Kocamın çekingenlik ve her şeye takıntılı olma adı altında bana hayatı zehir etmesine katlanamıyorum. Nasıl geçer ömür?

Kocam öyle biri ki şu bayramı bir insan suskunluğuyla nasıl zehir edebilir tam olarak öyle biri. Onun yüzünden ne bir tatile gidesim geliyor, ne insanlara karışasım geliyor. Eve misafir çağırsam sadece onun arkadaşlarını çağırabiliyorum ki evde koca bir sessizlik olmasın ya da arkadaşlarıma rezil olmayayım diye. Zaten çevremdeki herkese bir kulp bulur, kimseyi sevmez. Bayramda da annem, babamlar kalktı şehir dışına onun ailesinin yanına gitti. Biz de direkt oraya gittik. Başkası olsa önce bize gelinecek diye bile tutturabilir ama benim kocam hiçbir şeyin kıymetini bilmez, sadece nankördür, Ne güzel iki aile toplanmış ve iyi de anlaşıyorlar ama bunun surat yine beş karış. Babam da dobra biridir, içinde ne varsa söyler. Damat muhabbetine doyum olmuyor dedi, bir iki bununla ilgili takıldı. Diyelim zoruna gitti ama hayatı bana sehir ediyor. Eve geldiğimizden beri tek kelime etmiyor suratıma bakmıyor, sofra hazırladım beyefendi gelmedi. Sorun ne diyorum senle ilgili değil diyor. O zaman niye bana faturayı kesiyorsun diyorum cevap yok. Olay çıkarmamak için şu an kendimi çok zor tutuyorum. Bu ne biçim adam ya. Her şeye alınır, her şeye küser, herkese laf eder ama kendisine asla laf edilemez. Bana kendimi kadın gibi hissettirmez. Başkasının karısı isteksiz, bakımsız olur. Ben bakımlı ve istekliyim adam 2 haftadır bana yanaşmıyor. Yemin ederim canımdan bezdirdi her anlamda.

Kocamın çekingenlik ve her şeye takıntılı olma adı altında bana hayatı zehir etmesine katlanamıyorum. Nasıl geçer ömür?