Yardım lazım en acilinden?

Herkese merhaba.29 yaşındayım ve 9 aylık evliyim , Farklı bakış açılarına , farklı düşüncelere ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum. Eşim dışarı çıktığında ya da arkadaşları ile görüştüğünde ya da ailesi ile baş başa kaldığında hep benden soğuyacakmış gibi ya da onların aklına benimle ilgili olmadık şeyler sokacaklar gibi geliyor. Ya da mesela ben komşuya gittiğimde o evde olduğunda gene rahat oturamıyorum. aklım sürekli onda oluyor. Bu arada eşim öğretmen ben memurum. Onun yazın 3 ayı tatil benim ise 365 gün için sadece 20 gün iznim var. onun çalışma saatleri bana göre daha rahat. Ben fazla yoğun çalışıyorum çoğu zaman mesaiye kalıyorum. Pişmanlık yaşayacakmış gibi hissediyorum. İşte keşke öğretmen olan biriyle evlenseymişim gibi. İşte bu sebeplerden vs. den dolayı benden soğuyacakmış gibi hissediyorum. mesela yeni biri işe tanışmaya bile korkuyorum. onun öğretmen benim öğretmen olmadığımı duyduklarında laf söyleyecekleri korkusundan. Belki saçma şeyler düşünüyorum bilmiyorum ama bu düşünceleri mi de engelleyemiyorum. bu sebeple o birileriyle buluşacagı zaman hep içim içimi yiyor. Nasıl baş edeceğim ben bununla?

Güncellemeler
+1 yıl
Hep meslek olarak birbirimize uyumsuz olduğumu düşünüyorum. Benden soğuyacakmış gibi hissediyorum. Koskoca 3 ay tatilde o evde olurken ben işr gidince onun canı sıkılacak benden uzaklaşacak gibi hissediyorum
Yardım lazım en acilinden?