AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Kesnlkle katılıyorum. Aldatmayan erkek yok kadar azdır. Benim eşim de kesn çaktrmadan ilgilendiği kadınlarla (varsa) konuşmuştur. Ki çaktırmamaya çlışırken bir iki sezdim.
Kadınlar da yapıyor ama yapmayanlar da var diyorsan erkeklerde de aynı şekilde. Erkek olup sevgilisine eşine sadık olanlar da var böyle diyip erkeklere suçu atıp bırakmayın. Biz erkeklerden biraz daha duygusal olduğumuz için bazı şeyleri farklı düşünebiliriz ama her ne kadar erkekler yapıyorsa kadınlar da yapıyor bende çok şahit oldum yaşadım..
insanın erkeği kadar hayvan bir tür yoktur muhtemelen o yüzden erkeksiz hava sahası bir gereklilik
Bu yorumu yaparken şunu dikkate al aldatan erkek kadınla aldatıyor degilmi demekki tek hayvan tür erkekler değil onun koynuna giren kadınlarda hayvanmis
Buna inanıp inanıp inanmamak sizin elinizde.
Ne desem boş.
Hayır aldatmam. Birinin bana yapmasını istemediğim birşeyi ben yapmam
Ben aldattım evet kadınlarda aldatıyor. Ben aldattığımı vicdanen dayanıp anlattım karşı tarafa bir baktım ki oda beni benden önce aldatıyormuş o yüzden erkeği kadını yok bu işin
Her erkek aldatmıyordur ama çoğu ya aldatıyordur ya aldatmayı düşünüyordur ya da ileri de aldatacağından haberi yoktur. Ama mutlaka aldatmayan bir kitlenin de olduğuna inanıyorum.
Fiziksel olmasa bile düşünerek aldatanlar var evet
Kimseyi aldatmadım yapmam ayrılırım en fazla.
Genellemeyelim cinsiyete göre bence aldatan çok kadın da var erkekte günümüzde.
Her erkeği aynı kefeye koymak olmaz aldatmayan da vardır.
Hepsi yapmıyor. Zamanında doyamamış ve/veya karakteri bozuk olanlar aldatıyor. İyileri de var.
Hayır sana hak vermiyoruz. Bu senin yaşadıklarından ötürü kafanda oluşturduğun kurgu.
Cinsiyet farketmeksizin, kendini bileni aldatmıyor.
her erkek değil her insan bedenen olmasada ruhende gözlede kalplede aldatır
Ben bekarım ve bekarken bile gelecekteki eşimi aldatmadım, yani evlenince hiç aldatmam.
Bence her erkek aldatmaz aldatmayan gerçekten adam gibi sevenlerde vardır ama bunların sayısı az olduğu için bize denk gelmiyordur
Bu ülkede birini bulma konusunda kadınlar daha kolay ulaşabiliyor. Zannettiğiniz gibi kimse erkeklerin peşinde s.. k beni s. ik beni diye dolanmıyor.
Önce kendisine sonra hayatındaki insana saygısı olan herhangi bir insan aldatmaz.. Bunun cinsiyet ile alakası da yoktur..
Ben bilmem ben kendimdemden sorumluyum egerki birini sevip berabersem ne olsada beraber yaşamak isterim paylaşırım bölüşürüm
her erkek demeyelim de yüzde 99 u diyelim :D :D
O zaman yüzde 99'unuz cehennemliksiniz he
@siyahatlıasilprenses direk cennete sen gideceğine inanıyor musun :D
Huhuuu siyah kardeşiliği adına kestane kebap acele cevap :))
Belki, Allah'ın izniyle
Cehennem ehlinin daha çok kadınlar olduğunu söylemişti oysaki efendimiz, şaşırdım : )
Kadınlar sadık erkeklerden tiksinip çapkın erkeklerin peşinden koştukları için her erkeği çapkın zannediyorlar mevzu budur.
Biz malız o zaman bir kişiyi sevip ondan başkasını görmüyoz ne güzeller var bizim de sevdiğimiz dünya güzeli oluyor gözümüze ama kıymet bilen olmuyor tabi 😐
Alakası yok, insan gerçekten değer verdiği birini aldatmaz. Şahsen uzun ilişkilerim oldu ama aldatmadım ama gerçekten sevmek gerek saygı ve karakter de önemli
Kadınlar aldatmıyor sanki. Aldatmayan aldatmaz cinsiyeti yok.
Kadın veya erkek hiç fark etmez eğer birini gerçek den seviyorsan onu hiç bir şekilde aldatmazsın.
Aldatmadim.
Bir gün ansızın terk edildim. Aldatilmayi hak ediyor bazı kadınlar.
