İki taraf da bence bir birine hizmet etmek için evlenmelidir
Ama herkes köle aradığı için evlilikler ya bitiyor ya da pişmanlık olarak kalıyor
Ama herkes köle aradığı için evlilikler ya bitiyor ya da pişmanlık olarak kalıyor
Mutlu evliliğin sırrı: Biraz sevgi, saygı, güven, biraz eşlerin mutlaka vermesi gereken ödünler ve yapması gereken fedakârlıklar, biraz duygusal istikrar ve destek, biraz partnerin verme ve alma ihtiyacını tanıma, biraz finansal güvenlik mutlu evlilik ilacını oluşturan karışımın evrensel sırlarıdır.
Mantıklı
Elalem ne der baskısı yüzünden evlenirsen olacağı bu.
Milletin ağzı çorba değil ki içesin. Evlenmesen şimdi ya erkekliği yok diyecekler ya kesin bu oğlancı. Kız evlenmese bakire değil, geçmişinde ne halt yedi kim bilir ya da evde kaldı diyecekler. Ağzı olan konuşuyor. Haliyle onlara laf vermemek için evlenen çok.
Bakıyorsun sohbetinden keyif almadığın, ortak yönün olmayan birisiyle aynı yastıktasın. Ya da sırf zengin ya da güzel diye evleniyorsun bu sefer de fos çıkıyor.
Evlilikte altın kural: Sohbetinden keyif alabileceğin insanla hayat kurmaktır, aksi takdirde çekilmez. Dış güzellik veya maddiyat falan kurtarmaz yani. Sıkılırsın, bir şey paylaşamayacak insanın olursa ömründe.
Severek evlenenlerde bazen pişman oluyor ama
Severek evleniyor ama ne kadar tanıyor birbirlerini? Ten uyumu var bunun, ruha iyi mi geliyor bilemiyorsun. Öyle sevgili flört ile anlaşılmaz bunlar. Aynı çatı altında olman gerek.
Katılmıyorum her kesi tanımak için yatmak gerekiyorsa evlendikten sonra geçmiş ilişkilerin unutulmadığı belli olmaz
Yanındaki ile yaşar aklındaki ile ölürsün
O yüzden iki tarafta ilk yaşamalı ki sevgisi daha fazla artsın kimse ilki unutmaz
Yatmak demedim ki ben.
Yanlış anladım o zaman haklısın
Katılıyorum sana ama bazen heves ya da ne bileyim toplumsal baskı artı en önemlisi geçmişinde her şeyi yaşayan hevesi kalmayan insanlar artık evlilikte beklentisi olanı bulmayabiliyor
Aynen öyle 👍
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
1Cevap
yanlış kişilerle evlendikleri içindir
Hepsi pişman değil bence
Tabi ki hepsi pişman değil öyle demedim zaten
eşime kurbağalı yüzükle teklif ettim çok mutluyuz
Rutine dönüyor
O kadarına da katlanamayan evlenmesin bir zahmet
Kesinlikle rutine bindiği için