Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılmıyorum. Şöyle ki aldatabilen alfa erkekler azınlıkta ama aldatmayan beta erkekler çoğunlukta. Kadın ve erkek aldatmaları ise eşit. Tüm araştırmalar bu şekilde. Ama kadın aldatmasının hepsi yakalanmıyor. Zira aldatan kadınlar, genelde ezik ve saf beta erkeklerle evli. Bunları, kandırmak çok kolay. Aldatmayı yakalayan kocalar ise , genelde alfa erkek. Şiddete meyilli olanlar, öldürüyor ama şiddete meyilli olmayanları da anlaşmalı boşanmaya bakıyor.
Genel olarak aldatma olayları şöyle ;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAldatmayan beta kelimesi, aldatamayan beta olacaktı. Zira her erkek, bir kadından sıkılır ve farklı kadınların tadına da bakmak ister. Ama kızları, her erkek yatağa atamaz. Beta erkekler, hiç atamaz. Belki baya para harcarsa, atabilir bu da belki..
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu Ne Zaman Genelleme Yapmamayı Öğreneceğiz Acaba Her İnsan Bir Değildir. Kadınlar İçin Aynı Şeyleri Söylerken Erkekler İçin Niye Aynı Düşünceye Sahip Olamıyoruz Ki Ben İlişkilerim Olduğu Zaman Tutupta Başkaları İle Görüşmedim Görüşmem de Kendime Yakıştıramam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstisnalar vardır ama bence zina yapan adamın aldatması daha kolay. Bekarken Allah'ta korktuğu için kendini koruyan kadınlardan uzak duran erkek evlendiğinde evine sahip çıkar, kendini eşiyle olan birlikteliğine verir ve haram yönelmez daha zordur aldatması. Fakat zina etmekten sakınan biri değilse ve allah korkusu yoksa sen umrunda bile olmazsın. Evliliğini mahvetmiş eşini üzmüş çocuklar ortada kalmış umrunda olmaz. Çünkü irade sahibi değil ve anlık zevkler için önünü arkasını hesaplamadan hareket edecek kapasitede.
Biri erkek çok eşli zırvasını yapıyorsa kalk git mesela ordan. Çünkü Allah insana dürtüyle birlikte irade vermiştir. Demekki bu adam iradesine sahip çıkabilecek, aklını yeterinde kullanacak güce sahio değil. Dürtüleri ile yaşıyor. Yani hayvanlar gibi.
Bu yüze aklını beynini kullanabilen, iradesine sahip çıkan, kaliteli adamlara denk gelmek lazım. Sayıları az ama Allahtan iste inş karşılaşırsın.10 Yorumla
+1 yılHayır, katılmıyorum. Bunu söylemek aptllıktır. Aynı anda iki kişiye aşık olmak psikoloji bilimine göre kişilik bozukluğudur. Her erkeğin kişiliği bozul değil bu yüzden tek kişiye aşık olurlar. Erkek aynı anda iki kadını doyuracak kadar cinsel yönden güçlü değildir. Sadece tek kadınla düzenli olarak seks yapabilir bu yüzden aldatamaz. Her erkeğin aldatması için bir sebep yoktur ve bu “her erkek aldatır” diyenleri eleştiren çok fazla erkek gördüm. Aldatmadığını, karısına aşık olduğunu söyleyen adamlar da gördüm. Birine aşıkken insan başkasını aldatamaz çünkü sevdiğinin üzüleceğini bilir ve onun eğer duyarsa üzülecek olması vicdanını rahatsız eder. Erkek tek kadınla doyabilir. Çünkü birden fazla kadına yetecek kadar cinsel gücü fazla değildir. Tek kadınla yetinemeyip aldatan erkek sevmiyodur.
052 Yorumla- +1 yıl
Erkek eğer tatmin ediliyorsa başka birini arzulamaz. Erkekler bile dediğine katılmıyorken ısrarla bunu diretmek nasıl bir saçmalıktır arkadaş. Sen boynuzlandıysan bil ki sende bir eksiklik vardır. Erkeklerin de duyguları vardır ve vicdan duygusu sebepsiz yere aldatmamaya sebep olur. Ee napalım acı ama gerçek. İnsan da akıl olduğundan dolayı arzularını dizginleyebilir ve insanda akıl olduğundan dolayı aldatmanın yanlış olduğunu düşünüp doymasa bile aldatmaz
- +1 yıl
Ona buna hakaret etmeden belli tuhaf biri olduğun. Altta birine hakaret etmişsin. Sana naptı ki hakaret ediyorsun?
- +1 yıl
Peki her yönden muhteşem bir evliliğin var hiç sıkıntı yok ama bir gün eşinin telefonun da yurt dışı numaralar ile gayet samimi mesajları görüyorsun sorduğunda ben biliyorum onlar dolandırıcı ama ne kadar ileri gidebilirler diye merak ettim ve mesajlaşmaya devam ettim diyor sence bu aldatmaya girer mi burada bir dugu yok mu (Birbirimizi çok seviyoruz güya ama ben çok kırıldım ve benden sayısızca özür diledi ama ben Şu an guvenbproblemi yaşıyorum
- +1 yıl
@meeks zaten demen saçma olmuş çünkü ben senin gibi cinsel yönden erkeklerin çok kadını doyurabileceğini söylemedim. Erkek cinsel yönden “düzenli olarak” sadece tek kadını tatmin edebilir ve erkekler için cinsellik çok önemli olduğundan dolayı onu hakkıyla tatmin eden bir kadına adeta tapar bu yüzden başkasını istemez. Erkek cinselliğe çabuk doyar tatmin oldukça devamlı daha fazlasını istemez ama hakkıyla orgazm olmuş bir kadın daha fazla ister ve libidosu daha da artar bu yüzden ikinci bir erkeğe ihtiyaç duyar. Acı ama gerçek olan şudur ki; erkeklerin cinsel yönde çok kadını doyuracak niteliği yoktur çünkü penisinin gücü buna yetmez. Kadım yapısıyla erkek yapısı farklı. Erkek seks yaptıkça daha fazlasını yapmak istemez ama kadın orgazm olmuşsa daha fazlasını ister.
- +1 yıl
@Benvarimben ne yazıştıklarına bağlı. Samimi derken nasıl bir mesaj mesela? Belki de siz samimi olduğunu düşünüyorsunuz korktuğunuzdan dolayı. Yurtdışından yabancı numaralar bazen bazı kişiler mesaj atıyor. Benim de başıma geldi. Eğer cinsel ve sevgi içerikli bir şey değilse aldatma değil.
- +1 yıl
@meeks öncelikle benimle düzgün konuşmak zorundasın. Ben Rus kızı/kadını değilim bu yüzden haddini bileceksin. Erkeklerin doğasından çokeşlilik yoktur. Burada kadınları savunmadım ve övmedim bu yüzden dediğimin feministlikle alakası yok ama sen grizekalı olduğun için öyle anladın. Sırf erkekleri övmek için böyle konuşuyorsun. Erkekler birden fazla kadını hamile bırakabilir diye erkeklerin çokeşli olduğunu sanıyorsun sanırım ama bu birden fazla kadını doyurabileceği anlamına gelmez. Bilime göre kadınlar orgazm oldukça daha fazlasını ister ve erkeklerde çabuk yorulur bu yüzden inatlaşmanın anlamı yoktur. Biyolojik olarak çokeşli olan kadınlardır çünkü kadınlar seks yapıp hakkıyla orgazm olursa daha fazlasını isterler ve erkeğe çok bağlanma gibi özellikleri olmadığından dolayı başka bir erkeği isteyebilirler. Zaten çevrede de karısına yetemeyen erkekler mevcut. Erkekler karılarını memnun edebiliyorsa neden bu kadar çok aldatan kadın var? Kadınlar istatistiklere göre daha çok aldatıyor. şimdi defl git senle daha çok uğraşamam bu kadar yeter
- +1 yıl
@meeks daha bir şey yazma. Yazsan da okumuycam. Yorumumu engelleyince göremezsen diye engellemedim.
Soran+1 yılGece melegi cok yanlis bilgilere sahipsin 🤦okudukca saskinlik icine girdim😅erkekler ve kadinlar hakkinda bilimsel konustugunu dusunuyorsun kim kandirdi seni? hangi doktorlari bilim adamlarini dinliyorsun😅
- +1 yıl
@meeks 2 yorumunu da okumadan sildim. Okumayacağımı bile bile yazmak nasıl bir aptallık ya. Kendi kendine konuşuyorsun.
- +1 yıl
Bilim adamlarından ve ünlü doktorlardan duymadım. Çevremdeki bazı doktorlardan duydum ve arkadaşım bana bununla ilgili bir makale göndermişti. Çevremde de örneklerini görüyorum zaten. Okudukça şaşkınlık içine girmen normal çünkü yanlış biliyorsun. Ataerkil düzenin uydurduğu, çevrenden duyduğun erkekler çokeşlidir yalanına inanmışsın. Beni kimse kandırmadı ama senin cahil arkadaşların, akrabaların, sosyal medyada, internette okudukların kandırmış. Onun bunun tahminlere inanacağına benim dediklerime inanmalısın. Çünkü birilerinden duyduklarının hakikat nevinden payı yok. Erkekler çokeşli olamaz çünkü duygusal değiller kadınlar gibi ve seksten de kadınlardan daha az zevk aldıklarından dolayı seks yaptıkça daha fazlasını istemezler.
- +1 yıl
@meeks dogasında falan yok sapıklıgın8za veya capkınlıgınıza mı diyorsunuz artık ne diyorsanız kılıf uyduruyorsunuz çok eşlilik iradesi olan canlıların hiç birinde olmaz hayvanlar masum ve iradeleri olmuyor onlarda olur aklı ve duyguları olan erkek zaten tek eşli olur bir birine gerçekten değer veren çiftler aldatmaz zaten
- +1 yıl
@Berivann6 👍🏻👏🏻👌🏻
- +1 yıl
@meeks uln sen nasıl bi grizekalısın. Kendi kendine konuşana deli derler. Kapa çeneni.
