İş aile arkadaş toplum ikili duygusal iletişimleriniz ve daha aklınıza gelen her türlü iletişim ve toplumda keşfedilmediğinizi fark edilmediğinizi düşündünüz mü?

İş aile arkadaş toplum ikili duygusal iletişimleriniz ve daha aklınıza gelen her türlü iletişim ve toplumda keşfedilmediğinizi fark edilmediğinizi düşündünüz mü?

Zaten bu hayatta kimse kimseyi keşfetmeye uğraşmıyor kimse kimseyi tanımak için uğraşmıyor Herkes kendini mükemmel görme peşinde geziyor O yüzden ben de eskisi kadar kafama takmıyorum, beni tanıyan beni her yönüm de seven insanlar zaten seviyor. Onun dışında zaten insanlara hiçbir zaman kendimizi güzel gösteremezsiniz ki insanlar sizi görmek istediği gibi görür, insanlara göre her zaman kendileri en üsttedir kimseyi beğenmezler insanların hatalarını düşünürler insanların hatalarını yüzlerine vururlar başka yaptıkları hiçbir şey olmaz
Keşfedilme kısmını geçtim ben keşfeden taraftayım. 😅
😁😁
Rica ederimm☺️
Kesinlikle çok düşünüyorum bunu
Teşekkürler canım:)))
Rica ederim arkadaşım🌺
Cevap
7Cevap
Hayır zaten keşfedilmek gibi bir amacım olmadı hiç bir zaman.. ben sadece kendim oldum kimseden bir şey beklemedim şimdiye kadar.
Kendimin değil ama senin daha keşfedilmediğini düşünüyorum. Yakında ksnin çapkın playboyları fenomen olunca peşine düşecekler😃
Ahahah😂😂ben daha sana göre çok yeniyim sitede😁😁 playboysuz entrikasız iyi hayat boşver✨
Hayır. Keşfedilecek bir yönüm yok çünkü.
Keşfedilecek biri değilim
Evet.
düşünüyorum
Öyleyim tabiki
Aslında keşfedildim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?