AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Boşan. Kurtul. O sana layık değil.
Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
Git artık. 2 hafta yeterli bence de
2 hafta da fazla ama 1 hafta daha kal yeter
Huzur yok ya bir tatil yapasın.
Gitme kanka kal istediğin kadar idare etsin
Sanane adam özlemiş karısını
Kız da ailesini özlemiş biraz anlayışlı olsa nolur
boş ver dinleme, özgür ol..!
Kal nevarki annengille
Öyle olmaz 1 ay felan kal bence ayıp etmiş
Gariya bak laaa
Konuş ben ailemi özledim de. Bence sorun çıkartmayacaktır ama bilmiyorum
İyi hayırlı olsun
O kadarı abartı olur.
Ben 1 dk bile ayrılmammm
Anne babamıza karşı sorumluluk yok mı
Hah işte aradığım kadın ya bende ayırmam ayrılmam @gizliüye :) djdjd
Kocam da kocam 😊
Karım da karım 😊🙈🤤🤭
Hayırlısı.
Takip atarsın artık :) hayırlısıyla 😎🙈
@KerpetenRamiz Abaza taim
@soran K*faşé taim feminist kendinden başkasını düşünmeyen birisin sen ulan cevap veren hem cinslerinle bile anlaşamayan birisin sen sen kendine yan ulan seni Bi ailen çeker başka kimse çekmez kocanda bu gidişle ya seni aldatır ya da senden ayrılır hadi şimdi s g
Kusura bakma @gizliüye hem cinsine bunları söyledim ama hak etti
@KerpetenRamiz bunun anasını kim s…ktiyr bıraksın ağlıyor dlwmcndj
Hahaha senin ananı kainat si km iş hala anamda anam diyordun senin gibi pislik olduktan sonra böyle süt dilimi gibi konuşursun
Sen nasıl Bi D ö l iş ra fi sin ya k a h p e s i
Sana mesaj atamadım kerpetenramiz
Sen bana takip at ben sana yazarım
Kocan özlemiş işte daha ne istiyorsun
Bu bi ödül. mü özleyecek tabi karışıyız
Senin de özlemem gerek ki gitmeyi istemen lazım
Öyle özledim ama aileme karşı sorumluluk var
15 gündür ordaymışsın işte
Orta yolu bulmanız güzel olmuş, karı-koca ilişkisi böyle olmalı işte
o kadar mi cok sevisiyor senle
iki hafta yeter bence
Canı çekmiş seni
Uzun yol gitmişsin. Bence 2 hafta daha kal.
2 hafta uzun bir süre
Bence bencillik yapıyor özlemekten değil
Aldatiyor bence
Buna herhangi bir şüphem yok
Ne güzel anlaşan çift olmak
Kusura bakma da adam haklı yani
Geçtik günceli oku
Ben kötü niyetle söylememiştim. Adam ailesini özlemiş sadece haklı buldum.
Ben ailemin yanındayım
Sadece merakımdan soruyorum. Durumunuz şartlarınız nedir bilmiyorum. Eşin seni yalnız bırakıp 3-4 hafta uzakta olan ailesinin yanına gitseydi anlayışlı davranır mıydın?
Evet davranırdım
Senin öncelikli ailen eşin. Bence gitmelisin.
Ailem benim iki tane annemlerde ailem
Evlendikten sonra öncelik kendi ailen olur. Ben demiyorum kanunlarla sabit bir durumu dile getirdim. Gitme ne diyim:)
Kanunlarda kadının gittiği yere karışmak nerede var
Esin senin gittiğin yere karışmıyor. 2 hafta kaldığın baba evinden artik dönmeni ve insan gibi seni özlediğini ifade ediyor. Sense şımarıklık yapıyor şu an bile Konuyu saptiriyorsun. Tipik varoş turk kadını. Ne yapıyorsan yap.