- +1 yıl
@gece__melegi Öncelikle bazıları gibi (hakaret olmasın diye isim vermiyorum) cinsellik delisi duygusuz bir kadın düşmanı değilim. Tam tersiyim. Yani şimdi kadınların çok eşli olduğunu düşünüyorsunuz. Ama saydığınız argümanlar modern dünyadaki p*rno bağımlısı, erken boşalma problemi yaşayan ve kadınını tatmin etmeyi umursamayan erkekler üzerine kurulu. Oysaki erkekler tarih boyunca böyle değildi son kısacık bir zamanda bu ortaya çıktı. Eski devirlerde erkeklerin cinsellikte boşalmadan bitirip birkaç günde bir boşaldığını duydum. Tantra hakkında araştırma yapın bu konudaki genel fikirleriniz değişir. Ayrıca kadın bağlanmaz erkek bağlanır demişsiniz. Bunu feministlerin bile çoğu kabul etmez. Kadınların erkeğe daha çok bağlandığı tartışmaz bir gerçek iken böyle demenize çok şaşırdım. Bu arada bu mevzularda şunu da göz önünde bulundurmak gerek. Paketli ürünlerdeki katkı maddeleri, gdo'lu ürünler ve daha sayısız sebepten hormon bozuklukları çok yaygın. Erkeklerde kadınlık hormonu kadınlarda erkeklik hormonu olmaması gereken seviyelerde ve bu çok yaygın. Bu davranışlara hislere ve duygulara da yansıyor. He bir de şu an sadece "kadınlar çok eşli değildir"i savunuyorum. Erkeklerin çok eşliliğinden bahsetmiyorum.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 @İstanbulByfnds1999 dedikleriniz yanlış. Ben erkek erken boşaldığından dolayı değil erkeğin gücü yetmeyeceğinden dolayı kadının ikinci bir erkeğe ihtiyaç duyduğundan bahsettim. Duyumunuz da yanlış. Eskiden erkekler birkaç gün içinde boşalmazlardı. Neden sizin öyle duymanız öyle olduğu anlamına gelsin ki? Son kısacık bir zamanda ortaya çıkmadı. Erkekler ezelden beri kadınlar evvel boşalır ve doyuma ulaşır. Feministlerin çoğu kadının değil erkeğin bağlandığını söylerler. Sizden çok daha fazla feminist gördüm ve feministim.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Erkekler duygusal olmamalarına rağmen aşık oldukları kadına kadından daha çok bağlanırlar. Şairlerin çoğunun erkek olması, duygusal aşk şarkısı yazanların çoğunun erkek olması da bunun küçük örneklerindendir. Erkek tabiatı gereği kadından önce boşalır. Hiçbir üründeki katkı maddesi hisleri ve duyguları değiştirmiyor. Tamamen erkeklerin üstünlüğünü savunmak uğruna yapılmış gerçek dışı söylemlerle dolu saçma sapan bir yorum. Sizin kadar saçmalayan çok az insan gördüm devamlı bu konular hakkında birileriyle konuşmama rağmen. Kadınlar çok eşli değildir istediğin kadar savunun ama mağlup olursunuz. Çünkü söylemlerinizin esası ve aslı yoktur. Katkı maddeleri ürünler hormonları değiştirir ama fıtratı bozmaz. Erkeklerde kadınlık hormonu kadınlarda erkeklik hormonu varsa erkeklik hormonu alan bir kadın çabuk doyuma ulaşır tıpkı erkek gibi. Neden bu şekilde inanmak yerine zıttına inanıyorsunuz? Çünkü o işinize geliyor. Erkekler ezelden ebede kadar kadınlardan önce boşalır ve doyuma ulaşır. Bu erkeğin tabiatıdır. Ben erkekler erken boşaldığı için kadınlar çok eşlidir demedim erken yorulduğu için çok eşlidir dedim. Bununla alakalı diyecek bir şeyiniz olmadığından dolayı boşalmayı öne sürüp saçmalamışsınız ama dediğim gibi söyleminizin aslı yok. Kadınlar erkeklere çok zor bağlanır çünkü güven problemleri var. Buna ek olarak ataerkil bir dünyada yaşadığımızdan dolayı kadınların çokeşli oldukları acı gerçeği hep gizlenir ve sizin gibi avamlar da bunu destekler.
- +1 yıl
O kadar çok konuda saçmalayıp bi de aksi düşünülemezmişçesine konuşuyorsunuz ki hangi birine cevap vereyim. Üşenmesem hepsinin cevabı var ama siz maalesef sabit fikirli olduğunuz için ne desem kendinizi sorgulayıp yanlış oluğunuzu kabul etmeyeceksiniz.
Ayrıca erkeğin gücü yetmez derken boşalmaktan bahsetmiyorsanız neyden bahsediyorsunuz? Boşalmadığı zaman erkeğin gücü nasıl yetmeyecek? Hangi güç bu kas gücü olmadığı belli.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 aldatan kadının daha çok olması da bunun delilidir ve ataerkil bir dünyada yaşadığımız için toplumun cinsiyetlerle ilgili dediği ve ortaya atılan zayıf tezler esas değildir. Ataerkil dünya düzeninde kadınlar üstün özellikleri ezelden beri gizlenmiştir. Toplumda kadının çokeşli olduğuna dair örnekler de vardır.
- +1 yıl
Güçten kastınızı sormuştum?
Bir de tamam siz çok eşli oldunuz diyelim. Bana şunun cevabını verin. Hangi çocuğunuzun babası hangi kocanız? Daha bu kadar temel bir sıkıntı varken kalkıp da iki saat kadın daha geç tatmin oluyor diye "biyoloji biliminin kadının çok eşli olduğunu gösterdiğini" iddia ediyorsunuz. Bakın lütfen sorgulayın biraz kendinizi. Her şey cinsellik değil ama öyle bile olsa erkek yetemiyorsa ağzını dilini kullanır. Bu da ayrı bir yönden çürütüyor iddianızı. - +1 yıl
He bi de aldatan kadının daha çok olması kadınların çok eşli olduğuna delil zannetmişsiniz. Bakın gençsiniz mantık bilmiyorsunuz ve olayın arka planını hiç düşünmüyorsunuz. Kadınlar daha çok aldattığı kesinleştirilse bile (ki böyle kesin bir bilgi yok) kadınları aldatmaya teşvik eden şeyler erkeklerden daha çok olabilir. Mesela erkeklerin layığıyla kocalık görevi yapmaması ve bunu umursamaması. Mesela bu sitedeki anlatılanlardan da çok gördüğümüz gibi kocalar kadınlarını tstmin edemiyor. Eee? Ulan bir tane de ama işte bana oral yaparak tatmin ediyor vs. Gibi bir şey yok. Bu kadar da aptallık hat safda. Ulan lezbiyenler nasıl tatmin oluyor? Bak bunu bile düşünmeyen ya da çeşitli sebeplerden yapmayan insanların olduğu bir dünyada öyle kadınlar çok aldatıyor bu şuna delil falan diyemezsin. Kocasını seven ve cinsellikta cidden tatmin olan kadınlardan aldatan mı var ki bunu delil getiriyorsun?
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 bu kadar avam, sabit fikirliği ve gelişmek istemeyen birisine mesafeli davranarak saygı gösterip siz demeyi bırakıyorum. Kadınların çokeşli olduğunu kabul etmeyip erkeklik hormonu aldıklarından dolayı çokeşli olduklarını söylemenden de fazlasıyla belli zaten erkekleri üstün gördüğün için bunu inkâr ettiğin. Sabit fikirli olduğumu nereden çıkardın? Sırf senin düşüncelerine muhalif konuştum diye sabit fikirli olduğumu söyleyemezsin. Üşenmiyorsun. Üşeniyorsan bu kadar yorumu nasıl yazdın? Üşendiğinden değil cevapsız olduğun için diğer dediklerime cevap veremiyorsun. Güçten kastım cinsel ve fiziksel güç. Boşalmakta buna dahil ama tek kastım o değil. Hiçbir dediğin dediğimi çürütemiyor çünkü dediklerin mantık ve gerçek dışı. Kadın orgazm oldukça oral seks yapılmasını değil vajinal seks yapmak ister ve erkeğin gücü buna yetmez. Kadının orgazm oldukça istediği şey oral değil vajinal sekstir. Bu demek oluyor ki; dediğin şey iddiamı çürütmüyor. “Hangi çocuğunuzun babası hangi kocanız?” ne demek? Kadınların birden fazla erkekle evlenmedikleri için mi fıtren çokeşli olmadıklarını söylüyorsun? Nickindeki 1999 tarihinden 99 doğumlu olduğunu varsayıyorum. 99 doğumlu biri yıl olarak 25 yaşındadır ve 25 yaş genç bir yaştır. Gençlerin mantıksız olduğunu söyleyerek kendine de hakaret etmiş oldun. Bu yaptığın çok tuhaf ve saçma. Öyleyse sende mantıksızsın ve bu dediklerinin mantıksız olduğu anlamına gelir. Kendinle çok çelişiyorsun. Genç olduğumdan dolayı mantıklıyım. Genç olmak kişiyi mantıklı kılar çünkü gençlik bitince beyin küçülür ve erir bu yüzden 40 yaşından sonra çok az insan mantıklı düşünebilir. Hem genç olup, hem gençlerin mantıksız olduğunu söyleyip, hem de bir genç olarak dediklerini mantıklı görül kabul ettirmeye çalışmak tamamen akli noksanlıktır.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Ortada bir olay yok bu yüzden bir olayın arka planını düşünmedim ve konumuz olay olmadığından dolayı bana olay düşünmeyi öğretemezsin. Hele ki savunmak için savunan biri olarak asla! Kadınların aldatmasındaki arka plandan bahsediyorsan bu olay değil konu. Kadınların çokeşli olduklarından dolayı aldattıklarını söylemem konunun arka planını düşündüğüme dair bir delildir. Kadınların daha çok aldattığına dair kesin bir bilgi vardır. Bu uzmanların araştırmalarıyla kanıtlanmıştır. Neden erkekler teşvik ettiği için kadınların aldattığını düşünüyorsun da çokeşli olduklarından dolayı aldattıklarını düşünmüyorsun? Aklen ve ilmen fazlasıyla eksiksin. Aklen o kadar eksiksin ki kadının orgazm oldukça oral değil vajinal seks ister dediğimi anlayamıyorsun ve gençlerin mantıksız olduğunu söyleyerek kendinin de mantıksız olduğu ifade edip dediklerinin mantıklı olduğunu söylüyorsun. İlmen o kadar eksiksin ki insanın esas gençken mantıklı, genç değilken mantıksız olduğunu, kadınların çokeşli olduğunu bilmiyorsun. Başta da dediğim gibi sırf kadınların çokeşli olmadığını savunmak için konuşuyorsun. Bunu savunmak için mantıklı-mantıksız her şeyi öne sürmeye hazırsın. Erkeklerin çokeşli olduğunu söyleyip bu yüzden aldattıklarını söyleyen orta yaşlı ve yaşlı insanlara neden sesin çıkmıyor?