Sevgili bile olma evlenmeyi bırak çünkü erkeklere güven olmaz hiçbir şekilde
Herkes aynı degil farklıdır? insanların cogu aldatır
Alfa aldatiyorsa o zaman betayı tercih ederim. Alfa umrumda bile olmaz 😂
Bu mantığa göre öleceksin zaten neden yaşıyorsun ki?
Her erkek diye genellememek lazım da. Maalesef her iki cinste de aldatmalar arttı. Boşanmak çocuk oyuncağı oldu. Mutlu olan da var mutlu olmayan da.
Hayır her erkek aldatmıyor herkesin günahına girmeyin
Evet bir şekilde aldatıyor ya sanaldan ya reelden
Ufff ne bos yapiyon be erkekler seytan karilar melek sanki o zaman her kari da aldatiyor
Her erkek aldatmaz bu bir karakter meselesi karakteri olan evli bir erkek aldatmamalı bence 20 yıllık evlilik hayatım oldu bir fırsat ve imkan oluştuğu halde eşimi aldatmadım
fırsat ve imkan olusti derken abi seviyosan zaten firsat imkan olusmamali
@edagns5860 işim gereği fırsat dedim içkili eğlence mekanlarında 15 yıl şef garsonluk yapmıştım bir dönem
anladım
yinede oyle demeni uygun bulmadim
Yani aldatmasa da yakalanmayacağına emin olsa kesin aldatır 😀
Sevmediğim kızdan ayrılırım sevdiğimi ise aldatırım eğer sevgiliniz sizi aldatiyosa sizi sevdiğindir😍
Allah uzun ömür versin Bilal başka ne diyeyim 😂
Sağol sanada 😅😂
Ben başka bir şey yazmıştım da neyse sjshs
erkek aldatınca fiziksel olarak aldatır. dürtülerini tatmin etmeye çalışır. ama kadın etiyle kemiğiyle duygularıyla herşeyiyle aldatır.
...
Yok ya aldatmayanıda var şimdi haklarını yiyemem
Herkes aldatmaz ya saçma
Vermiyorum her erkek aldatmaz iyidir bazıları herkesi Bi kefeye koymayın
👏👏👏
Karaktersiz olan herkes aldatr karakterli olan bi avuç insan var ona da cinsiyet baglaman boşuna
Bayan esine sahip xikarsa eşi başkalarına ihtiyaç duymaz
Zaten bu düşünceyle evlenirsen hem sana hem adama yazık
Bir erkek maksimum 3-5 tane kızla konuşur. Ama kızlar öyle mi 300-500 tane 😄
Bence kadın da erkek de olsa aldatan var herkesi aynı kefeye koymak saçma
Öyle bir şey yok o erkek veya kadın değil insanın içinde olan bir şey
Bakire olmayan kızla da ben evlenmem sen kesin degilsindir
Aldatan aldatır kadını erkeği yok. Aldatmak yerine başka çözümler var
karakter meselesi. ben yapmam
Neden peki sadece vicdan iste karakter mi baska sebepler?
kendine yapılmasını istemiyorsan yapmıyorsun işte. karakterimde yok. sonra çok pişman olacağımı bildiğimden. ayrıl sonra ne yapıyorsan yap
Boş yaptın aşırı
Kesinlikle katılıyorum her erkek aldatır
Hayır herkes yapmaz ama zor bulunur
senle bir tanışalım mı ya düzgün birine benziyorsun?
Çevremde aldatmayan erkek çok
Ömrüm boyunca hiç aldatmadım
Seven erkek aldatır. Sevmeyen Ayrılır...
Seven erkek nasıl aldatır abi
@aleynacaner ilişkin monotonlastigi zaman... İlişkinin heyecanı azaldığı zaman... Sever ama gitmek istemez.
Neden gitmek istemiyor
@aleynacaner alışkanlık ve bağlılık ama bir süre sonra oda yormaya ve mutsuz etemeye baslayinca işte o zaman gidiyor... Gitmek yıllar geçtikçe zorlaşıyor çünkü
İnsan alıştığı bir insanla evlilik düşünür mü @Sundaddy
@aleynacaner hikaye öyle başlamıyor ki... Önce aşık oluyorsun. Gözüne perde iniyor.. imza atıp aynı çatı altına girince büyü bozuluyor 🤦🏼
Ne oluyor o zaman evlilik aşkı öldürüyor mu
@aleynacaner maalesef tamda böyle oluyor... Aşk şekil değiştiriyor.
Nasıl şekil
yatakta mutlu olmayan aldatır bebeğim
Diyelim öyle aldatıyoruz, çözüm ne sence?