Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Hiç sevmem. Beni izlediklerini fark ettiğim de rahatsız olurum. Başıma çok gelir. Dikkat çekmemek için özen gösteririm, giyim şekli olsun ama basaramiyorum galiba.
Ayyy bırak ya nefret ettim bir kere baksam insanlar ayıramıyor bakışlarını 😂 Bazen diyorum Medusa gibi miyim acaba bakınca taşa filan mı dönüyolar kdkdjdjdj
Fazla ilgi çekmekte kötü işte seninde kaderin bu demek ki ne yapacaksın kaçarı yok 🙂 bakmak var birde bakmak var şimdi rahatsız edecek derecede bakmak ayıptır yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tam o tarif ettiğin kişi benim. Nereye gidersem gideyim hangi ortama hirersem gireyim dikkat çeken oluyorum.
çekmem
Hiç sevmem.
Beni izlediklerini fark ettiğim de rahatsız olurum.
Başıma çok gelir.
Dikkat çekmemek için özen gösteririm, giyim şekli olsun ama basaramiyorum galiba.
Çekiyorum çok belli ediyorlar hatta ama sevmiyorum bu durumu
Dikkat çekmeyi seven biri değilim o yüzden dikkat çekici görünmemeye çalışıyorum genel olarak
Boyum 150 olduğu için hemen dikkat çekerim ama güzelim de yani 😅😅
kilon kaç? minionlar hep sevimli olur
Bende öyle bir aura yok:)
Fizik dikkat çeker maalesef
Sevgilim dikkat çekiyor
İstersem görünmez olabiliyorum
Yo yo hiç çekmem ben
Sanmıyorum
Bilemiyorum
Güzelliğinle çekersin
Çektiğim söylenildi.
maalesef
Bazı zamanlar istenmeyen bir ilgi zor olabiliyor oda var evet
İlgi bakış merak ayyy nedir bu diyorum bazen 😂
Çoğu zaman hoşuna gider bu bir çok kadının ama fazlası sırandanlaştırıyor olmalı
Hiç hoşlandığım bi durum değil aksine 🥲🤭
İlginç 🤷🏻♂️ normal şartlarda hoşuna gider bu çoğu insanın sen o çoğunluktan değilsin o zaman 🙂
Ayyy bırak ya nefret ettim bir kere baksam insanlar ayıramıyor bakışlarını 😂 Bazen diyorum Medusa gibi miyim acaba bakınca taşa filan mı dönüyolar kdkdjdjdj
Fazla ilgi çekmekte kötü işte seninde kaderin bu demek ki ne yapacaksın kaçarı yok 🙂 bakmak var birde bakmak var şimdi rahatsız edecek derecede bakmak ayıptır yani
Evet ayıp ayıp 🫢
Bakanlara ayıp ben bakmıyorum sana 🤷🏻♂️🙂
🙄
Ne oldu 🙂
Son yazdığını anlamadım
Şaka olarak bakanlara ayıp dedim esprisine ben bakmıyorum onlara ayıp diyorum 🙂
Hayır çünkü 💩 gibiyim.
Hayır, cekmem
dodaklar çox guzel
Sanmıyorum