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Kocası yetersiz olduğu için aldatan kadınlar da çok var ama tek sebep bu değil. Kadınlar orgazm oldukça daha fazlasını istediklerinden dolayı ikinci bir erkek isteyip aldatabilirler. Aklen ve ilmen bu kadar eksik biri olarak bana asla mantık bilmediğimi söyleyemezsin. Zaten senin öyle demen öyle olduğum anlamına gelmez çünkü ben mantıklı biri olduğumu herkesten duyarım. Türk kültürünü benimsemiş bir Türk olman hasebiyle yaşçılık yapıp saçmalıyorsun. Bu sitedeki kadınlar ne alaka? Lezbiyenler hemcinsleriyle ilişkiye girerek tatmin oluyor. Benim dediğim heteroseksüel kadınlar için geçerlidir. Kadınlar çok aldatıyor da derim, bu şuna delil de derim. Çünkü bir şey başka bir şeyden kaynaklıdır. Bu arada kurduğun cümleler o kadar karışık ve saçma ki anlamakta güçlük çekiyorum. “ Mesela bu sitedeki anlatılanlardan da çok gördüğümüz gibi kocalar kadınlarını tstmin edemiyor. Eee? Ulan bir tane de ama işte bana oral yaparak tatmin ediyor vs. Gibi bir şey yok. Bu kadar da aptallık hat safda. Ulan lezbiyenler nasıl tatmin oluyor? Bak bunu bile düşünmeyen ya da çeşitli sebeplerden yapmayan insanların olduğu bir dünyada öyle kadınlar çok aldatıyor bu şuna delil falan diyemezsin.” ne demek? Bir kadını kocasını tatmin ediyorsa neden bu sitede kocasının onun tatmin ettiğiyle ilgili soru paylaşsın? Çeşitli sebeplerden dolayı seks yapmayan kadınların seks yapmaması kadınların çokeşli olmadığı anlamına gelmez. “Kocasını seven ve cinsellikte tatmin olan kadınlardan aldatan var mı ki bunun delil getiriyorsun?” sorun fazlasıyla saçma çünkü ben kadınlar orgazm oldukça daha fazlasını isterler bu çokeşli oldukları anlamına gelir dedim. Kadınların çokeşli olmasından bahsederken kastettiğim şey cinsellik ve cinsellikten bahsediyoruz. Kadının orgazm oldukça daha çok seks istemesi cinsellik değil de ne istediği anlamına geliyor? Kadın orgazm oldukça vajinal seks istediğinden dolayı erkek ağzıyla yetemez.
- +1 yıl
Sözlerim yamultarak olmadık manalar çıkartıyorsun. Hormonal bozukluklar olduğunu söyledim diye "kadınlarda erkeklik hormonu fazla diye kafınlar çok eşli" falan asla demedim. İşte bunu söylemen mantığının fazla geliimemiş olduğunu gösteriyor mesela. Gençten kastım da en fazla 18 yaşındasın eğer yaşın doğruysa. Siteye 18den aşağı yaş yazılmıyor. Yani sadece 2-3 yıl sonra bile zihnin bambaşka çalışmaya başlayacak. şu an yaptığın çocuksu hataları yapmamaya başlayacaksın. Bunu demek istemiştim. Ama sen bu konuda da lafımı yamultup beni çürüttüğünü sandın.
Erkekleri üstün gördüğüm falan yok. Bu arada senin iddian doğru olsaydı yani kadınlar çok eşli olsaydı da bu kadınları üstün yapmayacak.
Güçten kastım sadece cinsel güç değil diye kızdın demin bana. Şimdi de diyorsun ki cinsel ve fiziksel güç. Ya zaten fiziksel olarak erkek güçlüdür sadece cinsel olarak desen daha mantıklıydın saçmaladın şu an bu konuda da.
Sabit fikirli olduğunu şuradan anladım. Apaçık konularda bile kadınları yüceltmeye koşullandığın için mantıksız bile olsa mantıksızlığı anlayamıyorsun. Ben söylesem bile karşı çıkıyorsun. O yüzdrn sana cevap yazmak boşuna. Üşenmiyorsun diyosun bir de neymiş o kadar yazmışmışım işte, cevabım yokmuş. Her sözüne cevap yazsam son mesajım 5 katı olacaktı. Üşendiğim için 5 kat daha az yazdım. Daha bu kadar basit bir şeyi bile anlayamayıp benimle zıtlaşmak için her yolu deniyorsun. Tavrın düşmanca. Ben fikir tartışıyorum sen bütünüyle karşı çıkmaya koşullusun.
Bak sadece oral değil vajinal ister demişsin. Bir tek o konuda haklı olabilirsin. Bir şey demiyorum. Senin aksine yanlışımı görünce kabul ediyorum bak. Ama vajinali de parmakla yapamaz mı mesela? Bu detayları konuşmak istemiyorum aslında ama neyse. - +1 yıl
Yuh 3 aşırı uzun mesaj mı yazmışsın yeter artık kapatalım konuyu uzatma bir şey diyeceksen de.
- +1 yıl
Birden fazla erkekle evlenemeyecekleri için fıtren çok eşli olamayacağını söylüyorum. Bunun felaket olacağını hatta dünyanın bile sonunu getireceğini düşünemiyor musun? Babası belli olmayan çok eşli kadınların çocukları babasız olarak psikolojisi bozuk olarak büyüyecek ve yine onlardan zulüm, kötülük gören kadınlar olacak. Kadın cinayetlerini bile kaça katlar. Toplum rezalet bir hale gelir. Sana gayet basit bir şey söyledim 3 kocası olan bir kadın olsa kadının çocuğu olduğunda hangisi babası olacak? Kadın değil de erkek doğuruyor olsa belli olur ama kadın doğuruyor. Bu kadar basit bir konu.
- +1 yıl
Aldatan erkekleri eleştirdiğimi görmediğin için eleştirmiyor sayıp bana neden aldatan erkeklere karşı sesin çıkmıyor demen de çok klişe bir avam sözü. Sesimin çıkıp çıkmadığı hakkında fikrin yok ama çıkmıyor sayıp bana kızıyosun. Bana avam diyodun ya tam klişe avam hareketi yapan sen oldun işte çok güzel kendimi ifşa ediyorsun.
- +1 yıl
Kendini* ifşa ediyorsun
- +1 yıl
Neden tatmin ettiğiyle ilgili soru paylaşsın diyosun. Ben onu mu dedim. Tstmin edemiyor erken geliyor eşim diyen ama en azından oral yapıyor diyen yok. Tam tersi oral asla yapmıyor diye gördüm. insanlar daha eşlerinin isteklerini bile yapmıyor.
