İçimdeki küçük kız çocuğunun size sorduğu soru?

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir beni sorarsanız kötüyüm bi çıkmazın içindeyim erkek bedenine sahibim ama içimde bir kız çocuğu yaşıyor g*ymiyim yoksa transsek*üel miyim tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle transsek*üelim sadece bunu kendime söyleyemiyorum büyük ihtimalle çünkü annemi üzmek istemiyorum diğer 2 çocuğundan çok eziyet gördü zaten biri para için onu dövmeye bile kalktı eşini yani babamı kaybettik babamdan yıllarca bir sürü şey çekti abilerimden keza öyle yaşamak bile istemiyor artık sadece benim için ayakta duruyo benim geleceğim için karşısına geçipte bu yüzden kendimi açıklayamıyorum çünkü beni evlatlıktan redder öyle bir insan annem ve benle ölene kadarda konuşmaz ve yıkılır herkesten abilerimden babamdan hayattan çok darbe aldı birde en son böyle büyük bir darbeyi bende vurduğumda yıkılır çok üzülür hayata küser ve kalbi zaten kaldırmaz bu yüzden içimdeki hisleri yaşamaktan korkuyorum sırf annem için gizliyorum herşeyi bana akıl verir misiniz lütfen ne yapmalıyım:(
İçimdeki küçük kız çocuğunun size sorduğu soru?