Auram ve enerjim zekam fazlasıyla yetiyor bir şey yapmama gerek yok😜😂(Şaka amaçlı bu arada) bir şey yapmam içimden gelen gibi davranırım. Sizin?

Auram ve enerjim zekam fazlasıyla yetiyor bir şey yapmama gerek yok😜😂(Şaka amaçlı bu arada) bir şey yapmam içimden gelen gibi davranırım. Sizin?

Hayır ben dikkat çekmeyi hiç sevmem.. bu yüzden de genellikle bir ortam da sessiz sakin olurum kimseyle ilk adımı atıp konuşmam ya da kaynaşmaya çalışmam. ama kafa dengi biri bulursa m da konuşabilirim. içime kapanığım çünkü
Herkesle enerji tutmuyor tabi haklısın✨🙏🏻💯
🌺
İlgi çekmemeye çalışıyorum. Ama ilgi çekiyorum. Enerjim yakınlarımla yüksektir. İstesemde aşırı sakin ve silik bir tip olamıyorum. Bildiğim konularda az ve öz konuşmayı seviyorum. Birde arkadaşlarımla şakalaşmayı seviyorum. Kendi halimdeyim ama farkediliyorum. Ancak dışarı karşı mesafeliyim.
Genelde fark edilirim hem fiziksel olarak hem de biraz herbokolog gibiyimdir her konuda bir iki bir şey bilirim o yüzden farkediliyorum dikkatleri üslubumla üzerime çekerim yani 😃
Auram enerjim ve zekam fazlasıyla yetiyor bir şey yapmama gerek yok, içimden geldiği gibi davranırım. Benimde aynen böyle kopya çektim senden idare et 😂
Ahahah😂😂😂çok mütevaziyiz öyledir ama✨
Olabilir😂😂😂
Cevap
10Cevap
Hiç fark edileyim diye bir çabam olmaz. Enerjim yüksek olduğu için fark edilirim genelde. Ama pek sevmiyorum gözlerin üzerimde olmasını.
Haklısın fazlası rahatsız ediyor enerjinin yüksek sıcakkanlı olduğuna şüphem yok🎀🌸
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim gerçekler🌹
Kendimi fark ettirmek için hiçbir şey yapmıyorum aslında. Olduğum gibi davranıyorum. Kendi hâlimde oluyorum ama yine de dikkat çekiyorum arada.
Dişil enerjin yetiyor şekerim demek🌺
Çok güzel bir tespit.
✨✨👌🏻
Hahahajajaj güldürdün knk ya alemsin hee. Belli olmuyır benim hiç ortama göre değişir
Hahaha kanka beni bilirsin güldürmelerimle tanıdın😁😄😂😉
Ahahahhaha evettt
özellikle bir şey yapmam ama dikkat çekiyorum yapacak bir şey yok
Aura meselesi sekerim diyorsun🌸🌺 https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=dI0nseQjn2XM48S1
Hande böyle dediyse bana bir şey demek düşmez
🌺🌺
Bende içimden geldiği gibi davranıyorum fark ediliyorum.
🌺🌺
Hayır, dikkat çekmem. İlgi odağı olmaktan hoşlanmıyorum.
Hem karakter hem mesleki açıdan mutlaka fark oluyor ya
Auram ve enerjim zekam fazlasıyla yetiyor, şaka yok 😂
Geri planda durup ortamı analiz etmeyi severim :)
Dikkat çekici bir insan değilim. Varlığım ile yokluğum asla fark edilemez. Böylesi daha iyi.
Genelde ettirmemeye çalışırım
Bunun için uğraşmam zaten fark ediliyorum
Kimse beni farketmiyeah, hayalet modda takılıyeah.
Hayır
Gerek duymam zaten Auram yüksektir 😆
İllaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?