"Duygular dalgalar gibidir; gelmesini engelleyemezsin, ama hangisinde sörf yapacağını sen seçersin."👌🏻💯💯

"Duygular dalgalar gibidir; gelmesini engelleyemezsin, ama hangisinde sörf yapacağını sen seçersin."👌🏻💯💯

duygularımı kontrol etmek istersem ediyorum ama bazen insanın kendini bırakası gelir ya o zaman tabi duygulara izin veriyorum. Akışa bırakmak da lazım bazen..
🌺🌺
Ergenlikten uzaklaştıktan sonra çoğunlukla biz duygularımızı kontrol ederiz. Ani öfkelenme veya aşk gibi istisnai durumlar dışında duyguların baskınlığı sona erer.
%90 ben duygularımı kontrol ediyorum %10 o beni ediyor, eğer büyük çoğunluğunu kontrol edemiyor olsam varyaa vay ki vay 😅
🙏🏻🙏🏻
Duygularım, bana hükmetmek isteyen mantipülasyoncu hainler, bende onlarla savaş halindeyim haliyle, kahrolsun düşmaan diye saldırıyorum ne yapayım 😄
Ahahah cok sekersin helal sana🌹☀️
Rica ederimm🍀🌹
Cevap
19Cevap
Ben duygularımı kontrol ediyorum her zaman.. çünkü bunu zamanla öğrendim.. insan sabrederek bir çok duygusunu kontrol etmeyi öğreniyor.
duygularım asla zekamın önüne geçemez. canım kontrol etmek isterse benden iyisi yok o konuda
Mantık önde olmalı süper🎀
Öyle bir an geliyor ki duygularımın esiri olmuşçasına hissediyorum ama yine öyle bir an geliyor ki duygularımı kontrol mekanizması geliştirerek devam etmek zorunda kalıyorum
Bazen duygularıma engel olmak zor olsa da ben kontrol ediyorum. Ya da kontrol etmeye çalışıyorum diyeyim.
Duygularımı tamamen kontrol altına almaya çalışıyorum ama hayattan aldığım tad kalmıyor o zamanda. Dengeyi kurmak lazım
Ben duygularımı kontrol etmem. Sadece yeri geldiğinde serbest bırakırım. İnsan duyguları olduğu sürece var oluyor.
Birçok duygumu kontrol altına alabiliyorum, hepsi olmazsa da.. Böyle insanları da tebrik ediyorum, dikkat çekici buluyorum.. Güçlü birey olmanın bir şartı da bu bana göre..
Ben duygularımı kontrol ediyorum. Duygularımın bana engel olmasına engel oluyorum.
Duygularıma oldukça hâkimim. Yenik düşersem bir öfkeme yenik düşerim, ondan da memnunum.
Hay Allah :)
O an hangisi ise yarayacaksa jeton u oraya atiyorum
Artık duygularım yanlış yapmaktan daha güçlü
Duygularım üzerinde kontrolüm vardır ama sazı o eline alırsa yandık..
Arada paslaşıyoruz diyelim
😄😄tek yüklenmek olmaz tabi güzel taktik🌹
Ben onları tabi sahibine karşı gelecek değiller.
Ahahahha🌺😂
Arada ben onu bazense o beni..
Paylaşımlı oda güzel🌹😂
Mecbur hayat anca öyle..
Ortaya karışık. Değişiyor 😄
😂😂iş yükünü azatıyorsun süpee🌹
😄😄❤️
Genelde duygularım beni ele geçiriyor ama tam tersi olmali
Duygular özgür bırakılmalı
Ben duygularımı kontrol ediyorum.
Beynimi ben kontrol ediyorum.
Ben duygularımı kontrol ediyorum genelde