İnsanı, dostça ilgiden daha çok yetiştiren, daha saf ve canlı olarak uyanık tutan ne vardır?

İnsanı, dostça ilgiden daha çok yetiştiren, daha saf ve canlı olarak uyanık tutan ne vardır?

Tabii ki. Sosyal fobiye tepki olarak doğmuşum ben Random bir insanla konuşma başlatmaktan hiç çekinmem 😄 Açıklamadaki soruna cevap verecek olursam da, tek kelime: acı
Evet acı fizikende ruhende canlandırıyor kötü tecrübe bıraksada haklısın👌🏻
👏🏻💯💯
karşılıklı ilgi olmayınca konuşma başlatmış olmak bir anlam ifade etmiyor maalesef ben de karşımdakine göre davranıyorum gerekirse konuşma başlatıyorum ama devam ettirmek karşımdakine kalmış bir şey
Eic için sağol 🌹
Rica ederimmm🌹
Benim ilgilendiğim kimse yok. bu yüzden de kimseyle konuşma başlatmıyorum sadece arkadaş olarak kafa dengi birisine denk gelirsem zaten karşılıklı sohbet oluyor illa ki.. ama aşk anlamında olmaz.
Ciddi anlamda bir yoğunluk hissettiğim kişi ile ilgilenme durumu olur bende onun içinde konuşma başlatmada hiiç zorlanmam. 😅
Rica ederimmm☺️
Cevap
9Cevap
Hanımefendilerle her yöntemle ve her üslupla tüm olası kombinasyonlarla iletişim kurmaya çalıştım ama hep terslendim. Artık yalnızlıktan şaşmıyorum. 🙂
Zor gelse de ondan bir hareket beklemezsem ben başlatırım
Duruma göre değişir bazı zamanlar uzak durmak bazı zamanlar konuşmak
O bende yok gibi ya utangaçlık kötü etkiliyor o konuda beni
%30 konuşma %70 dış görünüş bence. gerisi teferruat
Zor çünkü uzun yıllar oldu bu işleri unuttuk 😃
Ahahah😄en kötü sonuç red yersin belirsizlikten daha iyi🍀
Hayırlısı olsun doğru insan ve doğru zamanda✨
☀️☀️
Ne var ne olcak
Çok zor. Bu konuda cesaretim yok.
Burcun aslan veya yay?
Akrep ve konu benlik değil sormak için açtım soruyu