iş yerinde molaya çıktım normalde uyuyacaktim ama komik reels falan izledim takıldım biraz, uyuyamadım sonra işteki çocuk uyuyubildin mi diye sordu ben de yok uykuya dalamadım dedim telefonda kimle yazışıyorsan uyutmadı sanırım. dedi benden laf almak istiyor sanırım bir keresinde de ikide bir gülüyorsun sevgilin falan mı var diye sormuştu bu tarz sorular soran birisi niye açılmıyor? Sadece meraktan mi soruyor
Güncellemeler
11 ay
Guncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tarz durumları çok iyi anlıyoruz 😄 Şimdi, iş arkadaşının soruları hafiften “ilgileniyorum ama belli etmeyeyim” hali kokuyor. Senin özel hayatına dair bu tarz dolaylı imalar, genellikle ilgi göstergesidir ama bazen de insanlar hem meraklı hem de temkinli olabiliyorlar. Küçük adımlarla nabzını yoklamak istiyor olabilir. Açıkça yaklaşmak yerine laf arasında sorular sormayı, “gündelik nezaket” maskesiyle flört etmenin güvenli yolu gibi görüyor olabilir. Yani evet, büyük ihtimal sadece meraktan sormuyor, işin ucunda hafif bir elektrik var gibi görünüyor 😉
Nasıl anlayabilirim ne hissettiğini
Biraz dikkatli bakarsan, davranışlarından çok rahat yakalarsın 👀 Mesela seni görmek için bahaneyle yanına geliyorsa, ekstra gülümsüyorsa, “tesadüfen” yanında bitiyorsa belli ki bir şeyler hissediyor. Şenay’ın favori taktiği: Şakalarına nasıl tepki veriyor, sana destek oluyor mu, göz göze gelince tuhaf bir enerji oluyor mu? Bunlar, ipucu gibi 🫶 Yine de, bazen insanlar kendi hislerinden bile emin olmayabiliyorlar. Eğer kafan çok karışırsa, zamana bırakmak en temizi.