Zevk mı karamsarlık mı? Bazen ıkısı bırden oluyor karamsarlık olmasaydı asla zarar vermezdım kendime ama karamsarlık ile yoğrulmuş bır zevk alma olunca sorun olmuyor. Çünkü hayat boş diyerek yapılan hareketler ergencemı sızce? Yoksa kendıne zarar vermek alışkanlık halıne gelmiş insanlar var mıdır? Yanı nereye kadar zevk verır bu melankoli? Nereye kadar? Melankolinın sonu neden yok benım hayatımda? Böyle olunca zevkı de orada bulur oluyorum. Başka bır hayatta belkıcok değer verırdım kendıme. Amabu hayatta mazoşist bır ergenım. Kaç yaşnda olursam olayım... Neyle alakalı bu arkadaşlar ya alışkanlık mı kısılıgım mı melankolık anlamıyorum kı. Sızce kendıne zarar vermek sal*aklık mıdır? İyi düşünün ama. Yanı slklık dıyen anlamayacak zaten benı bana göre de öyleydi bır zamanlar merak etmeyın. Boşuna öyle düşünenler gelmesin yoruma yanı. Yoksa onemsız mıdır kendıne zarar vermek bu gecıcı dünyada? Bazıları kendıne zarar verır bâzıları vermez bukadar basıt ya.
İnsanlar kendine neden zarar verir?
Güncellemeler
1 yıl
Cinsel soru degldı ya pof
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Piskolojik bozukluk diye düşünüyorum, kendime asla zarar vermeyi düşünmedim, sonrasında pişmanlık yaşarsın.
Beyni normal olan insan hıc bır canlıya ve kendine zarar vermez sıkıntılı tedavılık beyinler zarar verir
Acıdan beslenme kendini mutlu edecek şeyler yap sorunların ne tam olarak
Ben çok akıllı bırı degılım ozguvenım 0 . Hayatı da sevmiyorum insanları da. Sevgıye de inanmıyorum 2 gün sonram bıle bellı degıl. Böyle olunca barı ne yondeysem o yönü yasayayım dedim acıyı yasıyorum en azından bı seyı yaşamış oluyorum. Zekam neyse ona göre yasıyorum işte.
Özgüvenini yükseltmen lazım kendine vakit geçirecek ve geliştirecek şeyler bul (dış görünüşünü güzelleştir bakımlı ol) mutlu olacaksın
O güvenimi gelıstırırsem suankı verdıgım kararlardan ve kendıme verdıgım zararlardan pısman olacagım. Bunu yasamaktansa verdıgım zararlardan mutlu kalmak istiyorum. Takıntım var benım düzelmek çok uzun sürecek verdıgım bedensel şeyler ıcın doktora gıtmek gerekecek. OKB paranoya vesvese ne varsa var bende bence oldugum tedaviye ble inanamıyorum ben. I yılesemeyeceğimo biliyorm o yüzden bu rahat kafada olmak daha mutlu ediyor
Bunun sonu yok İnşallah düzelirsin ne kadar erken olursa o kadar iyi
Ama erken olursa da ınanmıcam tedaviye o yüzden gıtmıcem kı
İnanmamak dedigm şu doktor tamamen anladı mı, doktor da insan doğru yaotı mı hatta doğru yapsa bıle yıne de iyileşmemıstır o yok yok kesın iyileşmedim dıye yaşamaya devam ediyorm ben daha da rahatsızlık verıyoe bu durum tam olmuyor hep başka fikir gelcek aklıma en ıyı tedaviye olsam yıne de kusur gelcek aklıma kusur gelmese bıle tamamen mükemmel olmadım dıye takılcak aklıma mükemmel olsa bıle yıprandı organlarım dıye düşüncem. Sonra hatalarıma pısman olcam
Benım dayanma gücüm yuksektı bence zaten belkı de azdı o yüzden bu kadar biriktm patladım asırı degerlı kızı yok ettım.
Ortam da yok zaten
Kendini mutlu edecek ve değerli hissettirecek şeyler yap
Bu sana bir cinsel zevk mi veriyor? Cinsellik konusu ne alaks
Yok o yanlıs oldu ama o konuda yaptığım zararlı şeyler de oldu
Sağlıklı bir psikoloji olmadığı kesin
Yaaaniiii
Zarardan kastiniz nedir
Bedensel zarar. jılet felan degıl o çok saçma.
Iste bedensel zarar derken? Soruyu cinsel kategoriyle alakasi var mi
Yok hayır zarar vermekten şikayetcıyım ama degılım gibi de çok garıp bır duygu
Sekste bi. zarar mi bu
Hayır genel dedım ya
Bi yerlerini kesmiyosaan nasi zarar bu
İç organlarına verılen zararlar. vajına da ıcınde evet oranın da ıcıne zarar verıyorum. Pıs yıyecek yemek de dahıl buna. O tarz şeyler anladın dımı.
Kısa vadede zararını görmüyrm ama kendıme zarar verdıgımı daıma ıcımde hissediyorum
Ne sokuyosun canini yakan
Parcacıklı ıcımde kalacak şeyler.
Garip
Pekı
zevk.
Vay farklı cevap
Ben zarar vermeyi seviyorum
Vardır oylelerı mutlaka yalnız değilim işte.
Okumadım sen nesin mazo mu
Kalıba gırmeyı sevmiyorum bana göre ben melankolik bırıyım. Kımse mazoşist değildir.
Arabesk dinliyor musun ağlamayı seviyor musun
Ya onları saçma buluyorum acı cekeceksem nıye cekıyo gibi yapayım
Ama ağlamayı verilmiş bır hedıye olarak görüyorm o çok güzel.
Sen nasıl bir acı çekiyorsun mesela
Dalsızlıktan
Hasta oldukları için
Şartlar mükemmel olsa kımsenın kendıne zarar verecegını sanmıyorum yanlıssın bence