Kızlar size sesleniyorum Kadıköy rıhtımda takiliyormusunjz?

Rica ediyorum dikkat edin lütfen bak lütfen büyük tuzak olaylar dönüyor mekanlarda sıkıntılar var size delikli ispatli gelebilirim her şey var elimde mekanda tek başına alkol içtim başım döndü ve otele götürüldü tecavüz edildim şikayetçi oldum adam suçunu kabul etti etmek zorunda kamera kayitlar var ve şu an adliyede tutuklu yargilaniyo.. lütfen heves merak gitmeyi. Evinizde için hiç bilmedim mekana gittim iki duble viski sonra başım döndü sonrası patladı inanın ben asla sarhoş olmazdım karakolu arayım sorun benim olayimi hiç onemli değil

Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi bı konu mekan ve otel ismi savcilik kağıdı karakol kağıdı yasal klarak şikayet ettim kamera kayıt ses kayıt her türlü delil kaseli delillerkm var rica ediyorum dikkate alin
Güncellemeler
+1 yıl
Size tek söyleyeceğim rihtimda çoğu barlarda özellikle pavyon tarzı olan yerler anlasmalk tuzak hepsi birbirinden haberli. Ve üç dört mekan aynı sokakta ve sadece. Bir tek otele goturuyolar bı haftada ikinci olay inanmayan gelsin numaramı yazayım yüzyüze ispatladı. Hiç önemli benim kaybedecek biseyim yok artık kin kusuyorum tiksiniyorum ağlıyorum midem bulanıyor yemek yiyemiyorum insan içine çıkamıyorum
Kızlar size sesleniyorum Kadıköy rıhtımda takiliyormusunjz?