Kendimi bildim bileli annemin yakında oturan arkadaşı ki bende severim ama Allah'ın her günü tam yemek saatinde geliyor.
Yemek yemek için değil kahve sigara için kocası izin vermediğinden burada içiyor desen kabul etmez ama annemde bende biliyoruz. Ben yemeği yalnız yemeyi seven biriyim ve her zaman diyetime uygun şekilde 7de yerim.
Rahatsız olduğumu gösterecek şekilde soğuk davranıyorum ama annem kızıyor. Anneme de kızgınım ya. Tamam her defasında dediği gibi burası benim değil onun evi ama sonuçta ben burada yaşıyorum ve bu bana hem annem hemde arkadaşının yaptığı büyük saygısızlık ve düşüncesizlik geliyor. O arkadaşı torunu, çocuğu geldiğinde ya da işi olduğunda misafir kabul etmiyor ama herkesi yedirip işini bitirip hep tam 7 de bize geliyor. Bizim yemek saatimiz olduğunu bildiği halde. Annem o kadar rahatsızsan yemeği al odanda ye diyor ama ben mecburmuyum Allah'ın her günü o yemek saatinde geldi diye yemeği odamda yemeye? Birde üstüne annemin tavrı ve suratını çekiyorum. Özür bekliyor ters davrandım arkadaşına diye. Ama arkadaşı yemek saati kabul etmiyor ya da çocukları, torunları olduğunda ve hatta işi olduğunda. Bu durumdan çok çok sıkıldım ve annem beni gram anlamıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Okurken bende huzursuz oldum.
Sonunda beni anlayan biri. Daha önce defalarca denedim bu konuyu konuşup çözmeye ama annem adım atmak istemedi ve ben kötü oldum.
Babam alıştı 6 da yiyor kaçıyor salona ama ben 6da yiyince geç saatte acıkıyorum 8dede yenilenlerin kalorisi artarmış diye diyetisyen izin vermedi. Hatta 6 da yediğim için 44 kilodan 62'ye yükseldim. 1 aydır sporla birlikte diyetteyim de verdim bir kaç kilo. Tavsiyen var mı? Ben aslan burcuyum, yükselenim yengeç annemde oğlak burcu.
Diyet konusunda hiçbir fikrim yok. Burcumuz aynı ve yukselenim yay.
O soruna tek çözümün vurdumduymaz olup odana kapanmak olur, en fazla yapacağın evde huzursuzluk çıkarmak olur ki o zaman kötü olmayı göze almak zorundasın ve sonrası ne olur bilemiyorum. Spor kiloyu bu kadar etkiliyor mu ya? Spor yaparak kilo almak da mümkün mü?
Yok sporla kilo almadım verdim. Günde iki öğün yiyorum. İlk katı yemeye öğle 12de başlıyorum. Sonra 7ye kadar meyve yiyebilirim. 7de akşam yemeğimi yiyorum ve başka bir şey yemiyorum meyve bile. Birde haftada en azından 4 gün spor yapıyorum. Ps. yediklerim işlenmemiş gıda olmalı, şeker, tatlandırıcı, renklendirici, koruyucu olmamalı.
Ooo senin ekstra olarak besin bulman gerekiyor bir de etraftan kolay değil valla. Market bakkal cakkal gıdaları yaramaz yani. Bende bı dönem kilo almaya çalıştım ama aksilikler çıktı yarım kaldı, spor acaba kilo almaya yardımcı olur mu onu sormustum aslında
Bu konuda yardım edebilmek isterdim bildiğim iki şeyi diyeyim bebe bisküvisi ve patates haşlanmışı bile kilo almada yardımcı oluyor.
Nasıl tuketmek gerekiyor bunlari
Taktikler
-Kısa sürede tokluk hissi için; yemekten hemen önce 1 bardak su için.
-Yeşil salata limitsiz yenilebilir.
-Beyin daha çok algılayacağından ve az yeyip doğacağından tatlı tabağı, tatlı kaşığı ve çatalı ile yeyin. Ayrıca yemeyi yavaşlatacaktır.
-Yemeği yeme süresi az 15 dakika sürsün.
-Yemeğin ortasında 1 bardak su için ve 1 dakika ara verip öyle devam edin.
-Her gün lif tüketin.
-Kahve, yeşilçay ve acı biber yiyip için ama şekersiz olmalı.
-Her iki öğündede 15 dakika yürüyün veya aralıksız hareket edin.
Daha fazlası için bu daha detaylı anlatıyor
youtube. com/watch? v=DlNJ3imNld0
Buda özetin özeti gibi bir şey ben ikisinide izledim
youtube. com/watch? v=-Scywj0fyTA
Deneyeceğim sağolun 🙏
youtube. com/watch? v=-Scywj0fyTA
youtube. com/watch? v=DlNJ3imNld0
🙏 bakacağım
ARALIKLI ORUCUN 10 MÜTHİŞ FAYDASI - (Otofaji Nasıl Yapılır?)/ 5 Dakikada Sağlık / bu özet olanı link için site seviyem düşük çıktı
Sağlıklı Kilo Vermenin En İyi Yolu - 30 Günde 10 Yıl Gençleştiren Diyet Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu
Son gönderdiğin kilo vermek için yalnız 🙄
Sağlıklı ve Hızlı Kilo Almak İçin ✨ 5 Öneri ✨ https://www. youtube. com /watch? v=u3UtXjXOjOA
buda almak için. Buda doktor. Üzgünüm kafam dolu diye hata yaptım.
Sorun değil, umarım ikimizde başarılı oluruz 😌🙏