Biraz nostalji yapalım büyüdük ama çocukluğumuzun güzel anılarını unutmadık :)
Ben 23 Nisan etkinliklerine derse girmemek için katılırdım orada da başka okuldan kızlara bulaşır sinir ederdim 😃

Biraz nostalji yapalım büyüdük ama çocukluğumuzun güzel anılarını unutmadık :)
Ben 23 Nisan etkinliklerine derse girmemek için katılırdım orada da başka okuldan kızlara bulaşır sinir ederdim 😃

Camlara yumurta fırlatırdım, zillere basar kaçardım. Bisikletimle evden çok uzak yerlere giderdim annemlerden habersiz. Mahallede dövmediğim çocuk kalmamıştı. 25 kuruşa kola alırdım, hepsini içemezdim karşıdaki evin çatısına fırlatırdım çatı bir sürü kola şişeleriyle doluydu. Ağaçlara çok tırmanırdım hatta kendime ağaç ev bile yapmıştm çok sağlam olmasa bile. Orada evden yemek götürür yerdim, arkadaşlarımı oraya çağırırdım.
İçinde erkek çocuk varmış senin 😅
Bir lakabın var mıydı peki aslan parçası falan gibi 😃
Çocukluğuma dair en çok özlediğim şey, belki de o zamanların saflığı ve masumiyetiydi. O dönemde her şey daha net ve daha anlamlıydı. Hayat, karmaşadan uzak, sade ve içten bir şekilde akardı. Oyun oynamak, arkadaşlarla vakit geçirmek ve dünyayı keşfetmek için içimizde sonsuz bir heyecan vardı. Küçük bir çocukken, büyüdüğümüzde nasıl bir dünya bulacağımızı merakla beklerdik, ama asla içimizdeki çocuğu kaybetme korkusu taşımadan.
En çok özlediğim şey, belki de ailemle geçirdiğim o sıcak anlardı. Anne ve babamın kolları arasında güvende hissetmek, arkadaşlarımla birlikte gülüp oynarken zamanın nasıl geçtiğini fark etmemek, bunlar unutulmaz anılarımın parçaları. O zamanlar, sorumluluklarımızın ve endişelerimizin çok az olduğu, dünyanın bize karşı nazik olduğu bir dönemdi. Her şey daha renkli, daha canlı ve daha büyülüydü.
Bugün, çocukluğumun sıcak ve huzurlu anılarını düşündükçe, o günlerin değerini daha çok anlıyorum. Belki de en çok özlediğim şey, içimizdeki o masum çocuğun, yaşamın zorluklarına rağmen asla kaybolmamasıydı.
rica ederim çok içten yazmıştın seçmemek olmazdı :D
fena yorum yapıyolar cidden :D
Klavye yutmuş 😂 hayır birde öyle mantıklı yorum yapıyolar ki ağzım açık kalıyor gdfgdgd
Uslu çocuk nasılda söz dinlermiş 😂
Folklore katıldığım günleri, okuldaki 23 Nisan oyunlarını çok özledim. Halay çektiğim günleri o kadar çok özledim ki halâ aklımdan çıkmıyor. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım. 🥰🥰
Bıraksalar sabaha kadar sokaklardan eve gelmezdik. Derdimiz, sıkıntımız yoktu. Çocukluk güzel şey, özgürlüğün diğer adı.
Hastalık duygusal mı yaptı seni sanki 🙃
Hastalık kalmadı gibi :D
Demiştim kötüye bişey olmaz diye 😂 şaka bir yana çok sevindim 😌😌
Ama burnun tıkalı hâlâ 😬
Sıcak suyla duş al çok sıcak olsun ama yan böyle açar burnunu 😃
Kafanı kırarım ha 😒
Elin hafiftir senin bişey olmaz 😄
Sus ordaaaan :D gereksiz öz güven
Teşekkürler ✌️
Cevap
11Cevap
Özlediğim bir şey yok hiç
Aşırı derece de şuna özlem duyuyorum dediğim bir anım yok.
23 Nisan , 19 Mayıs, istiklal marşı falan bunlarda görev alırdım agaa beee
Okul.. eskiden okula gidiyor bir şekilde eğleniyorduk. Şimdi arıyorum o günleri 😏
Bando takımımız vardı okulda. Ona katılmıştım ilkokulda. Bazı derslerde bando çalışması olurdu ve derse girmezdik. Çok sevinirdim. Ayrıca 23 Nisan bayramı 29 ekim 19 Mayıs hepsi birbirinden kıymetli bayramlarımız.
Özlediğim hiçbir şey yok 😔
Özlemiyorum. Güzel bir çocukluk yaşamadım.
Hiç özlemedim inanki
Özlemiyorum zorbalarla aynı okuldaydım.
Özlemiyorum ki pek bir hükmü yok
Özlediğim oyun oynamak dışarda gezmek.
Ben direk çocukluğumu çok özledim
Keşke hep çocuk kalsaydım keşke
Oyun oynadığım zamanlar🥲
Özlemedim ama hepsinin yeri ayrı tabi ki 😇
Davulcudum bn😌🤣
En havalısı davulculardı şanslısın 😃
Oledik kanka en arkada. Gum gum gum🤣
Taşıması zordu kanka ben istemedim o yüzden 😃