Lazere gitmesine izin vermediğim kocam beni dövdü, ailesi ve kendisi bu iş bitti boşancaksınız diyo ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 6 gün önce kocamla ilgili lazere gitmek istediğimi ama benim istemediğimi yazmıştım 5 gün önce bu lazer konusu cafelere gitmeler internet cafeye gitmesi evle çocuklara ilgisiz olması bu lazer bardağı taşıran son damla oldu kavga ettik bana bebeği bırak çık git dedi bende gözü korksun diye akşam 6 yaşındaki oğlumu aldım çıktım evden oğlumu ekler pasta aldım yedik çiğ köfte felan alıp yedik biraz parka götürdüm o sırada orsspp kaynanam kayınbabam ve annem üstüste arayıp duruyordu eve geldim baktım kaynanmm olcak khpppe evde kocama diyoki yarın hemen boşanma avukatı bulacaksan boşanmazsan adam değilsin boşanmazsam kardeşimsin deyip kocamı gazladı yok bi kadın saat akşam 10 da dışarı çıkamazmış dedim senin oğlum 12 de çıktı akşam 10 da gelir diyoki o erkek gecede çıkar ama sen kadınsın çıkamazsın ordanda mal kocama gazı verdi kocam olcak yavşkkkta ben yarın boşanma avukatı buldum zaten biricik bu iş felan sonra karı çıktı gitti oğluyla 10 dkka sonra eve geldi bende sakinleşmek için çıkmıştım aslında ortalığı mal kocam karıştırdı gitmiş ailesine beni kötülemiş geldi başladık konuşmaya yarın her şey biticek kurtulsam senden ohh bodruma gidicem felan sonra benim gözüm karardı bende vazoları duvara fırlattım elinde kokteyl yapmış keyif yapıyordu o bardağında aldım yere fırlattım sinir krizi geçirdim gözüm karardı sonra çocuğun korktu çığlıklar atmaya başlayınca bu beni telimle tokat dövdü kulağıma bi tokat patlattı yere düştümresmen kıcivılcım gördüm bayıldım bir tekme başıma vurdu öyle ayıldım kollarım ayaklarım kafama çok darbe aldım hertarafım morardı annesini çağırdı telefonuma el koydı annesi geldi işte telimi aldım polisi aradım hemen polisler geldi orrpsı kaynanam polislere diyoki oğlum hiçbişey yapmadı gelinim dövdü asıl biz şikayetçiyiz diyo Allahsz karı dedim şeninde kozun var kızından çıksın dedim hastaneye gittik darp raporu alıp emniyette uzaklaştırma ve şikayetçi oldum eşimde sordular bursunun felan diye kapıdan dinledim yok asla vurmadım öyle bilet yok dedi kanszz herif. eve gittim her tarafım ağrı sızı içinde düşmana vurur gibi vurdu bana şerefszz. dünde annem geldi işte onunda annesi babası geldi kesinlikle bitti bu iş boşanacaklar kocam olcak şrsifsz mektup yazıp yurtdışına gitmiş dedi yalan dolan o anası olcak orrsp hep ortalığı karıştırdı oğluna bunu istemiş demekki baya birbirlerine girdiler annem çok ağır konuştu bende bütün yaptığı dedikodu ikiyüzlülüğünü ortaya döktüm kaynanamın kayınbabamın yanında adam hala karısını kolluyo işte eve gittiler yarım saat sonra kocam olcak güzel kardeşim annemi aradı eve geldi işte ben çocukları mağdur etmem senin sözün senet gibi sen ne diyorsan o olsun anne dedi

Güncellemeler
+1 yıl
mal kocam da beni ve çocukları mağdur etmicekmiş yani olay lazerden buralara nasıl geldi hepsi ne var gitsin lazere diyor yahu erkek girse kabul bende gideyim dedim oğlunuz kabul etmiyo kadın da girebilir dedim yok ne var bunda gayet normal diyorlar siz boşanın tek boşanan siz değilsiniz hakimin kesiştiği parmak acıtmaz felan hepsi o şefsin kocamdan çıktı bende istemiyorum çocukları aldı
Lazere gitmesine izin vermediğim kocam beni dövdü, ailesi ve kendisi bu iş bitti boşancaksınız diyo ne yapmalıyım?