Bak bu örnekte de göründüğü gibi haklı çıkmak için nasıl tenkit edebilirim, çiritebilirim diye bakıyorsun. Anlamaya çalışmıyorsun. İşte bu yüzden sabit fikirli olduğunu söylüyorum. - +1 yıl
Ya bi de şu kadın orgazm oldukça daha çok ister iddian da ne? Bi dedin ki oral yapıldığında vajinal seks ister. Hadi o diyelim doğru, ki sanmıyorum sormak lazım da neyse. Doğruysa bile sen vajinal seks yapınca da daha çok vajinal ister diyor gibisin? Bu zaten tam saçmalık. Ne kadar ister belli değil ne dediğin belli değil. Srnin dediğine inansak tüm işi gücü bırakıp sadece seks yapmalı sabahtan akşama akşamdan sabaha
- +1 yıl
Zıtlaşmaya döndü daha fazla tartışmayacağım. Lütfen uzatacak tarzda yazma. Konuyu kapatacak şekilde yaz. Herkese açık olduğu için kişisel ego da işin içine giriyor. Tartışmayı kaybetmemek için normalde kabul edeceğin şeyi de etmiyorsun
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 hayır, hiçbir sözünü yamultmadım. Dediğim gibi çok karmaşık ve bozuk cümleler kurduğumdan dolayı her dediğin iyice anlaşılmıyor bu yüzden ben de anlaşıldığı kadarına cevap verebiliyorum. Anormal bozukluklar olduğunu söyleme kadınlarda erkeklik hormonu fazla diye kadınları çok eşli olduğunu söyledin anlamına gelir bundan başka hiçbir anlam çıkmıyor. “Gençten kastım da en fazla 18 yaşındasın eğer doğruysa cümlende tamamen bir saçmalık.” Ne demek istediğin iyice anlaşılmıyor. 18 yaşındaki birisi gençtir ama genç demek 18 yaşında demek değil. Gençlik 30 yaşına kadar süren bir dönemdir. Bu demek oluyor ki; sen de bu kısma dahilsin. 2-3 yıl sonra zihnimin bambaşka çalışmaya başlaması imkansız çünkü benim gelişimcağım çoktan bitti çok erken ergenliğe girdiğimden dolayı. Biyoloji hakkında asla konuşma çünkü her dediğinle kendini rezil ediyorsun. Ben şu an çocuksu bir hata yapmadım. Bu yaşta çocuksu bir hata yaptığımı veya yapacağımı düşünmek tamamen senin akli izanının yerinde olmamasından ve geleneksel bir Türk olmanın getirdiği cehaletten kaynaklı bir sorundur. Biyoloji hakkında hiçbir şey bilmiyorsun biyoloji göre benim yaşımdaki birisi asla çocuksu davranmaz özellikle de çok erken yaşta ergenliğe girdiyse. Evet, kadınların çok eşli olması kadınları üstün yapmaz Ama sen öyle yapacağını düşündüğünden dolayı bunu ısrarla inkar ediyorsun ve çürütmek için elinden geleni yapıyorsun. Ben hiçbir konuda senin lafını yamultmadım. Sen kendini ifade etmek hususunda fazlasıyla beceriksiz birisin. Fiziksel olarak erkeğin daha güçlü olduğunu herkes biliyor.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Bu konuyla alakasız. Erkek fiziksel olarak kadından daha güçlüdür ama tıpkı kadın gibi yorulduğu zaman bir şey yapmak istemez. Benim sözlerim de kadınları öven bir şey olmadığından dolayı amacımın kadınları yüceltmek olduğunu söylemen de tamamen bir saçmalık. Kadınların çok eşli olmadığına dair apaçık bir şey yoktur. Sen kadınların çok eşli olmadığını apaçık ortada gördüğünden dolayı mantıksızlığı anlayamadığını zannediyorsun. Üşeniyorsan bu kadar yazıyı nasıl yazabiliyorsun? Üşenen birisi bu kadar uzun yazılar yazmaz ki. 5 kat daha az yazman üşenmediğin anlamına gelmez çünkü bu yazılarda uzun. Bana sataşan, benle kavga etmeye çalışan sensin bu yüzden bana “benimle zıtlaşmak için her yolu deniyorsun” demen çok tuhaf. Bana cevap yazmanın boşuna olduğunu söyleyip de uzun uzun cevaplar yazman da büyük bir tutarsızlık. Kendinle çok çelişiyorsun, sözlerinle yaptıkların birbirine uymuyor. Sırf senin dediklerini kabul etmiyorum diye tavrımın düşmanca olduğunu söyleyemezsin. Düşüncene zıt bir düşünce duymaya tahammülün yok. Fikirlerinde karşı olduğum şeyler varsa bunu neden ifade etmiyim ki ve bu neden benim tümüyle karşı çıkmaya koşulu olduğum anlamına gelsin? Dediğim gibi tamamen saçma konuşuyorsun. Fikir tartışmıyorsun, fikirlerini zorla kabul ettirmeye çalışıyorsun. Kabul etmediğim için de tavrımın düşmanca olduğunu, kabul etmememin koşulum olduğunu söylüyorsun. Sırf haklı çıkmak uğruna konuşuyorsun fikir tartıştığın falan yok.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Parmaklı penisi bir tutmandan belli. Kadın kendi parmağıyla da kendini tatmin edebilir öyleyse seks yapmanın hiçbir anlamı kalmıyor. Parmak penisin yerini tutmaz, penisin verdiği zevki vermez bu yüzden tenise ihtiyaç duyulur, parmağa değil. Penisin yerini parmak tutsaydı hiç bir kadın bir erkekle seks yapmak istemezdi. Vajinal seks parmakla yapılmaz. Parmakla yapılan seksin adı mastürbasyondur. Seks mastürbasyondan çok daha zevklidir. Vajinal seks ise penis ve vajinanın birleşmesidir. Bu demek oluyor ki; kadın başka bir erkeğe ihtiyaç duyar. Ben yanlışımı gördüm de kabul etmedim diye bir şey yok. Ben hiçbir dediğimin yanlış olduğunu düşünmüyorum. Bana söz hakkı doğmuşken neden susayım ki? Konuyu uzatan sensin zaten. Kanunen kadınların birden fazla evlenemeyecekleri kadınları fırtına çok eşli olmadıkları anlamına gelmez. Kanunen kadınların birden fazla erkekle evlenemeyecekleri kadınları fıtren çok eşli olmadıkları anlamına gelmez. Kanunlar fıtrata göre mi koyuluyor ki böyle düşünüyorsun? Bana uzatma diyorsun ama kendin neden Uzatıyorsun? Bunun felaket olduğunu, dünyanın sonunu getireceğini düşünmek tam bir ütopya. Yıl 2024 yüz yıl 21. Bu zamanda DNA testi diye bir şey var. DNA testi ile kadın çocuğun hangi kocasından olduğunu gayet kolay bir şekilde öğrenebilir hemde daha çocuk doğmadan! Bir çocuğun babasının belli olması imkansızdır. Bir mucize olup babası belli olmazsa babasının belli olmaması o çocuğun babasız büyüyeceği anlamına gelmez ve babasız büyümesi de psikolojisinin bozuk olacağı, annesin3 zülüm yapacağı anlamına gelmez. Bu duruma karşı çıkmak için elinden geleni yapıyorsun tamamen senaryo yazıyorsun. Söylemlerin çok ütopik. 3 kocası olan bir kadının çocuğu olduğunda o çocuk hangi adamın kanını taşıyorsa o çocuğa baba der. Babasız büyüyen çocuklar sandığın gibi psikopat değil. Hem bir çocuğun babasının belli olmaması onun babasız büyüyecek anlamına gelmez ki.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Kocası olan bir kadının kocalarından biri o çocuğun babasıdır.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Söylemlerinin gerçek hayattan hiçbir payı yok. Oral yapıldığında vajinal seks istendiğini söylemedim. Yanlış anlamışsın. Benim ne dediğim belli ama sen anlayamıyosun. Anlayamadığın için de ne dediğin belli olmadığını zannediyorsun. Aslan biyoloji hakkında hiçbir zaman sonsuza kadar yorum yapma. Çünkü yaşla, ve kadınlarla ilgili dediklerinin biyolojide yeri yok. Kadının yaptıkça vajinal seks istediğini söylüyorum. Bunu söyledigim apaçık bariz. Sen daha benim bunu söylediğimi anlayamamışsın bunu dediğimden emin değilsin ve buna rağmen anlamış gibi konuşuyorsun. Benim ne dediğim belli. Sadece sen anlayamıyosun. Başında gayet açık ve net bir şekilde bunu yazdım ama öyle dediğim den emin değilsin.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Hiçbir zaman doyuma ulaşmaz demedim yaptıkça daha fazlasını ister ve zamanla doyuma ulaşır. Erkek gibi çabuk doymaz dedim. Kendinle karıştırmışsın beni. Herkese açık yazıyoruz diye egolandığımı hayal etmişsin ama öyle bir şey yapmadığıma göre ve öyle zannettiğine göre bunu asıl yapan sensin. Herkese açık yazıyoruz diye kendimi kanıtlama çabam yok. Söylediklerin o kadar saçma ve yanlış ki hiçbirini normalde de anormalde de kabul etmem. Benim sözlerim zaten konuyu kapatacak şekilde. Haklı çıkmak oğlunu muhalefet olduğun için konu kapanmıyor. İnsanların daha eşlerinin isteklerini bile yapmıyor olmasının konuyla alakası ne? Kendimi ifşa ettim hususunda yanılıyorsun. Çünkü bu nasıl yapan sensin. Anlayamadığını söylüyordum sen anladığını diretiyordun ama kadınların yaptıkça daha çok vajinal seks istediklerini söylediğimi anlayamamışsın. Bunu belli ederek kendini ifşa etmiş oldun. Aldatan erkekleri eleştirmediğini söylemedim. Erkeklerin çok eşli oldukları için aldattığını söyleyen orta yaşlı ve yaşlı insanları neden yaşlarından dolayı eleştirmediğini sordum. Onları eleştirmediğini biliyorum çünkü orta yaşlı ve yaşlı iken mantıklı olunduğuna inanıyorsun.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Beni anlamaya çalışmadığım ve sabit fikirli olduğumu söylüyorsun ama bu tamamen senin için geçerli. En başından beri söyledigim şeyi ve konuyu anlayamamışsın. Sırf muhalefet olmak için de anlamamana rağmen yazıyorsun. kadın hiç doyamaz demedim erkekten çok daha geç zaman sonra doyar ve çok daha geç zaman sonra tatmin olur dedim. Kadınların seks yaptıkça seks istediklerini söyledim ama sen öyle dediğimi anlayamamışsın ve bundan emin değilsin bunu anlayamadığını da ifade ediyorsun ama şöyle bir şey var ki bizim konuştuğumuz konu bu yani sen konuyu anlayamadan konuşuyorsun. Çocuğun babasının belli olmayacağını zannetmek, babasız büyüyen çocukların psikopat olduğunu zannetmek, annesinin 3 kocası olan Çocuğun o erkeklerden birinin babası olacağını anlayamamak çok ütopik bir dünyada yaşadığının göstergesi. Söylemlerin 2024 yılına 21. yüzyıla çok aykırı. 2024 yılında 21. yüzyılda daha çocuk doğmadan DNA testi ile çocuğun babasının kim olduğu anlaşılıyor. Çocuk kimin kanını taşıyorsa ona baba der. Bir çocuğun babasız büyümesi onu asla psikopat yapmaz ve annesinin üç kocası olan Bir çocuk asla babasız büyümez çünkü o erkeklerden biri onun babasıdır Böyle zannetmen çok aptalca. Bu durumu kötü göstermek için elinden geleni yapıyorsun ama olmuyor. Yaşadığın Çağa uygun konuşmuyorsun. Sana da nasıl olurda bir çocuğun babasının kim olduğu belli olmayabilir?
