Lütfen yargılamadan cevap verin?

Hiç erkek arkadaşım olmadı birisi olacaksa eşim olsun istedim ama hiç yapmayacagım bir şey yapıp internetten biriyle tanıştım arkadaş oldum sonra 1 yıla yakın hiç görüşmedik yüz yüze ama görüntülü konuştuk bir gün yanıma gelmek istediğini söyledi geldi güzel bir gün geçirdik duşarıda arada c... konuşmak istediğinde müsade etmedim ama ara ara benimde onu istememden dolayı üstü kapalı konuştuk o beni çok beğendiğini evleneceği insanın ben oldugumu söyledi ama bende öyle çok büyük bir heyecan olmadı sonra sonra bu durum arttı bu arada kapalı biriyim daha önce cahillik edip beni daha çok beğensin diye yüz yüze görüşmedik o zamanlar açık halimi atmıştım bir daha bunun olmayacağını söyledim oda herkes hata yapar üzülme diye destek oldu ama son zamanlarda gene c. Konularını çok konuşmak istediğini bana dayanamadıgını söyledi ben rahatsız oldugumu söyleyince benim çok abarttıgımı başka insanların daha neler yaptıgını falan söyledi çünkü sarılıp öpmesine bile izin vermiyormuşum. Aslında anlayacagınız içim çok huzursuz acaba doğru insan olmadığını düşündüğüm içinmi böyle hissediyorum yoksa bu kadar zaman değerlerime kendime sahip çıkıp onunla ilgili farklı konulara girdiğim içinmi bunu söyler misiniz birde bu erkek hakkında yorum yaparmısınız çok merhametlidir ama çok küfür eder bana değil etmedi hiç ama insanlara karşı inanılmaz öfkeli

Lütfen yargılamadan cevap verin?