Telefon numaramı da aldı. Çok kızdım ya düşündükçe. Branşımı falan da zordu meslekle ilgili.
İnsanlar neden hakkımızda detaylı soru sorar?
Telefon numaramı da aldı. Çok kızdım ya düşündükçe. Branşımı falan da zordu meslekle ilgili.
Ev almıştım kaça almışım
Nereden almışım
Çalıştığım yerden memnun muymuşum
Evle metro ne kadar yakınmış
Ev kaç metrekareymiş
Kira mi kendimin mi
Tek çocuk muyum
Bugün bir meslektaşımız ve annesinin bana sorduğu bazı sorular. Neden sordular anlamadım. Külliyen saçmalık. Niye sınır koymadım, cevapladım diye kendime kızdım. G*tüne mi sokacaksın, sansin ne diyemeyince tabi... :))
Seninle muhabbet ediyorlar ve sen böyle düşünüyorsun bunlar doğal sorular bilgi alışverişi yapmak denir buna siz bilgi vermeyi değil almayı seviyorsunuz galiba bencilmisiniz nesiniz
Ama suyunu çıkardılar bence. Bencillikten ne ilgisi var?
Bencillikle*
Size ne sormalılardı ne sorsunlar istersiniz siz nasıl sorulara kabulsünüz
Sizce yeni yeni tanıştığın birine direkt bunlar mı sorulur? Onu ilgilendirmeyen özel sorular. Hobilerin neler, boş zamanlarında neler yaparsın gibi sorular sormak daha mantıklı birisini tanımak için.
Art niyet olmayan sorular bunlar
Sizinle aşk yaşamaya gelmediler ya
Ama çok meraklı gözükmek iyi değil.
Sizin yapınız ile onların yapısı uyuşmuyorsa yapacak bir şey yok bu sizin hoşunuza gitmiyorsa yapacak bir şey yok bir daha konuşmazsınız
Aynen öyle.
Eviniz hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim.
Cevap
4Cevap
Merak etmişlerdir
bizim millet böyledir her zaman salça olacak bir konu bulur çünkü millet yüzsüz.
güle güle otur kimseyi takma boş ver keyfine bak
Amin inşallah. Teşekkürler.
Ya muhabbet işte nedeni yok
karakter analizi yapmış ayak üstü sdfjhskd
Hangi durakta inecek mişim bunu bile sordu xD
bazıları öyledir. limonu nasıl kestiğin bile veridir onlara. Numaranı almış işte, çocuğuna arkadaşlık yapablirsin demiş. O kadını ilerde çok seversin muhtemelen dkfgjdlşfg
Valla bilmiyorum artık.
bakacaaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?