Öncelikle korkmadan hayatına birilerini al ama ilk başta tabi ki tanımaya çalış. Bu dönemin kişileri zaten çok kolay kendini belli ediyor. Amacı cidden senimle birlikte bir hayat yaşamaksa seni cidden önemsiyorsa o kişiyi hayatında tut ama değilse acı çekeceksen de hayatında tutma ancak böyle böyle doğru kişi dediğimiz kişiyi bulursun
Bulmak kolay değil ama emin ol bulduğunda ben bununla evlenecem dersin. Rica ederim. Kendini kötü hissetme kimse toplumun kafamıza kazıdığı kurallarla belli bir yaşa kadar evlenmek zorunda değil. İsterse 40ta evlenirsin istersen yarın evlenirsin. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamaya çalış. İyi günler dilerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kişiden kişiye olgunluktan olgunluğa yöreden yöreye değişir
anadolunun bağrında yaşıyorum bize göre çok geç mesela benim yaşım
Ama kendini bunun için hazır hissediyor musun? Ve ya mesela üniversite okuyup iş bulana kadar zaten 25-26 rahat oluyor
üni okudum atanamadım asgari ücretle çalışıyorum şua an. kendimi hazır hissediyorum ama bilemiyorum ya mutsuz olmaktan korkuyorum
Hayatında biri var mı peki? Sonuçta evlenmekte mutlu ve ya mutsuz olmak karşındaki kişi ile çok alakalı
hayatımda kimse yok uzun zamandır.
Öncelikle korkmadan hayatına birilerini al ama ilk başta tabi ki tanımaya çalış. Bu dönemin kişileri zaten çok kolay kendini belli ediyor. Amacı cidden senimle birlikte bir hayat yaşamaksa seni cidden önemsiyorsa o kişiyi hayatında tut ama değilse acı çekeceksen de hayatında tutma ancak böyle böyle doğru kişi dediğimiz kişiyi bulursun
uumarım bulurum . teşekkür ederim yorumun için
Bulmak kolay değil ama emin ol bulduğunda ben bununla evlenecem dersin. Rica ederim. Kendini kötü hissetme kimse toplumun kafamıza kazıdığı kurallarla belli bir yaşa kadar evlenmek zorunda değil. İsterse 40ta evlenirsin istersen yarın evlenirsin. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamaya çalış. İyi günler dilerim
30 sonrası kesinlikle karakter , beden , doğru ve yanlışların en oturduğu yaşlar.
bence de ya
Bana göre skin kalktığı an evlenebilir insan. Ama para, deneyim lazım.
Kendini evliliye hazır hissettiği zaman bence :) yaşa pek bağlamıyorum
evliliğe hazır hissediyorum ama evlenecek kimse yok.
Evlilil işleri , güvenilecek kişi sayısı baya azaldı. Doğru zamanda doğru kişi çıkat inşallah karşınıza :)
cidden ya güvenip selam vermeye çekiniyoruz kaldı ki evlenmek
60 yaşımdan sonra evlenirim
Ne zaman istiyorsan o yaş
Yasal olarak 18
sizce dedim
O işin espri kısmı tabiki. Bu senin şartlarına göre değişir. Mesela okul okudun mu mezun musun çalışıyor musun atandın mı vs vs.
atanamadım asgari ücrete çalışıyorum.
Ne okudun
anestezi fizyoterapi tıbbi sek.
3 ayrı bölüm mü?
evet
Üçününde ataması az. Zor bir durum. Kapalı biri misin
25 dir
kesin bir yaşı yoktur 20 yaşında evlenilir bir kiz
@organickimyaci46788 25 de bilinçli olur ne yaptığını bilir evliliği bilir bebeği olsa korkusu olmaz
ama 25 yaşına kadar ilişkisi olmamış olması lazim
çoğu kız gençliğinde herşeyi yapıyor sonra iyi erkek istiyor
@organickimyaci46788 ne alaka ya
öyle temiz olmali
@organickimyaci46788 aferim sana
evet kucaktan kucağa gezen kızı ben napiyom
40-50 yaş arası.
daha neler djnklnk
30 bence
Yüz yılın sorusu bu
Bence 25-30
25 bana göre