bir süredir yalnız bazı hatalar yapmış biriyim ve devam edemiyorum mantıklı bir cevaba ihtiyacım olduğu için buradayım çünkü bir karar verdim ve bu karar gerçekleşmeden bir sebep olsun istiyorum (iintihar) kararım var
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben de böyleydim, biliyorum yaşım senden çokça küçük ama en son beni çok etkileyen bir olay yaşadım, her şeyi boşvermiştim. sonra karşıma sadece bi video çıktı ve hayata son bir şans vermeye karar verdim. her şeye rağmen hayatın yaşanılabilir olduğunu düşünüyorum. eminim ki senin de başına çok ama çok güzel şeyler gelecek ama sabırla beklemen lazım. bu yaşıma kadar bekledim de ne oldu diye düşünme. hepimiz böyle dönemlerden geçiyoruz emin ol herkesin imtihanı var ama ne kadar uzun sürerse sürsün bu kötü dönem öyle bir aydınlığa çıkacaksın ki. belkide şimdi depresyondasın sana tavsiyem imkanın varsa bi hayvan sahiplenir muhabbet kuşu bile olur. canına yoldaş olur bilmiyorum burdan konuşuluyor mu ama neyse sıkıntın eminim çözülemeyecek bir şey değil
öneri ve bilgiler için teşekkür ederim bunları düşüneceğim
evet imtihan dünyasındayız ve son zamanlarda ağır şeyler yaşadım ve yaşadıklarımı kaldıracak gücüm kalmadı artık. ve devam edemiyorum
ama şu konuda sanırım şanslıyım boşluğa düşmeden buraya gele bildim ve soru sordum
ama o boşluğa düşünce geri dönüş olmuyor maalesef konuşmak mı istiyorsun o kısmı anlamadım öyle ise takip et yazayım sana ama bakalım bence çözülmeyecek sorunlar ama değerlendirmem gerek
anonim oldugun icin takip edemiyorum sanırım benim hesap da yeni ondan mesaj atılmıyor sanırım burdan konusuruz diye düşünüyorum ajskajsaösnaö bak gercekten gerekirse psikolojik destek al 6 subat depremini yasamıs birisi olarak sunu söyleyebilirim ki yasamın cok degerli , sen cok degerlisin bunun farkında ol gercekten senden bi tane daha yok ve eminim ki sen olmazsan eger hayatında bosluk olusacak insanlar var bunu bu kadar net soyluyorum
soruyu gizli sorduğumu unuttum :) takip attım ama mesaj atılmıyor kutun kapalı sanırım
çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın
kimsem yok ki kimin hayatında boşluk olşusun ki
valla benim aklıma girdin düşün, hesap yeni ondan olabilir belki mesaj da mı kapalı :(
yazdım sana
teşekkür ederim aklına girmişim
Kimse sana mantıklı cevabı veremez zaten mantığını kaybettiğin ve biraz da aklını yitirdiğin için bunu düşünüyorsun. Her şeye rağmen kalman gerektiğini bilmen gerekiyor ve bunu bir mantıklı açıklamaya bir nedene bağlamaman gerektiğini. Ama illaki neden arıyorsan hala nefes alıyorsun bak bir neden.
nefes kalmak için bir neden değildir
tam manasıyla bir boşluğa düşmeden geldim
o boşluğa düşmüş olsaydım burada bu soruyu sormaz o işi yapmış olurdum
kimse mantıklı bir cevap vermese bile bir neden bir öneri insanı hayata bağlaya bilir
ama ben sona geldiğim için nefes bende geçersiz.
teşekkür ederim.
Bak güzel kardeşim bende bundan bahsediyorum kimse sana mantıklı cevap vermez demedim veremez dedim. Nefes almak yaşamak için çok iyi bir neden aslında ama senin için öyle olmayabilir çünkü sana mantıklı akıllıca gelmiyor. Nefes almak senin için hiçbir anlam ifade etmeyebilir ama benim için hayat kaynağı. Nefes almak gibi bir mucize varsa o da kalbin atması kalbim atıyorsa başka bir nedene neden ihtiyaç duyayım. Nefes almayı unutabilir misin ya da kalbin atmayı unutabilir mi gözlerin kırpmadan durabilir mi? Bu muazzam muhteşem mucizevi hayati refleksler yaşamak için o kadar geçerli bir neden ki çünkü aslına bakarsan sen mucizenin ta kendisisin. O olur bu olur şu olur sevdiklerini kaybedersin en sevdiklerin en büyük kazıkları atar kendinden verirsin kendini kaybedersin malını mülkünü her şeyini ama bu reflekslerin çalışmaya her şekilde devam eder. Sana ne yapacağını söyleyemem sana akıl veremem sana mantıklı açıklama bir neden söylemem mantıklı olup akıllıca düşünecek bir sonuca varacak olan sensin tabi ama intihar etmenin sence neresi akıllıca ne kadar mantığa yatkın bu akıllıca veya mantıklı bir hareket mi hayatındaki tüm olumsuzluklara hayatına son vererek mi refleks göstereceksin? Hayır hayır ne akıllıca ne de mantıklı değil. Kafanı toparlayıp mantığını geri kazansan mantığınla akıllıca düşünsen intiharın tüm olanlara karşı gösterilecek bir refleks olmayacağını seçeneği bırak düşüncesinin bile aklından geçirilmemesi gerektiğini bence sende fark edebilirdin. Şimdi sen bakış açını değiştiremedikten sonra kim sana nasıl akıllıca mantıklı bir neden verebilir kendin bulamadıktan sonra. Her şeye rağmen hayat güzel yaşamaya değer kuşlar ötüyor güneş açıyor bahar geliyor gökyüzü pırıl pırıl ortalık cıvıl cıvıl deniz çok güzel parkta çocuklar oynuyor çiçekler açıyor geçmeyecek gibi gelse de her şey geçecek vs vs hangisi sende neyi değiştirebilir? Hayata sımsıkı bağlanacak her şeye rağmen kalıp sürdürecek sensin her şeyin üstesinden gelecek kapasitedesin fark et
değerli bilgiler ve yorumlar için teşekkür ederim
haklısın hepsinin benim elimde olduğunun farkındayım
ama bir de şöyle düşün bizi yaradan var ve bize ben size yetmezmiyim diyor
öyle yetiyor dua okuyorum ibadet ediyorum kalbim rahatlıyor ama insan insana da ihtiyaç duyuyor
en saçma dönemde en bilinmez bir dönemde yalnız bırakıldım kaldım
en ihtiyaç duyduğum zaman dilimlerinde kimse yoktu çünkü evren allah verdiği gibi geri aldı hepsini
Yaşamak varken güzel bir hayat varken neden intihar
insan sınıra gelince onu düşünüyor bazen
inancın var mı