Diğer Kızlar, Kayseriden kimse yok mu , ? Spartakus38 Takip Et Bilge Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler11 ay Var diyenler yazsinn, yok diye yorum yazmak abes Güncellemeler11 ay Nirdesiniz gıran giresiceler Kızlar, Kayseriden kimse yok mu , ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
sarışındelikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Yoooooook 0 23 Yorumla Spartakus38 11 ay Niye bağırisen Yorumla sarışındelikiz 11 ay Ne biliyim canım öyle istiyj Yorumla Spartakus38 11 ay Velle maniksen , asabisen , Yorumla sarışındelikiz 11 ay Sen nerelisin ağam Yorumla sarışındelikiz 11 ay Maniksen ne demek Yorumla Spartakus38 11 ay Beyle duygularıni dısa vurisen Yorumla sarışındelikiz 11 ay Yaa iltifat ettin yani diğer sorularda da yazilarım gozüküyor demi Yorumla Spartakus38 11 ay Bilmirem Yorumla sarışındelikiz 11 ay Yavv ne guzke konusuyon bu şive çok hoşuma gidiyor nerelisin sen Yorumla Spartakus38 11 ay Velle men şark vilayatlarinda çok durmusam Yorumla sarışındelikiz 11 ay Yaa belli Kürt musun ağabey Yorumla Spartakus38 11 ay Değilem , Yorumla Spartakus38 11 ay Nenem kürt menim olar mi Yorumla sarışındelikiz 11 ay Ama siven ole Yorumla sarışındelikiz 11 ay Heee tamam anladım Yorumla sarışındelikiz 11 ay Türk Kürt kardeştir❤️ Yorumla Spartakus38 11 ay Vallahi dedemle nenem pek kardeş değiller Yorumla Spartakus38 11 ay Dedem türk , nenem kürt. Dedem neneme gardasin gardasa yapmayacağını yapmış Yorumla sarışındelikiz 11 ay Yaa öyle deme yaa hep siyaset yüzünden millet birbirne düstü Türk Kürt olup vatanını sevende var sevmeyende Yorumla sarışındelikiz 11 ay Yaaa😐😔 Yorumla Spartakus38 11 ay ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Yorumla sarışındelikiz 11 ay ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla Zeitgeistf 11 ay Bu yeni hesap mı kalp atıp duran kovirem ula seniii 😂 Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Yokkkk 0 4 Yorumla Spartakus38 11 ay Sinir yokkkkkkk Yorumla RedCatSimy 11 ay Yoooooookkkkkk Yorumla RedCatSimy 11 ay Vaaaaaaaar mdjsjsjsj Yorumla Spartakus38 11 ay Senin gaffann garışiktir ablam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Geldim geldim 0 13 Yorumla Spartakus38 11 ay Nerdesin hatun ALLAH aşkına Yorumla Spartakus38 11 ay Sabahtan beri seni bekliyorum RUHUMM Yorumla Spartakus38 11 ay Nerdesinn Yorumla Spartakus38 11 ay Nerdesin Yorumla Cevap sahibi 11 ay Her zamanki yerde 💜 Yorumla Spartakus38 11 ay Cancağızım ekle , sevgilim ol Yorumla Cevap sahibi 11 ay Belkim sevgilimsindir zaten :)) Yorumla Spartakus38 11 ay Ekle Yorumla Spartakus38 11 ay Lütfen Yorumla Spartakus38 11 ay El cevap Yorumla Cevap sahibi 11 ay Allahın delüsü 😅 Yorumla Spartakus38 11 ay 😘😘😘😘😘😘 Yorumla Spartakus38 11 ay Haydi. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Yoooooook
Niye bağırisen
Ne biliyim canım öyle istiyj
Velle maniksen , asabisen ,
Sen nerelisin ağam
Maniksen ne demek
Beyle duygularıni dısa vurisen
Yaa iltifat ettin yani diğer sorularda da yazilarım gozüküyor demi
Bilmirem
Yavv ne guzke konusuyon bu şive çok hoşuma gidiyor nerelisin sen
Velle men şark vilayatlarinda çok durmusam
Yaa belli Kürt musun ağabey
Değilem ,
Nenem kürt menim olar mi
Ama siven ole
Heee tamam anladım
Türk Kürt kardeştir❤️
Vallahi dedemle nenem pek kardeş değiller
Dedem türk , nenem kürt. Dedem neneme gardasin gardasa yapmayacağını yapmış
Yaa öyle deme yaa hep siyaset yüzünden millet birbirne düstü Türk Kürt olup vatanını sevende var sevmeyende
Yaaa😐😔
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bu yeni hesap mı kalp atıp duran kovirem ula seniii 😂
Yokkkk
Sinir yokkkkkkk
Yoooooookkkkkk
Vaaaaaaaar mdjsjsjsj
Senin gaffann garışiktir ablam
Geldim geldim
Nerdesin hatun ALLAH aşkına
Sabahtan beri seni bekliyorum RUHUMM