@LimonluPastanınHüznü Bunlar ofislerde kadinlarin ne kadar ezildigini ve kucumsendigini bilmediklerinden bos muhabbet pesindeler. Mobingin ne oldugunu bi gun o kadinlarin yerine gecerek ogrenseler keske
İş görüşmesine gittim, evliyseniz kocanızın mesleği ne diye soruyorlar. Erkek arkadaşın var mı, nişalın var mı... Bekarım diye, "Sen zaten bekarsın hafta sonları da işe geliver, sen zaten bekarsın çok maaş vermeye gerek yok..." diyorlardı sürekli.
@LimonluPastanınHüznü En sinir oldugum mulakat sorulari iste. Sanki medeni halimiz bizim potansiyelimizi etkiliyo ayrica o kadar terbiyesiz ve saygisizca bi soru ki orada calismayi o dkdan sonra kendim dusunmuyorum
Masa başı işlere kafasını kullanabilenleri seçiyorlar. Cinsiyetle alakası yok. Eğer kadınlar daha fazla çalışıyorsa demek ki kadınlar kafasını daha çok kullanabiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ülkenin geri kalmışlığıyla vatandaşların yanlış hükümet seçimi ile alakalı
Kişisel tercih bu yalniz ne alaka kizlarin calismamasi? Amele olmak istemiyosan sen de okursun masa basinda is bulursun
Masa başında bir sürü erkek de var. Benim eski iş yerimde erkekler masa başı iş yapıyordu. Kadınlar işçiydi.
@LimonluPastanınHüznü Aynen oyle
Benim erkek meslektaşıma patron sürekli "Şekerim" deyip ağır işleri benden istiyordu.
@LimonluPastanınHüznü Bunlar ofislerde kadinlarin ne kadar ezildigini ve kucumsendigini bilmediklerinden bos muhabbet pesindeler. Mobingin ne oldugunu bi gun o kadinlarin yerine gecerek ogrenseler keske
İş görüşmesine gittim, evliyseniz kocanızın mesleği ne diye soruyorlar. Erkek arkadaşın var mı, nişalın var mı...
Bekarım diye, "Sen zaten bekarsın hafta sonları da işe geliver, sen zaten bekarsın çok maaş vermeye gerek yok..." diyorlardı sürekli.
@LimonluPastanınHüznü En sinir oldugum mulakat sorulari iste. Sanki medeni halimiz bizim potansiyelimizi etkiliyo ayrica o kadar terbiyesiz ve saygisizca bi soru ki orada calismayi o dkdan sonra kendim dusunmuyorum
Bence bu algıda seçicilik. Ağır işlerde çalışan kadınlar da var. Tabi erkeklerlerin oranı kas yoğunluğu sebebiyle daha fazla olabilir.
Kçnı kırıp çalışsaydın vakti zamanında belki masabaşı iş yapardın sen de
aynen öyle. ama sorsanız en mağdur onlar.
Masa başı işlere kafasını kullanabilenleri seçiyorlar. Cinsiyetle alakası yok. Eğer kadınlar daha fazla çalışıyorsa demek ki kadınlar kafasını daha çok kullanabiliyor
Tercih etme sende
Bir sır vereyim masa başı çalışan erkekler var.
Hiçte öyle değil
Fiziksel kapasite ile ilgili bu.