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Kadın erkekten daha sonra doyuma ulaşır ve erkek yorulacağı için kadını doyana kadar tatmin etmeye gücü yetmez bu yüzden kadın ikinci bir erkeğe ihtiyaç duyar. Çocuğun babasının belli olmayacağını zannedip bunu söylemek ve çocuğun babasının belli olmamasını katliamla bağdaştırmak tamamen haklı çıkma çabası. Babası belli olmayan ve babasız büyüyen çocukların hain ve zalim olduğunu söylemek tamamen bir akli noksanlıktır. Bir çocuğun babasının belli olmayacağını söylemekte tamamen bir cehalettir. DNA testi olmadan bile bir çocuğun babası belli olabilir. Görünüş, davranış ve kişilikle apaçık bir şekilde belli olur. Padişah karısı çocuğunun padişahtan değil aşçıdan olduğunu şöyle kanıtlamış; oğlu kaşıkla değil kepçeyle yemek yermiş. Aşçılar kepçeyi çok kullanır diye oğluna senin baban padişah değil aşçı demiş. Yani bu kadar basit bir şeyden bile anlaşılabiliyor.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 kadın hamile kaldığında en son hangi kocasıyla ilişkiye girdiğinden bile anlaşılabilir Çocuğun kimden olduğu
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Kanunen kadınların çokeşli olmasına izin olmaması kadınların fıtren çok eşli olmadıkları anlamına gelmez. Çünkü kanunlar fıtrata göre konmuyor. Kanunlarla fıtratı bağdaştıramazsın.
- +1 yıl
Ahahhah şaka gibisin. Hamile kaldığında en son hangi kocasıyla ilişkiye girdiğinden bile anlaşır mış bak sen. Daha kendi savunduğun şey gerçekleşse ne nasıl olacak onu bile düşündüğün yok. Kendin demiyor musun zaten tek erkekle vajinal seks yaptığında kadın doyuma ulaşamıyor diye. Eee bu zaten bir gecede tüm kocalarıyla sırayla ilişkiye girmesi demek. Ne en sonu?
Ayrıca DNA testiyle bulunur demen daha da komik. Çünkü sen kafın fıtratından bahsediyorsun ama DNA testi sadece modern çağda ortaya çıkmışbir şey. Eski zamanlarda kadınların fıtratı farklıydı şimdiki modern çağda farklı da demedin. Yine kendini çürüttün ama bu konuda da bir şekilde kıvırırsın ama ne dersen de laf ebeliğinden öteye geçmiyor. Sana daha fazla cevap yetiştirmeyeceğim. Bir de beni "haklı çıkmak için konuşmakla" itham ediyorsun... - +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 sana diyorum ki; eğer kadın çocuğunun kimden olduğunu bilmek istiyorsa bir süre sadece 1 tane kocasıyla ilişkiye girip arzularını tatmin etmeyi kısıtlayabilir. Eğer amaç çocuğun kimden olduğunun belli olmasıysa bunu yapmak mümkün. Başka bir erkeğe ihtiyaç duyar ama çocuğun babası belli olsun diye bir süre tek erkekle ilişki yaşayabilir. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. DNA testiyle bulunacağını söylememin komik olduğunu söylemen asıl komik olan. Çünkü bu babanın kim olduğunu bulmanın en kesin ve %100 kesin yoludur. Sırf çokkocalılığa karşı çıkmak için DNA testiyle babanın belli olacağını inkâr ediyorsun ama böyle yaparak kendini küçük düşürüyorsun. Haklı çıkmak ve çokkocalılığa karşı çıkmak uğruna saçmalıyorsun. DNA testinin modern çağı da ortaya çıkmış olması Çocuğun babasının kim olduğunu ortaya çıkaracağı gerçeğini değiştirmiyor ki. Konu DNA testinin ne zaman çıkmış olması değil konu çocuğun babasının belli olup olmayacağı.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Haklı çıkma uğruna konuyu değiştirmeye çalışıyorsun. DNA testi modern çağda çıktı diye çocuğun babası DNA testi ile belli olamaz mı yani? Ben de zaten bu zamanda belli olabileceğini söyledim. Geçmişte belli olduğunu söylemedim. Seni haklı çıkmak için konuşmakla tabii ki tam edebilirim çünkü konuyu değiştirmeye çalışıyorsun konu DNA testinin ne zaman çıktığı değil DNA testiyle babanın belli olup olmayacağı. Eski zamanda kadınları fıtratı farklıydı şimdi farklı neden diyeyim ki? Ne alaka? Ben kendimi çürütmüyorum ki sen kendini çürütüyorsun. Babanın kim olduğunun Bir şekilde belli olmayacağını söyleyip benim dna testi ile belli olacağı gerçeğini söylememi sağlayıp bunu inkar edemeyerek hem kendini çürüttün, hem rezil oldun. Çocuğun babasının hangi çağda belli olup olmayacağından bahsetmedik yukarda. Çocuğun babası modern çağda DNA testi ile belli olabilir. Kişilikten, görünüşten, davranıştan da babanın kim olduğunun Belli olacağını söyleyerek de seni çürüttüm ama bunlara muhalefet olmayı unutmuşsun. Sen bana geçmiş çağı da değil hiçbir çağda çocuğun babasının belli olmayacağını söyledin. Ben bunu söyleyip hem de bu çocuğun babası modern çağı da belli olabilir demen tamamen kendinle çeliştiğin anlamına geliyor. Az önce söyledigim acı gerçeği anlamak istemedin ama iyice anla diye tekrar söylüyorum; kadın çocuğu kimden belli olsun diye çok eşliliğini bastırıp cinsel arzularını bastırıp sadece tek bir erkekle belli bir süre ilişkiye girerek çocuğun babasının kim olduğunu ortaya çıkarabilir. Kendini çok fazla rezil ettin. Haklı çıkmak için konuşmuyorsan neden konuyu değiştiriyorsun konu hangi çağda çocuğun babasının belli olup olmayacağı değil ki. Benim kıvırdığımı söylüyorsun ama sen kıvırıyorsun.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Çocuğun babası hiçbişe hani belli olmaz lafını sadece modern çağda belli olura kıvırdın. Babanın belli olup olmayacağı konusunu modern çağa kıvırdın. İnkar edemeyeceğin bir şeyin zıttını söyleyerek kendini küçük düşürdün haklı çıkmak için de mecburen otomatik olarak kıvırma ihtiyacı hissediyorsun ve kıvırıyorsun. Ben kadının çokeşli fıtratından bahsettim ve çocuğun babası belli olsun diye bunu bir süre dizginlemesi gerekir dedim eğer çok eşi varsa. Haklı çıkmak için konuşmuyorsan neden konuyu değiştirmeye çalışıyorsun? DNA testinin sadece modern çağda olması babayı belirlemeyeceği anlamına gelmiyor bu yüzden tatava yapma.
- +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 Çocuğun babasının belli olmayacağını söyleyip sonra da modern çağda DNA testi ile belli olacağını kabul ederek kendini fazlasıyla çürütmüş oldun bu yüzden benle daha fazla laf dalaşına girme.
- +1 yıl
10 yıl sonra hayattan nefret eden ve yaşamak istemeyen biri haline geldiğinde fikirlerinin yanlış olduğunu anlayıp en azından o zaman doğruyu bulmayı başarırsın inşallah...
Her şeye rağmen hakkında hayırlısını diliyorum. Kendine iyi bak. - +1 yıl
@İstanbulByfnds1999 kusura bakma ama sen gerçekten tam bir delisin. 10 yıl sonra hayat nefret edip yaşamak istemeyeceğimi nerden çıkardın? 😂 Kendini tatmin etmek, rahatlatmak uğruna böyle diyerek kendini avutuyorsun. İnsanlar hayattan nefret edince doğruyu aramaz çünkü içlerinde yaşama sevinci yoktur. Ben zaten doğruyu çoktan buldum ki. Dediklerimin hepsi gayet akla yatkın ve doğru. Dediğim gibi aklen ve ilmen eksiksin bu yüzden saçmalıyorsun. Daha bir şey yazma.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine Kadınlar daha fazla aldatır ama iyi saklarlar erkekler saklamayı ya beceremez ya da saklamazlar. Öte yandan Kadının aldatması mutlak olarak gerçekleşirken Erkeğin ki sadece haz odaklı olabilir pek çok durumda yani yine asıl Kadınına geri döner. Bunun yanında bu algının olma sebebi baştada dediğim gibi hep yakalanan tarafın erkek olması dışında Kadınlarınsa hep aldatma potansiyeli olan erkekleri birşekilde seçiyor olması buda şundan kaynaklanıyor. İlki Maid coppin efect. ismini tam hatırlamıyorum. Seçilen erkeğin başka kadınların gözünde de değer yapması Yani bu erkek seçilince zaten ilgi odak noktası birisi olmuş oluyir hali hazırda İkincisi Kadınların seçimlerinde hipergamik davranması Yani bazen kendinden kendi seviyesinden katbe kat üstü erkek beklemesi istemesi seçmesi Bu durumda da Yine aynı şekilde zaten Kadınların nerdeyse hepsi hipergamik davrandığından muhtemelen senin istediğin adamı senin gibi bir sürü kadın daha istiyor. Özetle buda zaten rağbet gôren bir erkeği seçmek olurken Ki erkekde poligamik dürtü var. Oda aldatmaya meyilli oluyor özetle Kesinlikle aldatmayan veya aklından dahi geçirmeyen çok erkek var. Fakat öyle olduklarından zaten kadınların varlığından haberdar dahi olmadığı erkekler oluyor bunlar.
28 Yorumla- +1 yıl
Bu da klasik zırva ahdjjd erkeklerin kendini aklamak için uydurduğu. He aynen erkekler daha az aldatıyor elimde 3. Köprü ve inanana
Cevap sahibi+1 yıl@BuzlarTrileçesi Gerekçe yok argüman yok Sadece LAF 🤣👏👏👍
- +1 yıl
İlk cümleden sonra argümana gerek kalmadı okumadım zaten ajhs kaç tane psikolog tanıyorum istatik okuyan, hepsi bu dediğinin zıddını söyler. Bilimsel karşılığı bile yok dediğin şeyin. Ha aldatıyorlat mı evet. "daha fazla" değil ama.
Cevap sahibi+1 yıl@BuzlarTrileçesi okumadın çünkü verecek cevabım yok Hepsinin sosyolojik ve bilimsel çalışmalara dayalı şeyler Tamamen detaya girersem Roman yazmam gerek zaten 🤣 o yüzden kuru lafı bırak herkes durumun farkınlığına sahip
- +1 yıl
Yok değil. Psikoljiyi yakından takip ediyorum. İstatik incelemeleri yapan psikoloji alanında çalışan insnaları da. Hiç birinde böyle bir istatik bulamazsın. Getir koy varsa
Cevap sahibi+1 yıl@BuzlarTrileçesi 🤣 en son o sözde psikolok geçinenlerden birisi hatta şeyde diyordu. Erkekler her gün yüzlerce mesaj felan alıyormuş kadınlardan felan 🤣🤣 at yalanı ,,,,,,, inananı derler ya aynı o hesap Yine herkes biliyor ki Kadınların baya büyük bir kısmı Basit görünüp saçmalığından Geberse bi erkeğe yürümez mesaj atmaz. Bu çok istisnai bir durumdur. Adam resmen erkeklerin dm kutusu dolu dedi. Ğeçenlerde bir Hanfendide oda sözde ilişki koçu Nasıl karizmatik ilgi çekici bir kadın olursunuz diye video yapmış ona denk geldim. Video boyunca Yıkıldım resmen Baya bariz şekilde arzu duyulan çekici gelen Erkeğin tarifini yapmış 🤣 Karizma deyince zaten başta sı, çtı bildiğin Kadınla Erkeğin birbirinde çekildiği arzu duyduğu özellikler aynı zannediyor. Öyle olsa hepimiz ya Ga, y dik ya da Lez, biyen 👏👍 bu tiplerin istatikleriyle geleceksen durma gel Kopmak garanti
- +1 yıl
Hadi canım hadi ikile
Cevap sahibi+1 yıl@BuzlarTrileçesi bla bla bla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbim ve yengem geçen sene evlendiler. Abim sürekli yengeme mesaideyim, otobüsü kaçırdım, arkadaşımı acile götürdüm diyip duruyordu eve arada bir geç gelip.
Abimi aparttan çıkarken gördüm satın aldığım bir terliği değiştirmeye gitmiştim bende o gün. Abim beni görünce yüzünü başka yere döndü sanki görmedi gibi. Ben tabi yengeme bu durumu anlatamadım çok üzülür ve hamile.
Aldatmayan erkek var mıdır yok mudur demek yanlış olur. maalesef hemcinslerimin de erkeklerden kalan farkı yok. Kadınlar çok düzgün olsaydı erkekler sevgililerini veya eşlerini aldatamazdı. At veya eşekle aldatmıyorlar sonuçta. Aldattıklari kişiler yine bir kadın
220 Yorumla- +1 yıl
Yazik
- +1 yıl
@Berivann6 nasıl yani
- +1 yıl
@İnatçıbirkoç yorum yapan kişi abisi yerine abisinin eşini suclamıs gibi aldatmak konusunda
- +1 yıl
@Berivann6 iki tarafa da hak vermiş yandan
- +1 yıl
Kendine yapılmış olsa bunu böyle güzelleyebilecek misin? Aldatmanın her zaman kadınla ilgisi yoktur. Bahane arıyordur gözü dışarıdır elimin altında olsun diye evlenmiştir vs. Senin gibiler zaten kendi hemcinsine yapıyor. İnsan kınadığını yaşar yengene suçlu muamelesi yaptın sen görmeyecek misin şimdi? İlahi adalet var
- +1 yıl
- +1 yıl
@inatçıbirkoç abisini de kendince aklamış! Bu arkadaşın düşüncesine göre hamile karılarını apart köşelerinde aldatan adamlar suçsuz evde herşeyden habersiz eşini bekleyen hamile kadınlar suçlu. Bu nasıl bir terlikse aparatlardan geçmesi gerekiyor değiştirmek için. Hemcinsi olan yengesini savunmak yerine de suçlamayı tercih ediyor. Böyle görümce olmaz olsun. Yengesinin yüzüne güler de bu sinsi şimdi
- +1 yıl
- +1 yıl
@inatçıbirkoç kadınların suçu olduğuna inanıyorsanız boşanın ayrılın vs başkası ile olmak için bir ilişkide olmamanız gerekiyor. Mutlu değilsen kadından gereken ilgiliyi görmediğini düşünüyorsan başka isteklerin varsa mahkeme diye bir yer var boşanıyorsun önüne bakıyorsun. Yanlış yaparak başkasının yanlış olduğunu öne sürerek onu doğrulaştıramazsınız. Üzgünüm ama vicdan rahatlatmak için kullanılan bu cümlelere katılmıyorum. her şey olması gereken gibi değilse ayrılık yolunu seçin. Bekar olduğunuzda ne isterseniz yapmaya devam edebilirsiniz. Ama hem kadını suçlayıp hep cebimde dursun yedeğim olsun diyip hem başka bir kadınla da oluyorsanız oradan bir doğru çıkmaz. Karın suçlu olsa bile yine çıkmaz yine çıkmaz. Doğru zaten bir tanedir göreceli bile değil
- +1 yıl
- +1 yıl
@inatçıbirkoç hayır suçluluk psikolojisi değil annelik psikolojisi. Eğer hamile halimle eşimin böyle bir şey yaptığını öğrensem hissedeceğim duygu konusunda empati kurdum ve kadının haksızlığa uğradığını hissettim. Madem kötü ise karısını boşasın gitsin öyle başka kadınlara. Kadın resmen adamın çocuğunu taşıyor. Yanlış anlamayın da siz erkekler hamilelik zorluklarını çekilen sıkıntıları zerre kadar anlamıyorsunuz. O yüzden de kendince zekice bir yorum yaptığını sandın. Ama senin gibi vicdan rahatlatmaya çalışan erkeklere diyecek tek şey var ayrılın ne isterseniz yapın hayatında biri varken başkası ile aldatan yanlıştır haksızdır. En haklı olacağı konu bile olsa ayrılık diye bir şey var ayrılır ne isterse yapar.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Yenna Senin o bacağını ikiye ayırır, bütün erkeklere vurdurturum kaşşar sen kimsin bana bu lafları yazıyosun soytarı 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 Ben abim haklı demiyorum. İyi yapmış, aldatması normal demedim. Ben dedim ki, kadını erkeği yok. Erkek aldatıyor ama bizim hemcinslerimizle bizi aldatıyor. Bütün suçu tek tarafa atmaya gerek yok dedim. Bana gelip sinsi birisin bilmem ne birisin diyor tanımadan etmeden. Beni ne kadar tanıyorsunuz. Yaptığım bir yorumla hemen karakterimle ilgili tespitte bulunuyorsunuz. Yalan mı soyluyorum ben. Türkiye'de şu an kadınlar erkekleri solladı be. Namus onur şeref haysiyet mi kaldi insanlarda.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle söylim kendimden örnek vereceğim. 2-3 yıldır sevgililerimi ayrı flörtlerimi ayrı boynuzlarım aldatırım cunku kimse istediğim gibi değil biri yüzü güzel karakteri kötü diğeri mükemmel sma cinsellik istemiyor ondan arayışa giriyprum veya karşımdaki bacım bende hakkını veriyorım ama karsıma sarısın güzel vücudu olan bakımlı yormayan her halden anlayan güzel seks yapam birisi olsa aldatmam çünkü bir kişiylede yetinebilen birisiyim. Ama lütfen kızlarıda hafife almayın kızlarda masum değil. Bu aldatma meselesi kız erkek değilde insanın karakteriyle alakalı bir sey
05 Yorumla
Soran+1 yılİstedigin gibi olmadiklari icin aldatiyorsun sen nasil bir ş...😅
Cevap sahibi+1 yılGerçekler
Cevap sahibi+1 yılBu arada beniö tipimde kötü frlsnn değil ortalamanın üstünde bir tipim ve dalgads büyük yani öyle işte
Cevap sahibi+1 yılKöti biriside değilim bana iyi olana iyi davranıyorum
+1 yılBen 4 senelik bir ilişkimden yeni çıktım. Gözlemlediğimi söyleyim. Evet erkekler aldatır fakat erkeklerin aldatması ve kadınların aldatması asla bir değildir. Erkekler imkan var diye aldatırlar kadınlar ise başkalarına gönül verdikleri için aldatır. eski kız arkadaşım düzenli olarak bir kişiyle aşağı yukarı 2 sene boyunca aldattı. Uzak mesafe ilişkimiz vardı ayrıca ailem baskıcı vs. Dedi üniden aldılar beni falan dedi ama hepsi yalanmış. Yani ben onu günlük videochatte 15 30 dk görmek için can atarken ve her firsatta turkiyeye geri dönmek için uğraşırken paşamız beni boynuzladı.😂 Kadınlar erkeklerden daha çok aldatır ve yalan söyler. Unutmayın yalancı neden yalancıdır? Yalanı ortaya çıktığı için. Yalan ustası yalancı değildir. Ben naptım o 4 sene boyunca? Kızın ailesiyle aram bozuktu bende düzeltip evlenmek istedim ama nafile
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılHer erkek aldatıyor demek haksızlık. Biri kalkıp "her kadın aldatır" dese kızmaz mısın benim ne suçum var diye? Birçoğu aldatır katılıyorum. Ama hepsi değil. Güvenmediğin adamla evlenmemelisin. Bir de ayaklarının üstünde durmalısın ki, eğer aldatırsa dımdızlak kalma. Kural böyle maalesef. Bir de bence duygusal olarak aşırı bağlanıp "ayrılsaak ölürüz bizzz" moduna girmemek, ilişkiden göbeğini kesmiş olmak lazım. Zor ama imkansız değil
10 Yorumla
+1 yılKeisnlikle genimizde var bu flortöz olmak güzel kızlardan etkileniyorum her kızın farklı bir güzelliği aurası isvesi. cilvesi var tek kadına bağlı kalmak zor ve monoton oluyor. Ben hayalimdeki gibi bı kadinla evlenemedim üzülüyorum mesela. mutlu değilim. Hayalimdeki kızları görünce içim eriyro
05 Yorumla- +1 yıl
Bunun sebebi kzilarin açık. sacik. giyinmesi vücudunu teşhir etmesi kadın özeldir mahremdir. Herkes usturuplu giyinse böyle olmaz
- +1 yıl
Hayalindeki kızla evlendiğinde sevmek, sadık olmak ve hayatta mutlu olmak kolaydır. Zor olan evlendiğin kişiyi hayallarindekiyle evlenmişsin gibi sevebilmek değerini bilebilmek. Kimse elindekinin kıymetini bilmez ama herkesin sahip olduğu şeyler bir başkasının hayalidir. Eski püskü bir evde yaşayan biri evinden nefret eder ama bir evsizin hayalidir öyle bir ev, mesela... Herkese hayırlı geceler kfmffknfjfldkf
- +1 yıl
Öyle evet ya ne bilim fizik kriterlerime uymayan biri ile. evlendim aşık oldum vvazgecemedim
- +1 yıl
Fizik mi? Ben de değişmeyecek bir şey sandım. Fizk dediğin sporla ve diyetle değişir.
- +1 yıl
Yok ortak boyu 1.54 kalça birturlu büyümüyor bedeni ince biraz minyonfan daha küçük saçları çok az ve kıvırcık alnı açık bunun netini degistireceksin. Kalça için leğen kemiği geniş olmalı birde silikon taktirir anca öyle
Bu düsünce çok saçma aldatan çok olabilir ama bu tarz olumsuz söylemler kişilerin bilincinde ilişkiye aşka bağlılığa sadakata dair her şeyi olumsuzlastırıyor şunu kabul etmek lazım aldatan evet çok ama genellememek lazım belki hiç aldatılmayıp mutluda olunabilir gerçekten seven aldatmaz zaten hem gerçekten sevip hem gerçekten arzulayan ama
00 Yorumlakesinlikle bu yaklaşımın çok yanlış evet yanlış insanlara denk gelmiş olabilirsin ama sana yapılanları ya da çevrende olanları herkese yakıştırman doğru değil genelde enerjin ne yönde ise o yöndeki insanları kendine çekersin sen muhtemelen Ş eref siz enerjisini çekiyorsun :) kadınları yapıyor ama yapmayanda var yani ben yapmıyorum demek isiyorsun ama diğer bütün erkekleri tek safa sıkıştırıyorsun kararsız aşırı düşünceli ve canı sıkılmış bir insanın yorumu bunlar düzeliceksin merak etme zaman herşeyi yoluna koyar
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin doğasında vardır çok eşlilik. Kadın ise tek eşli ve sadık olmak zorunda. İzin vermelisin başka kızlarla görüşmesine. Sonuç olarak senle de görüşecek. Doğru olan budur bence. Bir de günümüz kızları sadece yakışıklılık, para, kas ve fiziğe odaklanıyor. En çok bunlara bakıyor. Erkekler de bunlara sahip olunca eski günlerin intikamını alıyor aldatarak. Bence haklılar. Ben anlıyorum niye o erkeklerin aldattığını. Hak ediyorsunuz çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayan erkek istiyorsan gerçekten bak İslam'a hakkıyla bağlı olan bir erkek bulmalısın.
Günümüzdeki topluma kötü örneklere bakma ben sana doğru şekilde yaşayan bir insandan bahsediyorum böyle insan var mı diyeceksin tablet var Allah'ın izniyle ama işte doğru erkeğe de doğru kadın lazım ben sana yanlış birisin demiyorum sadece öyle bir yaşantıyı herkes kabul edemez..14 Yorumla
Soran+1 yılBen oyle bir hayat yasamk isterdim ama beni buralara getirdi hayat. oyle biri beni sanmiyorum istesin. bende artik hatalarimin yanlislarimin bedelini oduyorum ve belki de. Daha cok gunaha giriyrm
Cevap sahibi+1 yılHey dur bir dakika sakin ol ya sen kendini bu kadar pes etme yani ne nice insanlar var nerelerden dönmüş öyle düşünme bir kere senin gibi tövbe etmiş hayatını sıfırdan başlamış insanlar var onlarla birleşebilirsin yapma böyle ya
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğensem olur mu
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım
+1 yılBir kadın olarak eşimi 10 yıldır hiç aldatmadım kimseyle göz teması bile kurmadım.. Ama o beni aldattı 🥺 affettim gurursuz diyebilirsiniz demek ki yaşayacak imtihanım varmıs , affettim diye arsızlaştı şu an hala şüphelerim var bitirmeyi düşünüyorum evliliği sevmek değil güvenmekmiş önemli olan o benim için gökte ki yıldız kadar parlak değerliydi şu an herşeyi mahvetti..
16 Yorumla- +1 yıl
1 kere affedersen hep çekmek zorunda kalirsin
- +1 yıl
Öyle de oldu maalesef
- +1 yıl
Kısasa kısas yapican aklı başına gelsin
- +1 yıl
Olur mu o erkek ayrıca o yaptı diye karakterimden ödün vermeye gerek yok yaparsam yollarımız ayrılırsa yaparım
- +1 yıl
O zmn inşallah ayrılır😂😂
+1 yılBak erkekler çok eslidir
Başka bir kqdini arzulamasi normaldir
Çünkü böyle yariltilmistir, aldatmak değildir. Atağa geçip harekete girismediyse aldatmamistie
Ve aldatmayan erkek vardır12 Yorumla- +1 yıl
Evet 23 senedir erkek sensin
Ve erkeklerle buyuyende sensin
Haklısın
Sadece okuldayken erkek arkadaşların olsa
Anlardir
Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı. Niye aldatmayan erkek olmuyor hanımefendi. Şahsen tam tersini düşünüyorum aldatmayan kadın yok. Sevgililerini ilk fırsatta aldatıp iyilik melegine dönüşüp erkeklere laf ediyorlar saçma. Herkes bir nedenden ötürü değişir iyi ya da kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılCunku erkek cnsel yonden doyuramadgi icin kendini hep degisiklik aradgi icin bu sekilde
Allah korkusu olan aldatmaz bekar olmama rağmen hiç ilişkiye girmedim günah diye
40 YorumlaAldatmayan erkek de var aldatmayan Kadın da var Bu tamamen karakterle alakalı bir durum fiziksel olarak aldatmasalar bile bilinçaltında beyin olarak hayal olarak aldatanları saymıyorum ama😂
20 YorumlaHanım efendi ne yaşadınız bilmiyorum ancak, aldatmayan insanlar devamı olacağını düşünmediği ilişkilere dahi girmiyor. Ben bu yaşıma geldim. Aldatmayı bırak bekar hayatı dahi yaşamıyorum. Bu yaftalamanız kesinlikle yanlış
20 YorumlaInsanlar yanlış kişilere denk gelince aldatma fikri çok olur
Evlilikte de temel amaç sadakatten geçer
Aynı yolu yürüyecekseniz onunla olmak daha faziletlidir
Çekirge gibi zıplamak kişinin ahlaki yansımasıdır10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem haklısın hem haksız. Erkek ya da kadin diye cinsiyet ayrımı yapmak doğru değil karakteri oturmuş kadin ve erkek aldatmaz gerek duymaz netice de elinde olan kişiyi doğru seçtiğini bilir dener olmazsa ayrılır ve devam eder arkadan iş çevirmez ama karakteri oturmamış ne yaptığını bilmeyen farkında olmayan gözü karnı ruhu aç olan herseyi yapar bunun da arkasını kendimi geliştirmedim beceremedim demek yerine türkü sacmaliklarla doldurur iste bu kişilerden uzak durma konusunda haklısın 👍
00 Yorumla
+1 yılBurada laf bana da geldi o yuzden aciklama yapma geregi duyuyorum 😀Yok oyle bir sey, hic bir iliskimde hic kimseyi aldatmadim. Sevgilim varken diger kizlara gozumu gonlumu ruhumu bedenimi her seyimi kapatirim.
10 Yorumla
+1 yılErkekler için duygusal bağ önemli değil meme filan gösteren kadınlarla çok kolay aldatır kadınlar ise duygusal bağ kurunca aldattığı için kadınların aldatması daha nadir erkeklere göre
06 Yorumla- +1 yıl
Erkeklik hormonu çok düşük değilse %99 aldatır
Soran+1 yılBu hormon dediginiz kadinlarda cok hat safhada oluyr biliyorsunuz degil mi? yani bizde bir cok seyden etkileneblyrz. sadece duygusal degil
- +1 yıl
Kanka sizdeki hormon östrojen cinsel isteği belirleyen şey testosterondur kadınlarda da testosteron bulunur ama az miktarda bulunur östrojen daha anaç bir hormon yani duygusallığı arttırır
- +1 yıl
Zaten genel olarak erkeklerin abaza olup kadınların erkekler kadar abaza olmaması buna bağlanabilir
Soran+1 yılKadinlar erkekler kadar abaza olabiliyor arkadadim duygusal diyorsun duygusallalik daha derindir ve bu derinlik neler yaptirir insana..
