Benim düşüncem doğru değil mi kürtler Türkler birbirinin düşmanıdır düşmanı bir tarafa bırak kürtler ve Türkler birbirinin can düşmandır
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Valla bizim bir dusmanligimiz yok dusman olanada itirazimiz yok cok sukur
Firtina ne kadar sert eserse essin kayadan alacagi sadece tozdur 😉😉
Irkçı bir söylem ve düşünce, amerikada kızolderililer hariç herkes toplama milletlerden oluluyor ama böyle şeyler yok.
Söylediğimin ırkçılık ile ilgili bir şey değil
Aynı anda hem türk hemde kürt olmadığına göre (TC' yaşayan herkes eşit sayılır ve vatandaştır.) sen türk isen kürtlere düşman diyorsun veya kürtsün ve türkleri düşman olarak görüyorsun.
Beni ilgilendiren bir konu değil bana kalsa bütün orta doğu bölüp parçalansın
Denemiş ama olamamış milletlerdir zorlamaya gerek yok geldikleri yere gönderip yerine kötü günler geçiren Uygur kardeşlerimizi getirmeliyiz
Kykda kalırken 3 kürt kızla aynı odadaydım ve öyle şeyler gördüm ki yıllardır kürtlerden nefret eden aileme hak verdim maalesef. Kürtler yediği kaba pisleyen bi millet , umarım Özal zamanı getirildikleri yere geri gönderilirler.
sanane savaş yaklaşıyor israil yukarı çıkınca mecburen birlikte savaşacağız onların derdi diyarbakır
Kürtler sizinle birlikte savaşacaklarını zannetmiyorum ırak Suriye kürtlerinin umrumda bile olmaz Türkiye de çoğunluğunun umrunda olmaz sizinle savaşacaklarını sanmıyorum
Onlara göre zaten Diyarbakır işgal edilmiş
Kürtler sizinle savaşmayacak kelimesi zaten senin de bizden birisi olmadığı gösteriyor. Cümleler insanı böyle ele verir ;)
Nerenin bölücüsüsün? Fetöcü falansın galiba. Vatan haini seni.
Kürtlerle Türkler arasında hiç bir problem yok. Kürtler de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Şimdi git sütünü iç yat. Sen giderken biz Iğdır'da gece nöbeti tutuyorduk.
mecbur savasacaklar büyük israil yaz google a bak gör istedikleri yerleri
olay sdg ise oraları yakında biçecek türkiye.
@kadınyokdertyok knka bu fetöcü buna laf anlatamazsın
öyle de biz yazalım dursun.
Doğru ayağını dek alsın ki kaldırıp hazırda beklettiğimizi bilsin. İçine gireceklerden haberi önceden olsun
@Hızır-K savaşmayacak dememin sebebi yaşananlar ve söyledikleri
Sen kürtlerin Türkiye'yi nasıl bir tuzağa çektiğinin farkında mısın
Bölücülük yapıyorsun. Sende tam bir fetö ağzı var
Nasıl bir tuzağa çekiyorlar anlat bakalıö, dinliyoruz
@Hızır-K 3 5 yıl sonra görürsün elinde silahlar teklonojik silahlar sınırınızın dibinde diğer devletleri üstünüze salmış olacaklar
Git uyı kral, sütünüde iç tamam mı
Kürtler bizimle birlikte yaşayan azınlıklardan biri düşman değiliz. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti nin vatandaşıyız köken önemli değil. Bu millet bu devlet var olduğu sürece herkes eşit kökenin önemi yok.
Asırlardır bu topraklar üzerinde yaşıyoruz atalarımız kanıyla canıyla bu toprakları korumak için savaştı. Bunu unutmayın Kurtuluş Savaşında bu topraklarda yaşayan herkes erkekli kadınlı laz çerkez kürt Türk demeden savaştı.
Bunu unuttuysan defol git ülkemden istemiyorum.
Kürtler azınlık mı karadenizliler kendilerini Türk olarak görmese türkler kadar varlar eşit demişsin Türkiye de eşitlik göremiyorum sence var mı
Bak benim çevremde kürt te var türkte var laz da var arap da var ve ömrü hayatım boyunca kimseyi kökeni yüzünden yargılamadım ya da ezmedim. Ben Karadenizliyim kökenim türk. Lazlıkda karışmıştır.
