Evli değilim kesin yanlış anlayan olacak hep kadınlara evliyle oluyor diye laf ediyorlar erkekler erkek diye onları görmüyorlar
evli kadınla oldunuz mu veya güzel evli kadına ilgi duyar mısınız?
Evli değilim kesin yanlış anlayan olacak hep kadınlara evliyle oluyor diye laf ediyorlar erkekler erkek diye onları görmüyorlar
evli kadınla oldunuz mu veya güzel evli kadına ilgi duyar mısınız?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Az daha oluyorddum ilk tanıdığımda ben konuşmazdım o benle konuşurdu önceden seksi giyinirdi başı açık gezerdi sonradan kapandı kapalı giyinmeye başladı pantolon giyiyor hala evdeyken başı açık oluyor birlikte 2 ya da 3 ay kadar çalıştık ondan sonra konuşmaya başladım onla evli olmasam sevgili olurdum senle dedi senle evlenirdim de dedi kadının 1 çocuğu var ama görüştüğü var kaç kere yakalandılar bende kadını o or çocuğunun arabasında yakaladım or çocuğu sonra beni görünce beni takipmi ediyon dedi kadının doğum gününde ismiyle doğum günü şarkısı attım güllerle baş harfini attım hiç aldırmadı tutturdu hediye niye almadın sevgilisi alaydı aq sevgili değilizki alayım şimdilerde beni takmıyo bile pasta istedi benden alırım dedim kadına ama alayımmı almayayımmı biraz kararsızım çalıştığı yere gitmiştim o herif geldi bunun burada ne işi var dedi kendi hemen herife çay verdi sonra sordum niye öyle dedi ben duymadım dedi sorduğunda takılıyo öyle işte dedi duydum sonra gittiğimde sordu çay içiyonmu öncesinde ben dedim çay bile vermiyon diye sonra 1 2 kere gittim daha gitmedim evde 2 3 kere gördüm benle konuşmak istemiyor gibiydi bayramda baş harflerinden şiir gibi bir şey yazıp attım normal mesajla gitmedi whatsapp tan attım hala görmemiş bide pasta istiyor utanmadan engellemiş beni * arabada yakaladığım sıra ayak izlerini gördüm fotosunu çektim başka gün kadının yanına gittiğimde terlik izini karşılaştırdım onun terliğiydi isteklenince gidip vurdurup geliyor hala görüşüyorlar mış o pç ile benden niye o kadar şey istiyor doğum günü hediyesi olarak gümüş kolye istedi almadım alsam vereceğim daha önemli kişiler var bi kere verseydi alınırdı ama isteklenince haber veriyordu o herife buluşuyorlardı bazen erken gliyordu bazen geç gece biraz geç saatte gittiğini gördüm işaret olarak ışıkları yakıp söndürdü bikaç kere sonrA evden çıktı gitti aradan yarım saat kadar geçti ilerden arabanın gittiğini gördüm saat kaçta geldi bilmiyorum büyük ihtimal sabaha karşı eşi gelmeden geldi sabahında uykusuzum diyordu sabaha kadar vurdurmuş yoksa niye uykusuz kalsın
Tabiki erkekler de evli bir kadınla birlikte olabiliyor. Ancak bu oran kadınlara nazaran çok düşük. Çünkü erkek kadınını çok pek paylaşmayı seven bir yapıda değil. Kadınlar evli olan erkekte hem çekicilik buluyor hem de eşinden daha çok tercih edildiğini kanıtlamaya çalışıyor. Alt psikolojisi kadının çok farklı bu konuda.
Evli erkeği çekici bulan yok anlayın şunu
Düşük mü yorumlara bak hepsi oldum demiş kadınlsra sorsam azı oldum der erkek evliye hayır demez kadınların azı akdatığı için evliyle olan erkek az kadınlar da erkekleri gibi hepsi aldatsa evli kadınla olan çok olurdu. Çoğu erkek aldattığı için evli erkekle olan çok kadınlar maalesef sadık
Olmaz olur mu kadınların kendisi söylüyor bunu. Sizin aranızda hep bir yarış var. Hırs var. Sen daha iyi bilirsin ama bazılarınız şu an yaptığın gibi aşikar etmemeye inkar etmeye mağdur görünmeye çalışıyor. Maalesef sadık ne demek yani. Her birey kendine yakışanı ve kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Evli erkekler eşlerini kimlerle aldatıyor. Bütün erkeklerin yalan söylediğini düşünelim tüm kadınlar bu kadar mı saf yani. Anlamıyor mu evli olduğunu. Şişli de 15 sene yaşadım. Ayrıca 72 ili gezdim. O kadar çok örnek gördüm ki. Kadınların yalanı yıllar boyu sürebilir. Erkek çabuk yakalandığı için ve siz dilden dile hızla aktarım yaptığınızdan hep kötü etiket oluyor. Halbuki aldatan kadını öğrenmek çok çok zor ve yıllardır çok örneğini gördüm. En zor durumda yavuz hırsızlık yaparak farklı konulardan eşlerini baskı altına alıyorlar.
