Salı günü gece yarısı eşimle kavga ettik ertesi gün de annesi aramış iş çıkışı beni bekle falan diye annesiyle beraber geldiler eve ondan sonra yemek yediler beraber kaynanam beni çay içmeye çağırdı gitmedim kızımı emziriyordum neyse sonra kaynanam tuttu elimden ben çocuğu dışarı çıkarayım sizde oturun baş başa kahve için dedi yüzüne bile bakmadım zaten kocam da çıktı gitti m*l bilmiyorum kafam çok karışık kim ne amaçla ne yapıyor anlamıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimle kahve icin dedi kaynanan
Eşimle
İyi iste sizi yanliz birakmis kahveden sonra birbirinizle ilgilenirsiniz diye yanliz birakmis
Evet ama eşim çıktı gitti zaten beraber oturuyoruz gerçi yalnız da kalıyoruz ama değişen bişey yok
Eşin de var sikinti niye o firsati degerlendirmemis te gitmiş evde yanliz kalmak baska gece zaten berabersiniz ama kimse yokken daha farkli olur
Zaten bi 10 dakikada çıktı annesi geri geldi hemen kadının amacı ne onu da bilmiyorum inşallah yakın zamanda köyüne gider de tamamen kurtulurum
10 dk da ne olur oda yani köye gidince rahat edersiniz evde biri oldumu zor oluyor
Evet aynen öyle evlendigimizden beri beraberiz 2 buçuk senedir işte inşallah bir an önce gider kızına gidiyordu ona da gitmiyor artık damadı istemiyormuş ben ne yapacağım bilmiyorum bi de bu kaynanam senelerdir kendi damadını iç güveyi almış eve şimdi ayrı eve çıktı adam bunu istemiyor
Ohh oyle evine damat getirise dışarda kalir ne sacmalik ya elin oğlu gelsin evinden ol sonra gelinini git darlat
Aynen öyle normal de gidip haftada bir kaç gün orada kalırdı şimdi bir süredir gidip kalmıyor eşime sordum hayırdır annen niye orada gidip kalmıyor diye eniştem istemiyormuş dedi ama bizimle de öyle saatlerce oturmaz erkenden gider odasına yatar çalışıyor zaten
Aslinda size bir zarari yok gibi ama yinede indan rahat edemez evde
Evet yok işime falan karışmaz öyle işte ama sorun eşimde bilmiyorum bazen kaynanam dolduruyor mu diye düşünüyorum o da beni destekliyor gibi konuşuyor şimdi damadı da istemiyor benim yanımda kalmak istiyor soracağım ama orada neden kalmıyorsun diye
Galiba biraz da eşin umursuz gibi cokta ilgili biri değil sanki
Evet aynen öyle bana diyor ki afedersin babaanne donuyla geziyorsun evde asla öyle bişey yok şort atlet giyiyorum evde yani aldatıyor da olabilir diye aklıma gelmiyor değil aslında
Hayir gezsen ne olacak ki sonucta kiyafet degil sen onemlisin ki oyle de gezmiyorsundur eminim yani aldatıyor gibide olabilir
Dimi yani ev içinde ne değişik kıyafet giyenler var benim giydiklerim bana göre gayet normal bi de iç açıcı değilmiş laflara bak ilk defa duyuyorum böyle şeyler 2 buçuk senedir biliyor musun yok sen kadın mısın falan da diyor neler neler
Sizin aranizda baya sogukluk var kocan sanirim bahane uretiyor devamli daha soğumak için 2,5 senede bu ne sogukluk anlamadim yani
Aynen öyle bi anlasam bende neden yaptığını da anlamıyorum şimdi tek sorun olarak da şeyi söylüyor işte benim kardeşimle mesajlarımı okumuş söylememen gereken birşeyi söylemişsin diyor iyi de ben senin telefonunu karıştırmıyorum ki sen neden bütün mesajlarımı okuyorsun kaç defa yaptı bunu
Onunla alakali mi konustunuz masejlar ondan mi soguk yapiyor
Evet aynen öyle
Himm ondan biraz nem kapmis sanirim ona istinaden bahane arayip duruyor
Yani olabilir ama ne gördüğünü de söylemiyor evet konuştuk ama neyi söylemem lazımmış onu da anlamadım telefonumu neden karıştırıyor onu da bilmiyorum
Sana sormadan telefonunu niye kurcalıyor tabiki o ayri birsey de belkide ufak sebeten tatmrtisma yaratma derdinde
Zaten öyle hani buna tamam diyelim mesela bi kere ablası bize yemeğe geldi niye çayın yanına bisküvi yok diye benimle tartıştı peki bu ne ay sinirlerim bozuldu çünkü bunun gibi çok örnek var başını sisirdim valla çok anlatırım istersen 😂
Anlat sorun degil zamanin varsa😂
İstersen yaz dm den oyle anlat
Farketmez işte öyle bu durumlar karşısında ne yapacağımı da bilmiyorum
Sadece yuz verme uzak dur biraz burnu sürtsun sende biraz daha bakim yap onunla ilgilenme bak nasil yola gelir
Valla doğru söylüyorsun bende aynı şeyi düşündüm biliyor musun zaten o kadar sinirliyim ki istesem de konusamam yaklasamam yani
Ayni düşünüyoruz
Valla evet çok haklısın
Ne yapmayi dusunuyorsun ya da daha neler neler anlat bakalim😊
Dediğin gibi konuşmayı düşünmüyorum kendimde ufak değişiklikler yapmak istiyorum bakalım ne hali varsa görsün bu defa kararlıyım her zaman ailem ailem diyor bıktım artık
Haklisin kendinle ilgilen kendini mutlu et bence ondan bekleme o sendeki degisimi farkedinde kafasına dank edecek dusunecek ne oldu acaba diye
Aynen öyle zaten bu zamana kadar yapmadığım hataydı kendimden ödün verdim hep onunla çocuklarla ilgilendim kendimi önemsemedim şimdi de öyle düşünürler tabi
Empati kursa sana hak verir aslinda ama oyle bir yetenegi yok
Hiç yok sanki kendisi çok güzel giyiniyor ben kırılmasın diye bişey demiyorum doğru düzgün bir sürpriz bilmez hediye almayı bilmez ama benden bekler yani herşeyi aynı anda yapamam ki bende
Senin icinde daha neler var canin o kadar yanmış ki anlattıkça cikiyor her şey doğmuşsun resmen icine atmissin sanki birikmis her şey kimbilir icinde daha neler var kiyamam sana ya
Neler yok ki kimseye bişey anlayamıyorum anlatsam da ailem ya da arkadaşlarım ne yapabilir adam olmadıktan sonra çok zor tek başıma iki çocuk büyütmeye çalışıyorum eşimin hiç bir desteğini görmedim maddi hariç o yüzden çok yıprandım
Cocuklarda küçük dimi anliyorum seni kendi basina çocuklarla berabersin sanki o yokmus gibi belkide cani isteyince vardir sadece o kadar iste
Evet öyle zaten keyfi isteyince bizimle oturur istemese gider mutfakta oturur çay sigara içer dururben mutfağa gidince hadi sen içeri git diyor bana iki gün önce de işten geldiler annesiyle onlar yemek yedi neyse bende mutfağa girdim eşim oradaydı çay koyuyordu kendine dedim ki bana da koyar mısın beraber içelim annesi de mutfaktan arka bahçeye geçiyordu yanımızdan annesine on kere sordu çay içiyor musun diye o da dedi ki siz için ben öyle içerim dedi ondan sonra bana çay koymadan oturdu yine kalktım kendim koydum hiç konuşmadı annesiyle oturmak istiyordu zaten
Şey dedi ben annemle arka tarafta çay içerim siz içeri gidin bende dedim ki 35 senedir hiç mi annenle çay içmedin 2 senelik karınla içmek istemiyorsun
Yuhh yani annesi ne alaka bu kadar sanki senle degil onla evlenmis sen evde yokmuş gibi davranması da ayri birsey bir cay koyacak kadar degerin kalmamis gozunde yazik gerçekten bütün gun cocuklara bakiyorsun uğraşıyorsun muameleye bak
Senden iyice kopmuş bu adam
Aynen öyle zaten ilk evlendiğim zamanlarda hep aynısını yapıyorlardı işten gelip arka da saat 12'ye kadar çay sigara içiyorlardı ben tek başıma oturuyordum sanki hiç annesiyle oturmamış beni o kadar umursamıyor değersiz hissettiriyor ki anlatamam hatta bana şunu da dedi seni bırakırım annemi bırakmam diye
Tamam anne birakilmaz da insan karisinida birakmaz ikisinin de yeri ayrıdır gerçi kafasinda birakmis sizi otesi yok yani
Çok doğru mesela şimdi sen erkeksin tamam mı kendini onun yerine koy diye söylüyorum annenle yaşıyorsun eşin ve çocukların da var eşinle kavga ettin aldı çocukları gitti annenle yaşamak mı seni mutlu eder yoksa eşin ve çocuklarınla mı
Gerçi bana çocukları bırak sen defol git diyor ya da çocuklar büyüyünce boşanalım diyor
Tabiki esim ve cocuklarimla mutlu olurum annemde bir yerde vardir ama ben bir aile kurmusum benim icin ailem daha onde gelir
Harbiden yuh ya insan sevmesede bunu diyemez be
Ama bu diyor işte o gün gece saat 2 falan yemin ediyorum geldi konuşuyor tepemde senin ailen geliyor bizimkiler gelince laf ediyorsun bilmem ne konuştu konuştu bende en sonunda dayanamadım giydim üstümü gidecektim al çocukları kendin bak ben gidiyorum dedim bırakmadı işte yok gidersen annem bakar ablam bakar diyor 5 bin lira verecekte 3 çocuklu ablası benim 2 çocuğuma bakacak dedim o paraya senin yüzüne tukurmezler ablan da olsa bakmaz dedim ama m*l anlamıyor neler neler söylüyorum anlamıyor biz kendi ailemize bakalım dedim senin aileni benim ailemi karıştırma dedim onlar yüzünden kavga etmeyelim dedim ama yok
Ufak cocuklara bakmak oyle basit degil annesinden baskadinda da durmaz annesi gibide bakamaz kimse cocuklar olmasa bırakırdı gitsen demez bile nereye gidiyon
Ah keşke onları bilse anlasa beynsz zaten çocuklar olmasa bende bir dakika bile durmazdım
Zaten birbirinizi tutan cocuklar insan anlamaz mı cocuklarimin annesi azda olsa deger vereyim aldatsan umrunda olmaz o kadar yani
Umurunda değil ki zaten valla en son o kadar deli oldum ki çocuklar bile tutmadı yani gidiyordum dediğin gibi insan sevmese bile çocukları için birşeyler yapar onlara da aynı
Sen iyi sabirlisin gercekten boyle biriyle ne kadar gider bilinmezde çokta gitmez kopar biryerde olgunlasmamis mi bilemedim yani ergen cocuk yapmaz yaptigini
Gitmiyor ki zaten bende istemiyorum ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum ona kalsa hep beni suçluyor bana rapor alacakmış ben hiç bişey talep etmiyim diye
Ne raporu alacakmış yok daha neler
Psikologdan deli raporu kendisi çok akıllıymış gibi
Sacmalamis iyice
Diyorum ya neler var neler her gece eve geç gelmeler başladı daha çok içmeye başladı sorsan yapmıyor öyle
Başkası da olabilir hayatında erkek kadinsiz duramaz var bir dayanagi sana bunlari yapiyorsa
İşte bende şüpheleniyorum bu aralar aslında çünkü bişey olmasa bana öyle git falan diyemez yani
Dedim ya bir yerden guvencesi var ondan galiba
Bence de karşıma çıkar inşallah
Elbet cikar ona suphen olmasin da sen yarindan itibaren kendine bakmaya basla umursama onu evde o yokmuş gibi davran
Aynen öyle zaten dünden beri konuşmuyorum yüzüne bile bakmıyorum gitsin anasıyla mı konuşuyor bacısıyla mı konuşuyor ne yaparsa yapsın sadece çocukların eksiğini alacaksın benimle muhatap olma dedy
İyi demişsin tk atsana arada dertlesiriz tabi istersen
İyi olur valla
Aynen iyi olur
Sanırım ortalığı karıştırıyorlar
Evet eşim çok konuşuyor ama kaynanam haberim yok diyor o mu dolduruyor bilmiyorum
Aile içinde ki iletişimi sen daha iyi bilirsin ama belli ki sorun tamamen elinde
Eşimde mi
Evet
Kavga konusuna bağlı şimdi
Niye ben kendi ailemi eve çağırıp onunkileri çağırmıyormuşum ki onun ailesi iftira bayrama geldiler ben ailemi iftara bile çağıramadım çocuklar var diye
Klasik saçma sapan kavgalar yani. Olabilir belki kayanan gaza getiriyor belki eşin canı sıkılıyor
Eşim zaten m. l ailem diyor başka bişey demiyor
O zaman onun ilgisini çekip kendine bağlamayı bileceksin
Maalesef takıntılı bir ruh hastası bi de takmış bana babaanne gibi giyiniyorsun diyor aslında öyle bişey yok yeni doğum yapmış birisi kendini zor toparlar
Eeee demekki kendine bakmıyorsun yani adamı haklı mı çıkartıyorsun. Biraz cilve yap kadın ol eşini kendine bağla
Aaa sende ama iki çocuk var kendime zaman ayıramıyorum ki ona ayırayım bi de bu angut benim telefonumu karıştırmış ben bazen kardeşlerimle konuşuyorum dertleşiyorum onları görmüş onlara da laf yaptı
Tamam çocuk bakabilirsin ama esinlere ilgileneceksin gece o yatakta istediğini vereceksin öyle bahanelerin arkasına sığınıp kaçamazsın. Aldatsa haklı yani adam. Nr konuştun kardeşinle eşinle ilgili mi
Evet eşimle ilgili ama öyle abartılacak şeyler değil yani evde ufak tefek tartışma konuları gibi dertleşmek istiyor insan ne bileyim
O zaman senin hataların çok yani baksana hiç bişey yapmıyorsun üstüne anlayış bekliyorsun