Beni sadece çok sevdiklerim ilgilendirir. Ben gamsızım ailemden ayrı yaşıyorum ve onlar beni arıyor genelde. Mizacım soğuktur içten severim içimden düşünürüm. Ailem, arkadaşlarım gamsız olduğumu düşünürler tamamen haksızlar diyemem ama onları içten düşündüğümü unutuyorlar sürekli. Diğer insanlara karşı ise umursuzum. Bugün iyi anlaştığım birini yarın hiç tanımamış gibi durabilirim.
Yok nerede keşke biraz gamsız bir insan olabilseydim. Genç yaşta en azından saçlarım bembeyaz olmazdı. Genelde duyarlı ve hassas bir insanım. Olur olmaz bazı şeyleri kafaya takabiliyor maalesef. Özellikle gamsız insanları aşırı derecede özeniyorum. Keşke diyorum ben de onlardan birisi olabilseydim. Dünya yansa umurlarında olmuyor çünkü.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyleyim fakat yine de çok gamsız olmak iyi değil. O da haddinden fazla umursamaz yapar. Ama dozunda olmak isterdim ben de.
Boş şeyler ve olmasını istediğim ama olmayan şeyler konusunda çok gamsız biriyim. Önceden çok kafaya takıyordum ama değişen bir şey olmuyordu. Madem dedim öyle, o zaman kendime eziyet etmeye ne gerek var? Artık umursamam gereken şeyler dışındakileri umursamıyorum. Hayat devam ediyor ve ona yetişmeliyiz.
Keşke diyormuşum jdıekeoekd. Şöyle söyleyeyim, gamsız da olmak bir süre sonra iyi değil bence, bazı duyguları da yaşamalı insan. Ben gamsız değilim, daha doğrusu olamıyorum maalesef, duygusal nir insanım zaten, her şeyden çok çabuk etkilenebilirim, o yüzden gamsızlıktan aşırı uzağım...
Yaşadığım olaylar, aşk ve arkadaş ilişkileri beni bu noktaya getirdi. Evet, neredeyse gamsız biriyim. Sadece ve sadece sevdiğim insanlar için gamsız değilim. Böylesi de daha iyi sanki. Gereksiz yere tepkiler de vermekten kurtuluyorum açıkçası. Bugün güzel güzel ve sakin sakin konuştuğum birini yarın hiç tanımamış da olabiliyorum.
Vurdumduymazlığım var. İşime gelmediğinden. Uçuşa çıkıcaz, müşteri bekliyor sen halen gelmedin diyorlar, diğer arkadaşlar. Orada şu bilgiyi bilmediğimi düşünüyorlar, müşteriyi patron bekletiyor, ben neden acele edip, sıcağın altında bekleyim, diğer iş arkadaşlarım gibi...
Eleştiriye kapalı olma meselesi değil, alaycı tavrın hoş değil. Güzel bir dille açıklayabilirsin, misal "Koyduğun görseli soru ile bağdaştıramadım alakası nedir?" de bir cümle.