İstemsizce? Çekerseniz sizin neyiniz dikkat çekiyor? Dış görünüşünüz mü yoksa hareketleriniz mi? Mesela ben girdiğim ortamda esprilerimle direk olarak dikkatleri üstüme çekiyorum. Keşke biraz çenemi tutabilsem 😂 bilerek yapmıyorum valla 😂
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Hayır genel olarak dikkat çekmem zaten dikkat çekmek gibi amacım da hiç olmadı yani ben sadece kendim olurum her ortamda kimseyi benimle ilgilensin diye beklemezdim.. içe dönük olduğum için de pek konuşkan olmuyorum bu yüzden de yeni arkadaş edinmiyorum
Çekerim hatta bugğn üçlü kız geubumla yolda giderken şu mercedeste oturan adam sana bakıyordu yol boyunsnei süzdü dedi dedim ben hiç görmedim hiç etrafıma bakmam dimdik yütürüm kimseye bakmamama çok havalı be dikkat çektiğimi söylüyorlar bana ben farketmiyorum tabi
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Girdiğim ortamın neresi olduğuna bağlı o.. Dikkat çekmek istemediğim zamanlar da olur benim, gözlem yaparım bazen.. Onun dışında genelde enerjim güzeldir.. :D Keyifli günler..
Çekmek istemesem de çekerim.. Salaş gezsem de çekiyorum.. makyaj yapmasam da çekiyorum. eşofman giysem de.. sussamda çekiyorum.. konuşsam da.. yemek yerken çok rahatsız oluyorum. dışarda yemek yemeyi hiç sevmem o yüzden..
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
İnşallah çekmiyorumdur. Takip edilmeyi sevmiyorum. Genelde insanlar birbirini çok süzer ya. Kimi aşağıdan yukarı , kimi yukarıdan aşağıya. Hiç yapmadığım.
Gözgöze geldiğim insanlar bakışlarımdan utanıyorlar genelde bir sure sohbet ettikten sonra sen bakmıyorsun ruhumu görüyorsun gibi şeyler söyleyen çok oldu 😂
ben dış görünüşümle çevremdekileri etkiliyorum.. Belki çok yakışıklı biri değilim ama pozitif enerjimi salıorum etrafa.. Belki çok sempatik biri olduğumdan etrafımdakiler bakıor bana..