8 aylık ilişkimiz vardı. Ben bakire değilim o da bakır değil geçmişinde 2 sevgilim oldu ama uzun süreli bir beraberlik yaşamadık o ise bir çok kadınla takıldı erkektim takildim dedi. Pişmanlık duyduğumu biliyor o zamanki aklımla nefsime uydum. Ve bana geçmişin yüzünden beraber olmayız daha fazla bu işin sonu evlilik olmaz dedi ayrıldı. Ama hala arıyor konuşuyoruz zaman zaman. Bugün iş başvurusu yaptığım bir yerden aradılar bende eski bu ayrılan sevgilimin çevresi geniş olduğu için ona sordum. O da güvenilir değil dedi sonra geçmişteki kahpeliklerin olmasaydı şimdi evine tabak bakıyor olurdun seni bunlara muhtaç etmezdim dedi. Bende psimanda olsam senin kararın değişmeyecek dedim bana aynen şunları soyledi:
Her kes kendi tercihini yaparmış hayatta iyide olsa kötüde. Senin tercihin belli benim ki belli
Ben çoluğum çocuğum ile Huzurlu bir yuva kurup kadınımı el üstünde tutup evime sahip çıkmak
Sende kendi yolunu çizmişsin zamanında
O yüzden daha çok iş ararsın
Mertebe yükseltmek için ona buna verirsin 5 yıl sonra bunları yaşarsan aklına ben geleyim dedi.
Arkadaşlar ailemle aramın iyi olmadığını ve yaşadığım şeylerin neden olduğunu biliyor pişman olduğumu ve tovbe ettiğimide buna rağmen böyle acımasızca konuşabiliyor ben bu lafları hakedecek bir şey yapmadım o yaşayınca ailesiyle mutlu mesut yuva kurabiliyor ben neden kötü kadın muamelesi görüyorum ki reva mı bu dedikleri Allah aşkına her gün ağlamaktan düşünmekten deliye dondum
Her kes kendi tercihini yaparmış hayatta iyide olsa kötüde. Senin tercihin belli benim ki belli
Ben çoluğum çocuğum ile Huzurlu bir yuva kurup kadınımı el üstünde tutup evime sahip çıkmak
Sende kendi yolunu çizmişsin zamanında
O yüzden daha çok iş ararsın
Mertebe yükseltmek için ona buna verirsin 5 yıl sonra bunları yaşarsan aklına ben geleyim dedi.
Arkadaşlar ailemle aramın iyi olmadığını ve yaşadığım şeylerin neden olduğunu biliyor pişman olduğumu ve tovbe ettiğimide buna rağmen böyle acımasızca konuşabiliyor ben bu lafları hakedecek bir şey yapmadım o yaşayınca ailesiyle mutlu mesut yuva kurabiliyor ben neden kötü kadın muamelesi görüyorum ki reva mı bu dedikleri Allah aşkına her gün ağlamaktan düşünmekten deliye dondum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer