Butun erkekler aynisini diyor kadinlar kendilerini gulduren erkekleri sevmez ama kendilerini aglatan erkekleri sever sizce gercek mi bu lutfen durust olun?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana anlatayım o zaman kızların yapısını kızlar ilgi meraklısı varlıklardır 2 yasında başlar eğer bir erkekden ilgiyi ve sevgiyi kolay alıyorsa o erkekden çok çabuk soğurler kadınlar çaba sarf etmek isterler bu yüzden kendilerine önemsemeyen ilgilenmeyen erkeklerin ilgisini alabilmek için onların peşinde koşar bu nedenle zamanla yorulur ve yıpranırlar kanının doğası bu bu nedenle erkeklerin hayatlarındaki merkez kadın olursa o erkek ilişki yurutemez
Ben bir kizdan cok hoṣlaniyorum kizi gulduruyorum ufak tefek jestler yapiyorum kendisine yani ozaman ondan uzaklaṣmam mi gerekiyor?
Altda bak kızın biri yorum yapmış sana anlattiğım meseleye değinmiş
Kız senden hoşlanıyormu önemli olan konu bu
Bilmiyorum mesela bir keresinde kiz önumden gecerken göz göze geldik ve gulumsedi ve bugun kiz karṣidan geliyordu arkadaṣlariyla yine göz göze geldik ve gulumsedi yani bilmiyorum seviyor mu sevmiyor mu
Bilmiyorum ama seven olarak seçilmedim
Öyle gibi kolay erkekle pek yürümüyor
Kolay demeyelimde seven diyelim biz ona
Seven ama zor erkek daha ilgi çekici
Senin dedigin bads boys mu?
Hayır yani böyle her şeye tamam ne bileyim ağzımın içine bakan erkekleri sevmem daha dik güçlü lider ruhlu erkekleri severim
Mesela sana ufak jestler yapan seni gulduren trip atiginda seninle konuṣmaya caliṣan erkek istemez misin?
İsterim genelde öyle olan da tipsiz oluyor her şeyi dört dörtlük yok
Ben öyleyim ve bana genelikle yakiṣiklisin diyorlar giyimime cok dikkat ederim okuldaki ögretmenler press gibi oglansin dediler gecen hafta ve sinifimdaki kizlarda yakiṣiklisin ve hic sevgilin olmadi cok garip felan diyorlar
O zaman senden herkese lazım
Ama okulumdaki kiza acilmam gerekiyor bir ṣekilde ama nasil yapacagimi bilmiyorum cunku kiz hep arkadaṣlariyla birlikte
Çekingen olma çağır bir köşeye 5dk konuşucam diye
Red ederse arkadaṣlarinin icinde rezil olurum resmen
Oooo risk alacan korku ile olmaz ki ya kabul ederse ne olacak sen söylemezsen kız seviyorsa bile demez
Bir keresinde denedim kalbim o kadar hizli atmaya baṣladiki vazgectim geri
Öyle olmaz işte heyecan normal bı şey
Ozaman kiz arkadaṣlariyla yemek hanede otururken yanina gidecegim arkadaṣlarinin icinde kizin ismini söyliyerek 2 dakika konuṣabilir miyiz mi diyecegim
Evet gayet normal bir şey bu 5dk konuşabilir miyiz de zaten gelir o
Senin okulunda cok fazla samimi olmadigin ama arada sirada konuṣtugun bir oglan sana dese 5 dakika konuṣabilir miyiz diye baṣ baṣa ne dersin?
Ne konuşacaksın derdim yani sen eğer öyle derse özel dersin
Göz göze geliyorsan sana gülümsüyorsa zaten bı şeyler hissediyordur
X bir kac zamandir senden hoṣlaniyorum seninle konuşmak ve zaman geçirmekten cok hoşlanıyorum ve eğer sen de istersen seni daha yakından tanımak isterim.
Bunu desem olur mu?
Olur tabi çok kafanda kurma dogalcama söyle
Ozaman pazartesi bunlari yapmaya caliṣacagim duṣuncesi bile kalbimi hizlandiriyor ya
İşte bak çok düşünme çok düşünürsen olmaz sonucunu bana haber ver umarım gönlünce olur bence kızın da gönlü sende var için rahat olsun
Tabiki haber ederim cok teṣekurler gercekten yardimin icin
Rica ederim ne demek ☺️