- +1 yıl
öyle diyorsan öyle olsun sonuçta kadın olan sensin doğrudur
+1 yılHer erkek aldatmak için kadın aramaz, ama şansı bulan her erkek aldatır. Kimse aksini iddia etmesin. Yapmıyorsa ilişki muhtemelen yeni başlamıştır ve aşk sarhoşudur. Uzun süreli ilişkililerde valla maşallah tutabilene aşkonsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalan yok hiç aldatmadım çünkü kim olursa olsun saygı duyarım vakit ayırıyor bana bu önemli aslında yapmak gerek ayrılık sonrası yeni birini bulmak erkek için zor oluyor ama yapamıyorum vicdanım el vermiyor
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Valla buradaki sorulara bakarsan bütün kizlar aldatıyor bayanlar aldatıyor bütünleme yapma ben hiç aldatmadim mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılSebebi nedir aldatmamanin? belki firsat gecseydi yapacaktin?
+1 yılyüzde 99 aynılar yapmayanıda fırsatım olsa yapardım diyor
10 Yorumla
+1 yılEvet kadın da erkek de aldatır.
Birinin fotoğrafına bakarak da yapabilir biriyle yatağa girerek de. Karşı cinsin poposuna bakmak bile aldatmayken, aldatılmayan insan olamaz.10 Yorumla
+1 yılHayır, her erkek aldatmaz. Buna örneklerde veririm. Bu erkekler bilinç düzeyi açık erkekler ve evliler. Ve eşini aldatan erkeklerle arkadaşlığını bitiren erkekler. Bence çevrenizi değiştirin.
10 Yorumla
+1 yılAa üzülme hadi sende evlenirsin elbet
10 Yorumla
+1 yılSaçma bir tesbit her erke aldatmıyor ne alaka her kadında aldatmıyor siz hangi hayal aleminden soruyorsunuz 😂😂😂
16 Yorumla
Soran+1 yılGorduklerim:) aldatmak sadece cinsel degil ki birine bakmak ic gecirmek vs belki somuta indirgemiyor ama😀
- +1 yıl
Birine bakmak aldatmak mi oluyor veya iç geçirmek oooo işimiz zor valla 😂😂😂
Soran+1 yılEvet olmuyor mu? dusunsene karin senin arkadasina ic geciriyor ama bisey yapmiyor
- +1 yıl
Ben evli değilim ayrıca bu nasıl bir kafa şimdi ben evli olsam dışarda gözlerim bağlı mi gezeyim ya da bir kadını beğenmiş olmam karımı istemediğim anlamına mi geliyor milyonlarca kadın ve erkek var burdan yürüyemezsin kabul et bence
Soran+1 yılBegenmekten bahsetmedim okudugunu anlamaya calis:)
- +1 yıl
Aldatmanın tanımını yapalım bence önce duygusal olarak veya cinsel olarak başka biriyle bir şeyler yaşamak sanal veya reel aldatmaktır yolda bir kadın görüp bakmak veya iç geçirmek aldatmak değildir ayrıca kimse eşine geven birini gördüm efsane güzeldi veya yakışıklıydı iç geçirdim demez diyorsa zaten ordan kaç ben okuduğumu anlıyorum soru saçma ve niyeyse erkeklerin hepsi aldatır zaten yaaa diye gevşek bir tesbit saçmalık burada neyse benim düşüncem bu senin ki sana benim ki bana teşekkürler
+1 yılYok öyle bir şey... ben 12 yıldır evliyim 1 kere bile aldatmadım... aldatmamda... genelleme yapmaman gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılVallaha ben 26yaşındayım. Yeterli erkeğim foto filan atiyorum begeniyorlar kadinlara kopek gbi ilgiliyim dişil olan her şeye fakat çok red yedim ve hiç sevgilim olmadı. Para verip es.. cort kadinlara da gitmedim hiç. Herhalde sevgili yapabilseydim dünyada aldatmayan tek erkek ben olurdum.
00 Yorumla
+1 yılHayır sana hak vermiyorum. Her erkek aldatıyor dersek karşılığında da her kadın aldatıyor dememiz lazım. Bu erkekler eşeklerle beraber değil her halde.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardesim,
Karaktersizler her pislige yuva yapabilir..
Ama birde edepli olanlar var, yuvasini nurlandiranlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu "aldatan" erkekler başka erkeklerle seks yapmıyorsa yani gay değilse "Aldatan erkek" ne kadarsa "Aldatan kadın" da o kadardır.
00 Yorumla Konunun her zaman alfa-betaya gelmesi, aldatmanin bir kistas kabul edilmesi.. Bunlar akil kari isler degil.. Basta bunu akliniza sokun..
Karakter, egitim, nezaket vs gibi seylere odaklanin.. Alfa erkek dediginiz kisilerin duygusal dengelerinin olmadigini ve her an patlamaya hazir olduklarini hesaba katin. Bunun disinda, bu kisilerin bu ozelliklerle var oldugunu da bilin.
Sonra da kalin saglicakla..
00 Yorumla
+1 yılHayır vermiyorum başınıza bişi geliyor sonra bütün erkekleri aynı sanıyorsunuz çıkın bu kafadan artık yahu karaktersizin biri size götlüklkkk yapıyor acısını kalan diğer erkekler çekiyor saçma 😏
00 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/kLMUI50I50kÖyle erkek çekilmez ama paranoyak kadın da çekilmez. Haklısın 😂
00 Yorumla
+1 yılİki cins için de genelleme yapmak yanlış.
evet aldatmayan insanlar da var. Bunun istatistiğini çıkartıp evlenmem vs demek bence çok büyük bir hata olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. O senin problemin olabilir ya da bakış açın, aldatmayan erkekte var kadında var. Aldatan erkete var kadın da var. Kıyaslama doğru olmaz bana göre
10 YorumlaNe alaka erkeklerin hepsi aldatıyor kızlarda bu oran daha mı az diyorsun yani emin kızlarda daha çok sadece bazıları gizli kapaklı yapıyor bu olayı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Kadınların aldatma oranı daha yüksek ama yakalanma oranları düşük. erkeklerden daha güzel yalan söylüyorlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İcraate dökmeyen adam bile zihnen bı aldatıyor , arzuluyor gibi katılıyorum. İstisnalar var elbette..
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılHak veriyorum. 5 dakikalık bir zevk için kırılan kalplerde çabası. Bedenler değişiyor ama çıkan sıvı hepsinde aynı. Bunun için değer miydi?
10 Yorumla
+1 yılKarakter meselesi yamayan kadin vardir erkek te birseyler yaparken aileni goz onune alacasin yola oyle cikacaksin
00 Yorumlaİnsanoğlu çok eşli bunu bastıran var bastıramayanı var ahlaki değerler ile mücadele ediyor dürtülerine gerçekçi taraf bu sanırım.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek aldatıyorsa neden ilişki kuruyorsunuz? 😄 Tek başınıza takılın o zaman. Ya da en azından sevgili veya evlilik düşünmeyin.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek her kadın aldatmaz fakat çoğunluğu aldattığı için bu da bir yıkıma sebep oluyor Bu yüzden riske atmaya gerek yok eskortlarla idare ediyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Bence çok mük
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam erkekler yapıyor ancak yapmayan da var.
Erkeği elinde tutmak kadının elinde...
Gidip de adama " Sen de erkek misin?" dersen hergün adamcağız da aldatır, hatta boşar.
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeği elinde tutmak ne demek kendinizi ne sanıyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@yelizkarasu612 kadını elinde tutmak ne demekse o demek...
" Ne kocalar var" ile başlayan cümleleri kimse hergün dinlemek zorunda değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamamen haklısın çünkü ihtimal yüksek yani o denizdeki 1 kum tanesi için hepsi değil denilmez büyük çoğunluğa göre hepsi diyebiliriz ya da hepsi bu kapasiteye sahip. Bu yüzden kesinlikle bir ömür tek olmak lazım evlilik mi asla
00 Yorumla
+1 yılValla önceden oluyordu fakat yaş 40 oldu iş güçten seks aklıma gelmiyor bile , arada istek geliyor da önceki gibi değilim
00 Yorumla
+1 yılAma tapusunu sen almis oluyorsun, mal senin malin oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOrtak kullanim mali😅
- +1 yıl
Arada odunc verir insan mallarini baskalarina 😅😅😅
Soran+1 yılPaylasmayi seven yapar
- +1 yıl
Bencil kiskanc seni :)
+1 yılZaman kotü gercekten , kimin eli kimin cebinde belli değil
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun sen tam bir serfs..😅
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sürekli gizliden salliyorlar bana ama bu aralar
- +1 yıl
Bana neden şerefsiz dedigini açiklar misin?
- +1 yıl
Tuhaf birisi olduğu için diyor. Nasıl biri olduğu sorduğu sorudan belli bu yüzden alınma
- +1 yıl
Alınmıyorum da bu aralar gizliden biri atip tutuyor merak ettim
+1 yılBu seninki tamamen ön yargı aldatma kişilikle alakalı bir şey cinsiyeti yok
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılbirini düşünmek, arzulamak ve izlemek de aldatmak sayılıyorsa evet aldatıyorlar maalesef.
10 Yorumla Her erkek diye genellemek doğru değil bence gayet de sadık olan erkekler var yani
10 YorumlaErkek kimle aldatıyor? Yine bir kadın ile 😉 kocan seni bir erkek ile aldatırsa? Ne yaparsın
10 Yorumla
+1 yılÇok az bir kısım var aldatmayan , kalbi temiz olan insan.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılBen aldatmam. Ömür boyu garantiliyim. Hatta ömür sonrasına bile garanti veriyorum ben 🤣🤣🤣
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmayan erkeklerde vardır bir kere yanlış seçimden böyle düşünmemek gerekir
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum. Güven problemini sadece siz yaşamıyorsunuz.
10 YorumlaHic aldatmadim ama yaranamadim 2 aydir mahkemeligiz bosanacakmiyiz bosanmiyacakmiyiz oda mechul
10 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat