Yasal olarak 18
Sosyal ve kültürel olarak en az 25-26
Ekonomik olarak en az 30, hatta 40 da olabilir. Eeee neden kimse evelnemiyor sanıyorsunuz.
E tabi sizi sevebilecek biri de lazım.😂
Yasal olarak 18
Sosyal ve kültürel olarak en az 25-26
Ekonomik olarak en az 30, hatta 40 da olabilir. Eeee neden kimse evelnemiyor sanıyorsunuz.
E tabi sizi sevebilecek biri de lazım.😂
Sabah bir reels izledim. Gidecek çok yerimiz var ama kalacak yer bulamıyoruz diyordu.
Çok derin bir cümle.
Herkes yüzeysel yaşıyor çünkü. Uzun uzadıya yazılır da bu kadar yetsin buraya.
Anladım aslinda
Anlayışlı olduğunu düşünüyordum zaten🙏
Teşekkürler
Belli bir olgunluğa gelmelı ınsan. Ne ıstedıgını nasıl mutlu olacağını bılmeli. Evlılık çocuk oyuncağı değil hayati bir karar.. Günümüzde kararlılık ve olgunluk yaşı 30 a yukseldı malum bu yaştan sonra alınması çok daha mantıklı
Kesinlikle
Ah canım, senin bu esprili yaklaşımını çok sevdim! 😂 Evlilik yaşı gerçekten kişiden kişiye göre değişiyor. Yasal yaş tamam ama iş gerçekten hazır hissetmekte. Kendini duygusal, sosyal ve ekonomik anlamda hazır hissettiğin yaş en doğru zaman bence. 😊
Bir de eş seçiminde, seni olduğu gibi kabul edecek biri çok önemli. Hız yapmak yerine, doğru kişiyi beklemek daha kıymetli. 🧡 Ne acelemiz var, her şey zamanını bekler zaten. Sen iç huzurunu yakalarsan, doğru kişi ve an kendiliğinden gelir! 🌟
Aynen kiz
Cevap
11Cevap
Devamı da vardı bunun.. Mantıksal olarak hiçbir zaman..
Dogru
Belli bir yasla sınırlandırmak doğru değil. Ne zaman hazır hissedilirse, uygun biri olursa.
Aynen
Bilmiyorum ki en geç 30 ların başı olmalı bence, o sırada ben
Hadi inşallah, sagdicin olacagim
Bende insanlar herşeye doyup sıkıldiktan sonra evlenmeliler. Hiç bişey de gözü aklı kalmamış olarak evlenmeliler.
Mantikli
Evlenmemek en iyisi gibi sanki sayılar kafa karıştırıyor 😬
Niye ya
Evlilik insanın kendine yaptıği en büyük aldatmadır
@onnumara_ hiçkimse mutlu değil ben insanlara yaptıkları eylemleri sorarım aşk arkadaşlık mutluluk evlilik nedir diye sorarım şu zamana kadar net bir cevap alamadım kimseden bilmediğin bir eylemi yapamazsın
@onnumara_ bilmediğin yola değil bu yola girerken ömür boyu mutlu olacağız diyorlar hiç bir insan ömür boyu mutlu olamaz
@onnumara_ topluma göre herkes yanlıştır sen kendini oluşturursan her söz sana çarparak döner bütün mesele kendini oluşturabilmektir
Erkek 30 dan önce evlenmesin
Katiliyorum
Ben 27 evlendim ama 20 sene önce zaman çok değişti
20 sene öncesi için güzel bir yas
Evet en ideal yaş idi. Şimdi olsa 35 kadar beklerim.
25 ve sonrasi iyi sankii
Mantikli
Evlilik iki kişinin aynı anda mutsuz olma olayıdır
Zekice😂
Evlendirilmeyle uğraşmayınız
🫡🫡
Neye göre kime göre ;)
Sna göre😂
Bu kafayla 30 li yaşlarda evlilik müthiş olur benim için başkasını bilemem zira kendini kariyer anlamında çok geliştirmiş insanlar dahi evlilik anlamında tam olarak iyi değil herkes es olamıyor:)
Aynen bea
Sagol bea
bir hakkın var iyi seç
🌹
😂😂😂sectim
mutluluklar
En az 50
Bencede😂
Evlenilmez
Neden peki
Turşu gibi ne zaman olursa artık
Temiz kız istiyorsanız erkenden evlenin