Ya kadın aldatınca yakalanmıyor lafına inanacak değilim erkekler aptal mı hiç biri yakalamıyor? Erkek aldatayım normal gördüğü için toplum erkek yapar dediği için karısının yanında bile başka kıza teklif edip flört etmeye çalışıyorlar çok gördüm bu tipleri kadın arkasına dönünce kıza göz kırpmalar kız vermeyince küfür ederler erkekten anlamıyorsun derler. Kadınlar saf erkeğin iki güzel lafına hemen inanıyor çoğu
2 kez oldu Biri intikam için yapıyordu diğeri zaten ayrılma aşamasındaydı fakat bir daha kesinlikle yapmam Sorunları olmayan kadın aldatmaz bunu öğrendim Sorunları ilişkiye yansıyor buda var. Benim için büyük pişmanlıktır.
Zaten kadınlar erkekle gibi zevk için aldatmsz
Çok güzel bir ilişkim olmuştu... Ve hala unutamıyorum...
Yaşlar kaç
Kesin öyle dedi dayı
40 yaşındaki erkeğe dayı denir
Oldum sadece 1 kişiyle oldu daha ama şahaneydi müthişti
Artık ilgi duyuyorum sen evli misin?
Oku önce
Boşanmışta olur 😂
Dulda olur 😂😂
3 defa oldum hatta Şu an evli biri ile gorusuyorum. Onceki iki evliye teklifi ben etmistim. Şu an gorustugum kisi kendisi teklif etti
Yaşlar kaç
Benim yas 30 beraber olduklarim 25 32 35
Oldum evet hatta komşuyduk o girişinde bulundu başta yok falan dedim sonra beni kandırdı iki günde aklımı çeldi
Yaşlar kaçtı
duyarım. yaptımda. bana dedği seninki, kocamınkinin iki katı🤷♂️
Neden merak ediyorsun ki ilgili çekmese bence etmezsin. Eleştirmiyorum ilgini de çekebilir.
Erkekler or dedikleri kadınların aynısını yapıyor mu diye merak etim yine haklı çıktım
Erkeklerin yapmadığı kötülük yok kadınlara ah… bekçiliği yaparlar hepsini kendileri yaparkar
Ya kadınlar mı tehlikeli yapma bu kadar kendinizi savunmayın
Belli ki sen benzer bir durum yaşadın ve buraya gelip bir nebze olsun vicdanını rahat ettirmeye çalışıyorsun. Genel olarak herkesi eleştirdin. O halde profesyonel araştırmacıların söylediklerine bak. Tabi ki kadınlar daha tehlikeli. Gündeme gelip haberlerde duyduklarınla genelleme yapamazsın. Bi kere kadınların daha çok yalan söylediğini inkar edemezsin. Evet erkek de yalan söylüyor ama bir kadının eline şu dökemez. Bu savunma değil gerçek.
Bi de kaçıncı yüzyıldayız ya erkekler ona buna tahrik olur yok basit yaratık falan.
Kadınlar bir araya gelince erkeklerin asla paylaşmayacağı özelleri birbirine anlatıyor eşinin her yerinden her yaptığından konuşuyor. Ben onun aklını almasını bilirim diye kadınlığının nasıl önemli olduğu nu bilip diğerine akıl veriyor. Akabinde kocana dışarda biri kur yapınca, senin yaptığın gibi aklını almaya çalışınca adam suçlu oluyor. Siz beğenilmek için çok şey yapıyorsunuz bunu itiraf ettiğiniz gün ne kadar tehlikeli olduğunuzu da anlarsınız umarım.
@SeriAtak evli adamın aklını başka kadın alıyorsa tabi suçlusu erkek tamam karına biri kur yapsın aklını aksın para versin suçlu karın olmasın
Boş yapma çılgın bakire
Dayı ne?
Evet oldum ve şuanda var
Sen evli misin yaşlarınız kaç
Neden bu kadar merak ettin 😎
Her evli kadın çekim alanım oluyor maalesef
Olmuştum ama bilmeden
İlgi duydum, sanal vs yaptığım da oldu
Bir ara olmuştu konuşmadan öteye gitmedi
Peki soru neden sadece erkeklere?
Ahlak bekçiliği yapmakta bir numara oldukları için sordum ama baktım ki çoğu evli kadınla olmuş ama bekar kadına bile ahk bekçiliği yapıyorlar
Evsizle
Ne
Sen evlisin
Değilim dayı kişi kendinden bilir
Dayı deme ya abi de🌹
Yaşın kaç
18
Kesin öyledir
Çok aralıklı cevap veriyorsun canım Bir yaş daha yaşlandım 19 oldum
Kesin 40 yaşlarındasın
Sende ergen 15
Oldum ama haberim yoktu