Kızım için soruyorum 🥹?

4 yıl evliyim, 2.5 yaşında bir kızım var

Ailesi yüzünden 2 gün iyiyse aramız diger günler berbat..

Hamileyken de bana Okadar stres yaşattılar ki, normal dogum yapamadım sezeryan olmak zorunda kaldım.

Altınımı bozdurmuştm sezeryan paramı kendim vermek için. (eşim ablalarını dinlemekten yanımda bile degildi) Görümcem paramı çaldı ama ispatlyamadım. Kızımı güzel yetiştirdiğime inanıyorum, onunla sohbet ediyorum kendini anlatmasına ifade etmesine yardımcı oluyorum yaşıtlarına göre çok akıllı ve zeki 🤍 ama ben nekadar altan alsam da Herşeye bagıran bir adam baba var evde. Bana karşı bagırıyor, öfkesi siniri, söylemleri hep bana.. Sorsan beni çok seviyordur. Ama 4 yıldır bana verdigi mutsuzluk ilgisizlik ailesi yüzünden bu hale gelmesi. Düzelmesi için çok konuştum çok çabaladım, ama artıkk sogudum 🥹 bazen kızımın yanında benimle tartışıyor normal insanlar gibi sorunumuzu konuşamıyoruz beni dinlemiyor ve çocugun yanında bana böyle davranıyor istemsizce oda bana zarar vereceginden tedirgin ve kaygılı oluyor. İyi oldugumuz gün de bana yaklaşsa babası buna izin vermiyor korumaya geçiyor hemen minik kalplim 🥹🤍 nasıl düzelir ya da neyapmam gerekir kızımın bu haline içim acıyor kendimi suçluyorum 🙃

Kızım için soruyorum 🥹?