AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevgilim bende kalırken söyledim. Nedense "Benim hakkımda kötü düşünürler." diyor kendi kendine. Ben de en azından aklını kurcalamasın istedim ^^
anliyorum seni iyi yapmissin saygi duygum
Kız çocuklarının zaruri görevi bu, doğruyu söyledikleri an baskılanırlar
aynen, ben mesela tatile gidicem yakinda bi kiz arkadasimla ama ikimizde sevgililerimizle gidicez, simdi ben bu yalani soylemek zorunda olmasaydim keske, erkek olsaydim rahatsiz olmazdim ama kiz olunca boyle seyler cok suclu hissetiriyo maalesef kadin olmak…
Cinsiyetine dair üzüldüğüm tek konu bu olabilir. Abin veya erkek kardeşin sevgilisiyle tatile gitseydi cebine harçlık konurdu, sen gidince ortalık karışıyor. Aptal Türk toplumu gelenekleri ve bağnazlığı
aynen oyle… cok uzucu gercekten
Kısa ömrünü ailenin ve toplumun doğrularına göre yaşayıp heba etmektense, kendi doğrularınla yaşamalısın. Bu yaşların ve anların geri dönmeyecek, ne olursa olsun işin içine yalan da girse, onları kaybetme pahasına doğru söylemek de olsa, kendin için olanı yapmalısın
bende boyle dusunuyorum bi taraftan, sonucta ben bidaha 23 yasinda olmicam, kendi dogrularima gore yanlis birseyde yapmiyorum sevgilimle tatile cikarak. ileride kendi oglum ve kizim oldugunda onlarda eger bi yasa geldiklerinde, kendi dogrularini yasamalarini heo desteklicem zarar vermeyen seyler oldugu surece. oyuzden bazen yalan soylemek zorunda birakiliriz…
Yanlış bir şey yok zaten bunda, arkadaşlarının sevgilisiyle veya kocasıyla birlikte değilsen, aşk yaşamak en doğal hakkın. İster sevişirsin, ister kafede el ele tutuşmadan oturursun bunda yanlış bir durum yok. Ailenin toplumun da etkisiyle sahip olduğu düşünceye göre kız çocuğu imzasız karşı cinsle iletişim kurmamalı. Bunun mantıkta bir yeri yok, kendini dinle her zaman
bi soru paylasmistim altina ‘anani babani utandirma, meze olma bi erkege’ yazmislar, sadece ciddi oldugum evlenmeyi dusundugum biriyle tatile cikmak istedim, ustelik uzak mesafe oldugumuz icin bu tatile mecburuz ve ustelik 2 senedirde iliskimiz var. simdi bu insanlar gelip bana ‘babani utandirma’ dediginde, istemsizce toplum baskisinada ugramis oluyorum, ve herseyin ne kadar farkinda olsamda kendimi suclu hissediyorum tabulardan dolayi. Benim kizim hic bir zaman boyle buyumicek, bundan suphem yok…
İstiyorum ama yalan söyleyemiyorum söylesek rahat vakit geçiremem hep tedirgin olur boşuna gitmiş olurum bu yüzden gidemiyorum
ya aynisi bendede var bu yaz tatile gidicez beraber kiz arkadasimla sozde ama erkek arkadaslarimizla buluscaz, napim bende uzak mesafeyim diye dusunuyorum sonrasindada icime sinmiyo
ama erkek olsaydik icimize sinerdi, adalete bak
Çok zor bi durum ya yalan söylersem tedirgin olucam ya duyarsa ya öğrenirlerse diye ama deli gibi gitmek istemekte… bir kere geliyoruz dünyaya yap gitsin diyorum kendimede ama olmuyo ya
valla anliyorum ikimozde ayniyiz sen kac yasindaydin, ben 23, 30a 7 sene kalmis ayol
Bende 21 canıım aynıyız ciddeenn
Evet cok soyledim
Merveler mevzusu
Sevgilim söylemişti
Hayır söylemedim
Cook soyledim
Yakalanirsaniz benim gibi sikinti yakalanmayin
Yok söylemedim
evet