Güncellemeler
+1 yıl
Netten yazan her erkek işi oraya götürüyor. Tabi bazıları önce güzel bir muhabbet yapıyor arkadaş gibi. Bütün bu muhabbetlerin hepsi asıl amaca ulaşmak için mi?
Yoksa aralarında her an kıvılcımlanmaya hazır bir ateş mi taşırlar? Ya da bu erkeklerin sevdiği kızlara yaklaşmak için bir taktiği mi? Sonuçta sevgili olmasa bile sevdiği kızla vakit geçirmiş oluyor. Bu da hiç iletişim kuramamaktan iyidir. Öyle değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karşı cins arkadaşlarımın hepsiyle fb olduk. Ben o niyetle yaklaşmadım ama onlar şeytan tüyüme karşı koyamadılar
Fb ne
Fuc*kbuddy seks arkadaşlığı
Demek ki kızlarda da var ndmdm
Çok fenalar sen yaz daha neler var bende 🤫😉
Karşı cinsten arkadaş olmaz
Ben olamiyorum sonu yatakta bitiyor
Mesafeyi koruyabilirlerse olur
arkadaş olamaz. ortamı oldumu bacım olur gacım
Hacım ne demek
Pardon gacım hskdndk kalvaye işte
Klavye mdlfmf
hacı diil, gacı. yani karım olur anlamında. işi pişirir demek istedim.
Bi taktik yani yakınlaşmak çin
taktik diildir, sanmam. ama iş oraya varır. ortam olursa
Olabilir
olabilir
selam kadın, sen yeni mi uyandın
İkiside olabilir
Aradaki çekime bağlı biraz da
Neden olmasınlar ki
Olamıyorlar çünkü. Yavşıyorlar
Bence doğru seçim yapamıyorsun böyle böyle insanlara bakışın değişiyor aslında iyi insanlar hala var unutmamalısın
Bişey yapar mutlaka demiyorum. Tabi ki iyi insanlar var. Ama en iyi insan bile bişeyler hissedebilir
Yok be masum insanlar var ama onlarda doğru birini bulamıyor 🙄
Sen mi mesela
En masum olanlar bile neler yapıyor
Ne kadar arkadaşım dediğim biri olduysa sevgili olmak istedi hep 😐
Kızlar da olamıyor demk ki
Aslımda sadece sevgili olmak istemedikleriyle beğenmedikleriyle arkadaş olabilir kız da erkek de galiba
Banada öyle geldi eğlenceli biri olduğum için çok mutlu oluyorlardı yanımda bende arkadaş ötesi bir şey düşünmeyim biraz samimi davrandım sanırım Bu da etkilemiş olabilir
Olabilir evt
Değişik bir durum 🤔
iki insan