Hep çevremden anlaşamaz, ne alaka gibi duyumlar alıyorum. Bu anlaşamazlar algısı nerden çıktı? (Hoşlandığım Kürt bi çocuk var )
Anlaşırlar
Anlaşamazlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğu Karadeniz'in insanını sevmem fazla hırçın fazla agresif ama batı Karadeniz'in insanını severim Kürtlerin Ehli sünnet üzere olan Müslümanları haricindekileri sevmem Yahudi ruhlular fitne fesat çıkarmak bozgunculuk yapmak huzursuzluk çıkarmak hepsi Onların işi
Anlaşan var anlaşamayan var. Ben anlaşamıyorum. Benim eski sevgilim de Kürt - Zaza idi. Bize fındık toplamaya gelen Kürtler ile bir sorunum olmadı. Üniversite zamanı Kürtler de vardı gerek kaldığım yurt gerek sınıfımda. Çoğu dağdaki teröristleri savunan tiplerdi. Yine de hepsi terörist demiyorum. İyileri de vardır.
Ayrıca Karadenizlilere Laz demek de nasıl bir cahilliktir? Orta Karadeniz ve Batı Karadeniz'de Laz yoktur. Dizi etkisiyle ben... 😂😂
Cevap
6Cevap
Yapılarınız çok farklı onların yaşam biçimi çok farklı eğer bir de doğuda yaşıyorlarsa uzak dur tamam o sevmiş farklı biri olabilir ama aile yapısı değişmiyor buna bunda zararlara yol açacak bir ton karşına engel çıkabilir şu an belki aile hayatımda aran iyi değildir. Misal atıyorum ama yeri gelir orada gittiğin zaman o kötü aileni özlersin
Çok teşekkür ederim harika anlattınız 😊
Rica ederim ama ha istisna durumlar olabilir onlar kökenlerinden biraz daha uzak olabilir. Yani ben çok duydum dinledim onların yapısı yaşam biçimi iç içe yaşam tarzı sürekli gelip gitmeler alt kat üst kat ilişkileri onlarda aileye bağlıdır kendi kararlarını vermek ister ama illaki ailesine bağlı olmak zorunda olur bunlar da öyle bir durum var senin sevdiğin kişi kendini ispatlıyorsa diyorsa ki ben orada yaşamam seninle istediğin yerde yaşarım diyorsa ve bunu Garanti bir şekilde eline alman lazım böyle deyip de bir kısa süreliğine aşkım kalalım falan halledeceğim durumları da oluşur bunun için dikkat et derim
platonik takılıyorum valla daha haberi yok ne der bilmiyorum inş dediğiniz gibi aileye bu kadar bağlı biri değildir
He anladım hayırlısı
Kürt de bu toprağın insanı , laz da anlayasamayacak bir şey yok, kabullenecekler..
Bende böyle düşünüyorum değerli yorumunuz için teşekkürler
Birbirini seven anlaşır. Çevremde bu şekilde birçok ilişki var ve çoğu güzel anlaşıyor
@mına koyim ülkede kürt türk laz toplandı dolar 40 lira sonuca bak😁
Coook iyi anlaşırlar siyasete girmesinler yeter
Cinayet
Çünkü iki tarafta aksi bir millet
Anlaşırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?