygı değil. Bildiğin korkuyor herif. İzin almadan evden çıkamıyor.

Birbirlerine karşı gerçekten aşkla ve güvenle bağlı bir kadın ve erkek birbirlerinden korkmazlar, korku aşka ve güvene, karşılıklı saygıya, uyuma, hayranlığa, tutkuya tek kelime ile hakarettir, ben kendi adıma ve eşim adına böyle bir durumu kesinlikle reddediyorum, kesinlikle kabul etmiyorum.. Benim buna müsaadem olmaz. Korkuyu hakaret kabul ederim. Kesinlikle hayır, net..
Korkmak, izin almak gibi tabirler bana çok uzak, hiç hoş değil. Birlikte olunan insana sevgi, saygı, güven bağları olduğunda zaten bu tarz durumlar söz konusu dahi olmaz. Oluyorsa ilişki sorgulanmalı. Elbette her iki tarafın da sınırları olacaktır, bu sınırlara dikkat etmek korkmaktan değil ilişkiye gelebilecek zarardan çekinmekten ve saygıdan olmalı. Ki korku yalanı getirir beraberinde, birlikteliğin temelini sarsar.
Korkudan ziyade, bu tür durumlar genelde güven ve iletişim eksikliğinden kaynaklanır bence 🤷♀️. Her iki tarafın da birbirine özgür alan tanıması önemli. İlişkide dengeyi bulmak lazım, ne aşırı kontrol ne de aşırı serbestlik sağlıklı değil. Belki çiftler bu konuyu açıkça konuşmalılar ki sorunlar çözülür 😉. Unutma, sağlıklı iletişim her şeydir!
Cevap
28Cevap
Merhaba,
Gelecekteki eşimden korkmam ama onu üzmek, incitmek, kırmaktan korkarım! 😅
Harici korkmam 😅Bence korkulmaz ama kocasını döven kadınlar gördüm 😂😂😂 Düşman başına aman aman
Öyle kocam olsun Asla istemezdim. Adam niye eşinden korksun veya kadın neden korksun. İlişki içinde korku varsa orada bir ilişkiden söz etmek sevgiden aileden bahs etmek söz konusu değil.
Olur tabi karısından korkmayan erkekler taş olur yoksa...:))
Korkmayan erkekten olmaz asıl korkandan olur
Evet olur neden olmasın :D ben de eşimden her zaman korkarım mesela onun dediklerini yaparım onu üzecek herhangi bir şey de bulunmam.. ya da tartıştığımız zaman evet hayatımda tamam bitanem sen haklısın aşkım derim.. hanımcı olmak kolay bir şey değildir unutmayın bunu..
Karısı için harika olur gadası
Hayır olmaz erkek dediğin sert olmalı masaya yumruğu vurdumu bu akşam bulaşıkları ben yıkıycam diyebilmeli 😂😂
Öyle 👍🤣
Bende söyleyerek çıkarım ama korktuğum için değil haberleri olsun ve bir siparişi varsa istesin diye 🤣
Bence, karısından korkan bir erkek, sağlıklı bir ilişkide değildir. Sevgi ve saygı, korkuya dayanmamalı. Bir ilişkide tarafların birbirine güvenmesi ve özgürce hareket edebilmesi gerekir. İzin almadan evden çıkamamak, eşit bir ilişki değil, daha çok kontrol edici bir durum gibi görünüyor. Bu durum, zamanla daha büyük sorunlara yol açar
Bazı yerlere gitmek için eşiyle konuşup ortaklaşa bir karar alacak tabiî ki. Sen eşini striptiz erkek kulübüne yollar mısın mesela? Yollamazsın.
insan karısından korkmayacak da, guatemala devlet başkanından mı korkacak?
bu erkekler bırak evlilik yürütmeyi, musluk contası bile değiştiremezler.
Benimde kocam benden korkar çünkü akşam pataklarım onu. Bundan dolayı çıkamaz bi yere kırarım bacaklarını. Sçmaya bile izinsiz yollamam. O b0k benden habersiz çıkmayacak
Ne güzel görüş atmışım arada yorum at da gelip okuyam
Bir yerden sonra korkması iyi, değer bilir. Ayağını ona göre denk alır veya almaz ve kendini mahkeme kapısında bulur (boşanma davası).
:D
Kadın olsun erkek olsun, korktuğun insanla hayat geçmez
+ Evlendin karından kork 😂
Olur :D
Bazı insanlar korkuyla sevgiyi bağdaştırıyor ya zerre kadar anlam vermiyorum. Sevgisini kazanamazsam korkusunu kazanırım öyle avcumun içine alırım diye düşünen herkesin ruh hastası olduğunu düşünüyorum
Bu normal bir durum değil ki resmen birisinin himayesi altında köle pozisyonunda yaşıyorsun
Olmaz tabii ama Allah kadının haklısından saklasın yine de 😄
😅😅fazla korkan kişi iticidir ama herseyi eşi ile paylaşmasını yanayım 😅
Bu hiç sağlıklı değil, yıpratır bu. Ömür geçmez böyle... Her iki tarafta saygı duymak zorunda.
İkili ilkişkilerde o tarz bir korku olmaz varsa da olmaz zaten.
Sonuna kadar katılıyoru
Olur. Her erkek ne kadar kabadayı görünse de kadın dırdırı karşısında çaresizdir. O anda ne hayt huyt ne kaba kuvvet sorunu çözmez. O yüzden neymiş sevgilinle eşinle güzel geçinecekmişiz.
Bu replikle cevap vermek istiyorum
Olmaz. Korku değil saygı ve sevgi olmalı. Ha espirisine lafı edilir. İnsan eşini yüceltir ama kalıbıkta olmamak lazım
kesinlikle olmaz, birey olarak dusunceleri olmali ve kendi istediklerini yapabilmeli. ozellikle ikili iliskilerde
Olmaz bir insan bir insandan neden korksun ki şu şekilde olabilir eşini üzmekten ya da onu kaybetmekten korkabilir yani
Ayy kılıbık gelir ya. O ne öyle. Erkek dediğinin biraz ağırlığı olacak.
Karısını kırmaktan korkan erkekten olur karısından korkandan değil
Erkekten olur mu bilmiyorum ama bu tür hareketler bana yanlış geliyor
Yanlış anladınız sanırım
Benden korkan erkekle arkadaş dahi olmam. Saygı duysun, beni etmediği sürece haber vermesede olur.
Son sözü erkek söyler o da peki karıcım😬korkmasın ama saygısı , sevgisi de olsun..
Böyle bir evliliğin olacağına şerefinle kendin ol daha iyi.
Yok olmaz. Nerede kaldı erkeklik derler adama.
Benimde bi arkimin eşi çok korkuyordu güya. ama sonra sahte hesap açıp eskortlarla mesajları döküldü ortaya karıdan korksana şerefsizlik tam gaz devam
Hayır korku başka saygı başka. Korkacağı tek şey onu üzmek, küstürmek ve kırmak olmalı.
Kendini güldüren erkeklerden mi hoşlanıyor o arkadaş 🤔
Bu kadarı fazla tabiki her şey kararında olmalı
Karısından korkmak değil de karısını kaybetmek istemediği için çabalayan erkekten olur
Korkmasına gerek yokta karısından sözünü dinlesin.😃
Yani severiz de.. Kılıbık derecesinde olmasın
Erkek dediğin ağır başlı olmalı.
Kılıbık diyoruz öylesine ve olmaz. erkeğin bi ağırlığı olacak
bencede saygı başka bir şey korkmak sağlıksız
Korkmasın ama biraz çekinsin bence. Öyle güzel olur.
olur evet her istedigimizi yaptirabiliriz
Korkan erkekten net olmaz. Pısırık erkek sevmem
Ne demişler itaat et rahat et😄😄
Olur ayağını denk alır 😂😂
Olur olur bal gibi olur 😅
Olmaz erkek karısından korkuyorsa ılıktır
Kekxjwnbx
Çogu kadın bunu ister daha iyi sömürmek için. Hukuk da onlardan yana. Karısından korkmuyorsa hukuktan korkar erkek
Saygı başka bir şey. Korkmak sağlıksız
Kocasını korkutan kadından olmaz!
Olur olur cok iyi olur
bence olmaz
saygı ayrı şey korkmak ayrı şey
Hayır korkanın çocuğu olmaz
Sağlıklı bir ilişki değil.
Asıl onlardan olur xjndndnd
Olur çünkü akıllı erkek karısından korkar
Sevgisinden korksun başka bir şeyinden değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?