Diğerlerini bilmem ama bu topraklarda bu bayrağın altında yaşıyorsa ben o insanı savunurum kökeni önemli değil.
Sana ve diğerlerine de bunu tavsiye ederim.
Ben bütün orta doğunun bölünüp parçalanması taraftarıyım tüm devletler
Türk olmak şereftir zaten kendini öyle görürsün görmezsin sen bilirsin ama bu ülkenin bayrağı altında bu topraklarda yaşadığın sürece ekmeğinden suyundan yararlandığın sürece uyum sağlamak zorundasın. Sağlamayacağım diyorsan kanunlar var yasalar var cezanı çekersin. ya da kapı orada bi zahmet git burdan.
Defol git ülkemden bu topraklar bizim damarlarımızdaki kan asil senin asla ve asla çamur atamayacağın kadar.
Savaşan kanı dökülen yöneten benim atalarım. Ve niyeyse senin gibi insanlar dil uzatma hakkını kendinde görüyor haddini bil
Lazların Çerkezlerin niye sesi çıkmıyor?
Madem Türk olmak şereftir niye herkesi türkleştirmeye çalışıyorsunuz şimdi diyeceksin biz böyle bir şey yapmıyoruz her şey ortada orta doğu bölüp parçalanmasını istememin yanlış olduğunu düşünmüyorum orta doğuda ne kadar devlet millet varsa bölüp parçalanması daha iyi olur
Çünkü onlar da bizden
Ben hiç bir şeyi yapmak zorunda değilim
Biz Türkleştirmiyoruz kimseyi sorun şu bu topraklar bizim Osmanlı Selçuklu bunlar kim kimin ataları bir araştır istersen? Bizansı devirip asırlardır yöneten kim?
Türkler
Sizden olmak istemiyorlar sizden olsalar zaten Türk olmayı isterlerdi sizden değil her millet kendini şerefli görür kimseyi savunmuyorum Türk olmak şerefli ise herkesi Türk yapmaya asimile etmeye çalışmak nedir
Ayrılma gibi bir amacın varsa kendin git ama benim atalarımın kanını döktüğü topraklar üzerinde söz hakkın yok senin
Bunu yaz o beynine
Bak canım senin yaptığın şeye kaba pislemek denir azınlıksan azınlıklığını bil.
Sen ve senin ataların yıllarca bizim egemenliğimizde yaşadı ve kimse sıkıntı çıkarmadı o yüzden şikayetçiysen gidebilirsin ama bu ülkenin dili Türkçe sen ne dersem de ne yaparsan yap
Sen bu söylediklerini yüreğin varsa dışarıda söyle bak bakalım ne geliyor başına
Dünyada o kadar şeyler yapılıyor ki ülkeler kendini geliştiriyor gucleniyor ülkemizde ekonomik sorunlar var emeklilik sorunları var deprem sorunlari var evlilik sorunları var siz hala türk kürt diyorsunuz en önemli mesele bu sanki
Akpliler Türklerin baş düşmanıdır ve her birisi militandır
Orta Doğu projesinden dolayı ayrılığa kurban gittikp
Müslümanlar kardeştir
Orası öyle
Evet bencede öyle
Kardeştir neden aksi olsun
Yaşanan onca olaya rağmen mi 2 tarafta birbirinin koyusunu kazmaya çalışıyorlar sen kardeş diyorsun kürtler Türkiye'yi nasıl bir tuzağa çektiğini farkında değilsin
Umurumda değil, insan olanı severim
Evet kürtler türkleri sevmiyor
Söylediğinde sanki türkler kürtleri seviyor ama kürtler türkleri sevmiyor gibi oldu sanki türkler de kürtleri sevmiyorum bir şeye sahip olmasını istemiyorum engel olmaya çalışıyor
😆😆😆😆
Ne dost ne dusman
Bence de haklısın
çok tuhafsınız
Neden
Evet herhalde q