Bana bunları yaşatanlar iyiliğimi istiyor olamaz.
Artık hayatıma amaç buldum sağolun... Böyle gereksiz varlıkları O "Karanlık Evren"den sileceğim.
Gücüm yerine geldiğinde "Yargıç" olacağım galiba...

Bana bunları yaşatanlar iyiliğimi istiyor olamaz.
Artık hayatıma amaç buldum sağolun... Böyle gereksiz varlıkları O "Karanlık Evren"den sileceğim.
Gücüm yerine geldiğinde "Yargıç" olacağım galiba...

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
la gardaş kalk bi çay koy bırak evreni , yargıcı Tanrı ne isterse o olur biz oynarız çokta şeyapmamak lazım.
Hangi Tanrı?
Sen inanmıyorsun anladım peki neden inanmadığını açıklar mısın lütfen gerçekten bunu merak ediyorum?
Saçma tek Tanrı masallarına inanmıyorum sadece, o kadar beyniniz sonsuz güçlü tek varlığa adapte olmuş ki, Hangisi diye sorunca inanmıyorsun oluyor...
Birden fazla Tanrı var diyorsun yani bunu düşünmene sebep olan ne?
Tek olmasını düşünmene sebep olan şeyi söyleyeyim; Bu Dünya'yı kontrol edenlerin sana doğduğundan beri doğrudan ya da dolaylı yoldan bunu dayatması.
Sana bir soru; Bu Dünya'da sizi doğuştan gerçek bilgiyi verirler mi?
Hem hak etmiyorsunuz, Hem yönetenler zalim, Hem de öyle işte...
Peki kutsal kitaplar hakkında ki düşünceni merak ettim ne düşünüyorsun kutsal kitaplar hakkında?
Asıl yazılış amaçlarını ve içerdikleri sembolizmi bilmedikten sonra bir kutsallığı yok, anlamsız saçmalıklar. Özellikle Kuran okuduğum için gereksiz birçok ayet var, bu mu kutsal kitap...
Peki senin var olduğunu iddia ettiğin diğer Tanrı 'larin kitapları , peygamberleri, elçileri var mı?
Kitabı olması mı gerekiyor? Peygamber ile elçi Türkçe'de aynı şekilde kullanılıyor.
Açıkçası bu Dünya'ya elçi olarak İsa fazla iyi kaçar zaten akıbeti belli...
En iyisi Thanos'un elçileri gibi olmalı galiba...
İntikam isteyen iki mezar kazsın derler.
Olur ama ölmeye niyetim yok ve ikiyle yetinmeye de...
Ayrıca intikam değil hüküm!
Sen yargını dağıt yine de hayatının önemli bir kısmını buna harcayacaksın her türlü. Zamanın vr enerjin gidecek yani.
Hayatta anlam vermeyi düşündüğüm şey aileydi o da olmayacak gibi...
O yüzden bende böyle doğru bulduğum şey için uğraşırım.