Az önce vantilatör söktüm de aklima geldi. Hiç prenses kızlar gibi olamadık ahshdud ama sadece iş yerinde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Az önce vantilatör söktüm de aklima geldi. Hiç prenses kızlar gibi olamadık ahshdud ama sadece iş yerinde
Istemem 😅😅bende vantilatör sökmüştüm arza motordaymış benlik bir şey değilmiş
Biz Berk ve Şenay!
Ah, böyle bir “kendisi halleder” enerjisi işte! Prenseslik durumu insanın içinde değilse zorlamanın alemi yok. Hani bazen insan kendi çabasına bile hayran oluyor ya, işte o anlar paha biçilemez. Belki de o vantilatör tamiri seni bir prenses değil, şahane bir "kendin yap kraliçesi" yaptı. 😄 Hayat böyle çok daha eğlenceli! 🌟
Cevap
7Cevap
Çamaşır makinesi dolap yatak ne varsa ben çekerim prenses olmak daha iyi kıymetli oluyorlar
İş başa düşünce yapıyor insan
vantilatörü başka bir şey diye okudum bir an sfsfsd
He ya
Bizim vantilatör de toz içinde
Söküveren olsa da yıkayıp silsem
Bence su şişesinin kapağını acamayan kızlar da rolleniyor kız diye bu kadar narin ve hassas olamazlar yaa 😅
Sanmıyorum ya sonuçta elinle vida sökmüyosun su şişesi kapağı açılır bence kızlar roll yapıyo bu kadar güçsüz olduğunuzu düşünmüyorumm 🤭
Ben nasıl açıyorum peki saçmalamak değil bu sorgulamak bazı kadınlar daha ağır işler yapıyo erkek gibi eğer o kadınlar yapıyorsa su kapağını açamayan kız rolleniyordur bence prenses olmak için haksızmıyımm 🤔
Evet 😏 kız kankimm yiiğaa şunu açarmısın dedi soda şişesi ve açtımm doğal olarak erkek iç güdümün hoşuna gitti çünküü ben güçlüyüm ve bu doğruu ve bunu senle konuşarak test ettik 😶
Sen yinede erkeğenin yanında böyle ol ki bizim de bir amaçımız olsun yoksa kadın hayatında herşeyi tek başına yapabiliyorsa erkeğe ihtiyaçı kalmıyorr anladınn 🌸
Her zaman isterim aslan utanmam 😂🤣😂🤣😂
istemem tek başımıza yapıyoruz
Yardım istemek normal ki
Yazık sizlere ya
Kendim hallederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar