https://www.youtube.com/watch?v=dyhv-p6-1pw bir de bunu izleyin
Karar sizin :)
Videoları izlemedim. Kusura bakma. Benim fikrim arkadaş olunabileceğinden yana fakat "en yakın arkadaş" kavramı karşı cinsten biri için geçerli değil bence. Çok iyi anlaşabilirsiniz, gezersiniz, takılırsıniz beraber. Belki birlikte alışverişe gidersiniz ama sürekli bu etkinlikleri birebir yapınca kısa ya da uzun bir süre sonra birisi birinden etkilenmeye başlıyor fakat mesafeyi koruduktan sonra neden olmasın...
tabiki benim çok var kız kankam :)
Benim de var erkek kankam ☺
:D :D
Ne gülüyon :D :D
Icimden geldi :)
Benim de dışımdan geldi :D
Yapma bunu bana :)
İçim dışım bir benim :p
:) bak bu iyidi :D
Teşekkürler eig için :)
Ne demek ☺
tabiki olabilir evet bazen iyi arkadaşlıklar aşka dönüşebiliyor ama aşktan en iyi arkadaşlığa dönüşen çok ilişki gördüm kadınlar ve erkekler birbirlerini ve görüşlerini merak ediyor kızlar ve erkekler farklı olduğu için arkadaşlıklarda farklo ve daha kuvvetli oluyor bence ama kesinlikle doğru insanları seçmelisin arkadaşlık için
olabilir bence benim var mesela öz kardesim gibidir sevgilisi var beni hiç kıskanmaz kızla çok iyi anlaşıyoruz mesafeyi koruduktan sonra bir şey olmaz benim sevgilimde aşırı kıskanç olmasına rağmen o arkadaşımdan kıskanmaz çünkü bilir sınırımı koyacağımı :)
Cevap
61Cevap
olur iyi arkadal olur hmde hemcinslerimizden daha iyi dost oluyolar çünkü kıskanma falan yok ama sonradan durum değişiyo bugün bacım yarın ihtiyacm sözü gerçek oluyo. Ama buna rağmen 9 yılı aşkın bir dostum var elhamdulıllah
net bir cevabı olAmayan bir soru karşı cinse ilgi duyan bir kızla bir erkek başlangıcta tabii olabilir tabii daha sonrası duygasal deişimler olabilir insanız sonuçta
Eve olabilir ve bu ilişki durumuna heteroseksüel denir. Mesela bende öyleyim küçükken arkadaşlarım nerdeyse hepsi kızdı sonraki birinine aşık olduM ve artık sevgiliyiz şuanda
kız arkadaşım olmakla kalmıyor kankam oluyor şuanda 2 tane kankam var biri erkek diğeri kız
Tüm arkadaşlarım kız diyebilirim
okul nedeniyle
Olunabiliyor demek ki kanka ama gönül bu arkadaşa da aşık olabilir
Arkadaşlıktan kasıt nedir? Sonuçta ilişkiye girdiğinde arkadaşlık bitmiyor. :)
Arkadaşlık denildiğin de senin aklına o iş geliyorsa sen kızlarla arkadaş olma !
Bir şey soracağım anlama özürlüsü falan mısın? Sana aklıma o iş geliyor diye bir cümle kurdum mu?
Sana arkadaşlıktan kasıt nedir dedim. Çünkü bir kızla/erkekle arkadaş oldun diyelim. Birgün iki tarafta kendini kontrol edemedi, ya da hormonlar nedeniyle ufak bir duygusallık yaşandı ve ilişkiye girdi. İkisi de bunu bir daha tekrarlamak istemiyor, sonuç olarak arkadaşlıklarını bitirmeleri mi gerekiyor? Veya illa ilişkiye girdikleri için birbirlerini sevmeseler bile evlenmeleri mi gerekiyor? Hala arkadaş olarak kalabilirler. Arkadaşlık genel tanım bu yüzden.
Bozuk plak gibisiniz anasını satıyım. Bir kişi arkadaşlık kavramını detaylandırmadan genel olarak ele aldığında, "aralarında oluşacak bu şeyin arkadaşlığı bitirmesi gerekmez" dediğinde "senin aklına o geliyosa bilmem ne bilmem ne..." diyorsunuz. He canım, he.
Özürlü sensin :(
eğer iki taraf bir şeyleri aşmış insanlarsa sokakta geçen her kadına ya da her erkeğe potansiyel sevgili adayı gibi bakmıyorlarsa olur.
olabilirler. fakat biri diğerine hallenince ortalık karışıyor.
Olabilir, olmalı. Hatta her bayanın bir erkek, her erkegın bır bayan arkadası olmalı kı duzgun secılmelı bu da.
Impossible çünkü o arkadaşlik çok uzun sürmez helede sır veriyorsa birbirine olamaz bu arkadaşlik aşka dönüşür veya erkek pek akıllı durmaz kızla başbaşaysa kızlari pek bilmiyorum belki kız haz alabilir kız akıllı durmaz
birinden birinin ötekine meyletmesi kuvvetle muhtemeldir. öteki türlüsü de mümkün olmakla beraber ender görülür.
Tabiki de olabilir neden olmasın benim bir tane de olsa var ve 10 yıldır arkadaşız :)
Hiç kız arkadaşım yok , hiç erkek arkadaşım da yok sayılır o yüzden bu soruyla alakam da yok ama olamazlar dedim asdsd
Olur elbette ama samimiyet arttıkça olay değişir kim ne derse desin yok öyle bir dünya en kralı bozulur temas yakınlık falan olunca bir iki temastan sonra başka düşünceler başlar açık net
iş arkadaşı olabilir
onun haricinde çok zor
illa duygusallık cinsellik girer
Olamaz olaninda ağzını burnunu kirasım gelir her zaman kıskanç erkeğin yalnızlık nedeni bu bence kesinlikle olmaması gerekir bazilarimiz gevşek olamıyor kusura bakmayin
İletişimde kız erkek var mı ki erkek kadarda kız arkadaşım vardır kimi acizler arkadaşı olmadığı için her kıza sarkabilir buda sende öyle bir izlenim bıraktı sanırım
daha çok bayana bağlı bir durum dişi sonuçta... ama oluru var tabiii seviyeli
%80 Den Aşağı Değil Kız Arkadaş Yogunlugum. Arkadaş Dedimse Arkadaştır Üstüne Cok Konuşulacak Birşey Yok ;)
Benim en yakın arkadaşım benden 5 yaş büyük bir bayan neden olmasın. Bu tamamen karakterle alakalı bir durum, ben ona o da bana kardeşim der
Olamaz, çünkü belli bir samimiyet derecesinden sonra aşka dönüşür. En iyi aşk kanka ayağıyla başlar ve ateşle barut yan yana Durmaz diye boşuna denmemiş
Olabilir ama zorda olur cinsel dürtülerimize hakim olabilecek erdeme henüz erişemedik dünya insanları olarak.
Kesinlikle olamaz.
Mutlaka bir süre sonra ikisinden birinin fikirleri duyguları değişir
Olabilir ama hemcinsler kadar samimi olmaz kim ne derse desin erkekler cıvıtıyo
Erkek arkadaşımın sayısı kız arkadaşımın sayısından fazla
Karşı cinsle arkadaşlık daha iyi :)
Olabilir tabi...
Ama çok yakınlaşma olursa arkadaş kalamazlar
Zor ama belki.
Şöyle de bir şey var bir kız ve bir erkek başbaşa kalırsa 3. kişi şeytan olur.
neden olmasın , :) arkadaş olmak istersen olabilriiz?
Olamaz çünkü bir süre sonra birisi birisinden etkilenmeye başlama oranı çok yüksek.
Olabilir ama çok nadir olur. Genelde olmaz, çünkü bir yerden sonra cinsel çekim olma ihtimali yüksek
Tabiki olabilir neden olmasın art niyet düşünmedikten sonra
Olur. Karakterin mayası konuşur
Olamaz mı olabilir..
Just.
Olur neden olmasın, her şey cinsellik değildir
Kötü arkadaşlıklar forever 😊
Olabilemez. İllaki birisi bir zaman sonra hoşlaşır
Olabilitesi var elbet
evet iki insan arkadaş olabilir.
elbette neden olmasın
evet olur hatta güzel arkadaşlık olur
evet kanks.)
Evet olabilir kişilikleri sağlamsa tabi
Karı koca olunabiliyorsa arkadaşta olunur
Zaten sıkıntı orada karı koca olmak aşkla olur arkadaşlıkta aşk yoktur =/
O zaman önce arkadaş sonra sevgili sonra karı Koca olsunlar :D
Benim kapım bütün kadınlara açık:))
Biliyoruz
O kadar da iyi biriyim...
Olabilirde, Olmayabilirdi :D
Çokta iyi olur birbirini tamamlarlar
çok samimi olunca bir bokluk oldugu için hayır
Evet elbette
Yabancılar pekâlâ da başarıyor bunu
evet olabilir benim erkek arkadaşlarım var
30 yıllık oyle arkadaşlarım var, olur tabi.
29 yasında birinin sorması ilginç bu soruyu
Belli bir mesafe karşısında evet...
Arada mesafe olmali. Yani temas iyi degil
Biri çirkinse olur, ikisi de çirkinse süper olur.
Bedfriend olur her şey olur
kızlar açısından olur lakin erkekler açısından zor
Olabilir neden olmasın ki :)
Olabilir sınırları aşmadan
Olamaz.
%80 i sonu yatakta bitiyor ya
Olmaz cunku bazı erkekler cıvıtıyor
olabilir evet neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar