Bende mi hata var bilemiyorum. Nasıl baş edebilirim bu problemle?

Ailemin sürekli beni birilerine itaat ettirmelerinden usandım. Farklı bir şehirde tek başıma yaşayan bir kız çocuğuyum. Yıllarca babamın baskılarıyla, kıyaslarıyla büyüdüm. En sonunda kız çocuklarıyla okumaz diyen bir babanın evinden tabiri caizse kaçtım ve hem çalıştım hem okudum. Kendime yurt tuttum vesaire. Evlenip yuva kuracağım derken okuduğum şehirde nikah günü sırf gelinlik giymek istedim içimde kaldı dedim diye terkedildim. Şimdi bir iş buldum ve yine ailemden uzaktayım. Beni bulundukları yere çekme derdindeler. Ben de isterdim aile evinde konforlu yaşamayı ama olmuyor. Sürekli insanlara inanıp inanıp şunu ara sana iş bulcak bunu ara sana iş bulmuş diyorlar. Aratıyorlar ama karşıdaki boş boş aileme kendi egosunu tatmin ediyor. En son birini daha söylediler yok bilmem nerde müdür şöyle yetkin böyle yetkin. Tamam başvuru sayfası verin ben zaten cvm e güveniyorum kendi hakkımla girmek istiyorum dedim. Öyle bir alım yok öyle bir şey yok habire ona bulan yalakalık itaat etmemi bekliyorlar. Usandım. Nasıl bir yol izleyebilirim ben mi hata yapıyorum anlamıyorum?

Bende mi hata var bilemiyorum. Nasıl baş edebilirim bu problemle?