Kimsenin cinsiyeti ya da aşk hayatı beni ilgilendirmez. İnsanın karakteri önemli. Kimseye zarar vermedikleri sürece kime ne zaten. Dini konuda bir şey diyemem ama o allaha kalmıs bir sey benim haddime değil. Birini görünüşüyle, cinsiyetiyle, inancıyla, (...) yargılamak bize düşmez zaten.
Toplumdan dışlanmamaları gerekli, 2 sokak yan tarafımda LGBT'liler çoğunluk ve tamamına yakını elit kesimden samimi insanlar. Harici ben desteklemiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Kimsenin hayatına zarar verilmediği sürece ki ben böyle bir şey duymadım kimseyi ilgilendirmez benim lgbt bireyi arkadaşım için yürüyüşe katıldığım oldu şahsen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimsenin cinsiyeti ya da aşk hayatı beni ilgilendirmez. İnsanın karakteri önemli. Kimseye zarar vermedikleri sürece kime ne zaten. Dini konuda bir şey diyemem ama o allaha kalmıs bir sey benim haddime değil. Birini görünüşüyle, cinsiyetiyle, inancıyla, (...) yargılamak bize düşmez zaten.
Toplumdan dışlanmamaları gerekli, 2 sokak yan tarafımda LGBT'liler çoğunluk ve tamamına yakını elit kesimden samimi insanlar.
Harici ben desteklemiyorum.
Kimsenin hayatına zarar verilmediği sürece ki ben böyle bir şey duymadım kimseyi ilgilendirmez benim lgbt bireyi arkadaşım için yürüyüşe katıldığım oldu şahsen
Desteklemek saçma.
Saygı duyulmalı kimseyi ilgilendirmez
Lgbt tedavisi olmayan bir hastalıktır ve bu insanların toplumdan ayrı tutulmaları gerekir
Ortalığı lut kavmine cevirmeyin 2 cins var gerisi boş
desteklemiyorum ama saygı duyuyorum
Umurumda değil kim kimle s*kişirse s*kişssin
Ne desteklerim ne de saygı duyarım
Teşekkürler 🙂