İnanılmaz kötü bir seneydi kurtuluyorum lakin bazen rüyalarıma giriyor, kalbim acıyor, geçmişe dönüp kendime sarılmak istiyorum. Allah bunu yapan "pislik insanları" affetmez değil mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu hayatta insan bir insana yaşattığını yaşamadan ölmez bunu unutma
Akran zorbalığı ben ilkokuldakini bile unutamıyorum gerçekten insanda büyük bir hüzün bırakıyor ama çoğumuz yaşıyoruz lütfen takılmamaya çalış
Aynı yıl okul başarım düştü (okul birinciliğim vardı), annemin kalbi durdu, ardından babam 3 kere kalp krizi geçirdi, abim zaten hastaydı, sınıfın en küçüğüydüm, yakınlarımdan kayıplarım oldu vs birde bu zorbalar vardı o yüzden unutamıyorum
Ya kırdığın kalbi Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı, dokunamazdın. Hz. Mevlânâ.
İnşallah Allah seviyordur çünkü ben o yıl anladım benim ondan başka kimsem yokmuş
Ne oldu ki bu kadar derine inmiş
O seneler hem dışlanma hem zorbalık, okul birinciliğimi kaybettim, özgüven problemlerim çıktı, yakınlarımı kaybettim, annemin kalbi durdu ardından babam 3 kere kalp krizi geçirdi vs çok şey oldu ya birde zorbalık, dışlanma derken kalmış içimde yoksa ilkokulda da zorbalandım, ortaokuldada ama buna çok içerledim çünkü hepsi eşek kadar kimisi 18di ilk okuldakiler daha çocuk diye unutup gidersin ama eşek kadar insanların yapması üzüyordu
Yani öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin ferdlerine kafa sıfırlamak kolay değil evet ama bununlada yaşayamazsın sağlıklı bir ilişki ile hepsini unutacağına eminim
Teşekkür ederim inşallah olur ama öncelikli olarak mükemmel bir kariyerim olsun istiyorum.
Tabi herşeyden önce kariyer en mantıklısı
O kadar çile çektim olur inşallah ayrıca annemle babamı gururlandırmak, abimin elinden tutmak istiyorum bu beni iyi bir ilişkiden daha çok mutlu eder.
Ne işle uğraşıyorsun veya okuyorsun
Affetmez
Affetti bile
Ne yaptılar ki
Çok şey ya boş ver çok uzun
Karmasını yaşamışlardır veya yaşayacaklardır merak etme aynı konuda olmasa bile başka bir konuda acı çekecekler
Zaten birisi fal falan bakıyordu Allahın sevmediği günahlardan bence o nedendwn dolayı bile affetmez onu
Tabi Allah en iyisini bilir
Sana yaptıkları zorbalık fiziksel mi sözlü mü?
İkiside
kitap okuyordum kendi halimde gelip tokat atıyordu eşek gibi kızlar of of kalbim acıyor yine aklıma geldiler bileklerim sızlıyor o derece
Or*spulara bak sen
Karşılık vermediğin için kafaya takıyorsun
Veremezdim ki anne baba hasta kim duracaktı arkamda versem karışık? Ayrıca bana vuran kız 180 boyunda 150 kilo falandı okulun en uzun kişisiydi böyle erkeklerden falan uzun ve cüsseli bir tipti
Şikayet etseydin keşke akran zorbalığı suçtur hocalarına söylemeliydin gerekirse polise gidecektin cezalarını çekmiş olurdu kşarlar
Okula bile gidemiyordum çoğu zaman hatta hiç unutamam annemin yoğun bakımda olduğunu bir kıza söylemiştim (tokat atanın yanındaydı ve eskiden yakın arkadaştık ki eskidende zorbalıyorlarmuş ama ben saf olduğum için fark etmiyormuşum mesela boyun kısa, ten rengin casper gibi şeyler söylüyordu ama ben yakınız diye alay ediyor sanıyordum, kopya vermeyince çıldırıyordu) o kız kimseye annemin yoğun bakımda olduğunu söylememiş üstüne sınıf albümü yapmışlar o gün yoğun bakım kolidorunda belki birisi yazmıştır çok yalnızım diye wpye girdim sıra sıra 1 güne ne kadar etkinlik sığıyorsa yapmışlar herkes 32 diş üzüldüm ya biraz neyse aramadı bile en son bir öğretmenim merak etmiş sınıfa sormuş öyle haberleri olmuş benden hoca kızınca aradı ondada geçmiş olsun falan yok direk hoca bana kızdı ya arayın falan diye dedi
Korktum daha çok zorbalarlsr diye arkamda kim duracak diye düşündüm bir gün sınıfımı değiltirmek için sevdiğim bir hocamın yanına gittim ağlamaktan anlatamadım derdimi of kendime çok kızıyorum çok ezilmişim ya
Neyse olan olmuş boş ver karşılık vermeyerek bir hata yapmışsın ama o zaman yaşın küçüktü
Sınıfın en küçüğüydüm aslında neyse olan oldu şu an hepsinden güzelim, annem iyileşti, yeni arkadaşlar edindim, inşallah hepsinden güzel bir bölüm kazanacağım Allah yardım edecek bana inanıyorum.
16 yaşında falandım onlarda 17-18 yaşlarındalardı
Onlar hayatları boyunca mutlu olamasınlar inşallah
Olar mutlu ben değilim kalbim acıyor yine