Erkeklerde neden durduk yere bir kadın düşmanlığı başladı?

Twittera instagrama falan bakıyorum. Erkeklerin yalan yanlış şekilde kadınlar ve ilişkiler üzerine yorum yaptığını görüyorum. Neden böyle oldu erkekler? Birbirlerini doldurup duruyorlar. Durmadan kadını giydikleri, makyajı, işi ve geçmişi ile yargılayıp değersiz görüyorlar. Bu redpillci zihniyet dediğiniz şey ZATEN türkiyede iç anadolu'da olan bir şey.
"Kızlar erkeklerle görüşmesin, erkeklerle arkadaş olmasın. Kız etek giymesin, kız bacaklarını göstermesin. Çok makyaj yaparsa ka-şardır. Kızın işinde statüsü iyi olmasın yoksa daha yüksekteki erkeklere bakarlar." Bunun sonu kızlar erkeklerle aynı sınıfta bile okumasınlara kadar gidebilir? Redpillcilerin genç kadınların ne hissettiğinden ve düşündüğünden uzak olduğunu düşünüyorum. Bu kişiler evlendiklerinde hep sorunlu ilişkileri oluyor.

Bu arada ben gerçekten harika bir adamla evliym. Geçmişlerimizi bir kere konuştuk. Bir daha da konusu açılmadı. Kavgalarımızda bir gün olsun el kaldırmadı ya da hakaret etmedi. Birbirimize sus diye bağırmışızdır en fazla. Bu adam benden çok kazanan bir adam değil. Ama kitap okur, benimle dizi izler, sinemaya gideriz. Beraber spora gideriz. Mutlu bir evliliğim var. Yatakta uyumumuz o kadar iyi ki birbirimizi aldatma ihtimalimiz bile yok. Artık başkasının bizi daha iyi anlayamayacağını düşünüyoruz. Eşimden öncekiler aklıma bile gelmiyor. Bu adam benim her zaman her konuda arkamda ve yanımda olur. Benden asla süphelenmez. Bu nedenle bir erkeğe geçmişiniz yoksa bile "var oldu" diyin derim kızlara. Sizi siz olduğunuz için mi seviyor yoksa bedeniniz için mi seviyor diye

Erkeklerde neden durduk yere bir kadın düşmanlığı başladı?