Birincisi ben alman kökenliyim. Almanyada doğdum 4 yaşında buraya geldim. İkincisi varoş dediğin kadının 4 yabancı dili var. Şımarıklık yapan yok. Ailemle kalmak hakkım. Varoş Türk karınları genelde sen gibi koca sözü dinleme taraftarı ne diyoruz sana evde kalmış yanık koca diye ölen kız
Alman kökenliysen hadi ordan ol git orada yaşa. Evlilik zıtlaşmak değildir artık çıkın şu algıdan boş feminizm naraları atmayın kimse kadın haklarını yok saymıyor sizde işin bokunu çıkartmayın ben eşimin istediğine sadık kalırım eşimde benim istediğimi evlilik budur üstünlük kurma çabası değildir
@Orianasssssss benim kocam Türk evde kalmış fa … işe ve ben burada yaşamaya hakkım var
Sizin gibi ezik Türk kedını almamış bak beni almış zıtlaşmak gerekmezse kocam zıtlaşmasın. Hep kadın Altan alacak değil
Biz Almanları. Güzel bir lafı var. Türkçe söyleyim onu yallah Arap artığı :) sana gelsin fuh. uş yapan hayat kafını
hadi ordan git lan ülkemizden
@Orianasssssss ülkende bir iş adamının karısı olarak var olmaya devam edilecem ayrıca Türk vatandaşlığı da aldım okey sen git kfwşdjdj Arap
Biz sizin nerelerden geldiğinizi çok iyi biliriz kendi ülkenizde kadın sinek kadar değeri yok buraya gelip medeniyet öğrenip bize medeniyet satmaya kalkmayın çok hayransan Almanyana defol git anladınmı
Biz ülkemizin yerli arabı da vardır yerlü kürdü de vardır çerekeizzde vardır seni ilgindirmez
@Orianasssssss almanyads mı kadının değeri yok sen cahil falan mısın Almanya’da bir kadın ispat olmadan dahi bir adam beni taciz etti dese o adamı tutukluyorlar. Ve ayrıca kocam beni sevdi karısı yaptı Türk kızı almadı mesela bana Türk kızları bakımını ihmal ediyor siz hep güzelsiniz derdi gitmiyorum ben burada senden daha değer görüyorum. Yabancı dilim olduğu için çok şirket işe almak istiyor seni kim alır işe Çomar
@Orianasssssss sen nesisin ülkenin kürdü mü fkdldk medeniyetsiz Araplar. Türkiye bizleri almak için burs bile veriyor beyin göçü için biz sizden ne kadar mühendis götürdük haberin ver mı cahil. Kaç mühendisiniz bizim altımızda çalışıyor az coğrafya öğren at kafası
@Orianasssssss daha kıskanma beni
Senin ülkende senden daha değer görüyorum
Kocan sana yetmiyo ki hala bu siteyi kullanıp erkeklerden yorum alıp zevk almaya çalışıyosun ülkeni değiştirmişsin huyunu değiiştirmemeişsin yazık
Sen benim arap olduğumu nerden biliyosun türk kızıyım sen kimsin
@Orianasssssss ben bu sitede bir tane bile erkekle bu güne kadar konuşmadım. Kişi kendinden bilir işi. Kocam senin anana bile yeter sen kasma ☺️
@Orianasssssss kudur. Ben senden daha türküm dkwşdndj
Tamam bacım iyi geceler
@Orianasssssss bacım deme. Allah iftiranı ailenden çıkarsın
O nasıl oluyo benden nasıl daha Türk oluyosun
@Orianasssssss adabımla edebimle bilgimle tarih genel kültürüm ile ben Türkiye ile ilgili kaç tez yazdım ve kabul edildi haberin var mı
Sende bana hayat kadını dedin karşılığını aldın iftirayı başta sen attın
Adaplı alman gelin yeter tamam en kültürlü sensin
@Orianasssssss çünkü sen bana saldırdın. Git dedin ben bu ülkeye kabul olmuşum ve her yeriniz Arap dolu Suriye afkan yani bi bunlara bak bana diyeceğine biz zarar vermiyoruz kimseye
Tanımadığım için haberim yok bacı
hayat kadını diyen sendin yetmedi türk kadınlarına laf ettin be bekliyodun ki
Bende doğal olarak sinirlendim
@Orianasssssss sen de benim ırkıma ettin sen yaptın ilk hafiordan ülkene git yazan sensin
Sen türk kadınlarına laf etmeseydin bende demezdim neyse kusura bakma
@Orianasssssss nerede dedim o bana ezik Türk kadını dedi bende Türk olmadığımı söyledim eğer ezik Türk ksdını diye bir tabir varsa sen gibi olur dedim
Neyse uzatmayalım ben hakaret ettiysem özür dilerim 🙏umarım eşinlede aran hep iyi olur
@Orianasssssss bende özür dilerim umarım seninle hayatın güzel olur hep
Teşekkür ederim iyi geceler dilerim kocanıda çok aksatma türk erkekleri işi belli olmaz
@Orianasssssss kocamı aksatsam da aksatmasam da karakterinde olanı yapar
Yani eğer namussuzsa ben onun her dsakika yanında da olsam yapar
Alman misin turk musun bilemem ama olayları çarpıtma şeklin oldukça tipik. Demekki her kültürde var bu durum. Bana göre İngiliz kraliyet ailesi mensubu bile olsan varoşsun. Adam senin gittigin yere karışmadığı halde haklı çıkmak için eşini ve bizi manipule etmeye çalışıyorsun. Olayı nereli olduğundan çok davranış şekline getirmeye çalıştım yine. Anlamadığını da düşünmüyorum da işte 4 değil 20 dil de bilsen erzincanlisin bacım. Selametle.
Baştan sona boş bir duvarsın. İkinci hesabını kapat. İkincisi de Erzincan’da babam sefirlik yaptığı için Erzincan’da kaldık. İki hesaptan yazma hasta mısın ayrıca tatlım senin dediğin her şey benim ön tarafımda bile değil kudur dur seni adam yerine koyan mı var yallah 😀
İkinci hesap değil. İki farklı kisiyi çıldırtmissin demekki:)
Kudur jfshöm
Bu arada medeniyet görmüş Avrupalı bir kadının buraya gelip ben almanim diye övunecegini sanmıyorum. Bildiğin erzincanlisin iste. Bazı şeyler değişmiyor:) az önce en az 5 paragraf kendini kanıtlamaya çalışmışsın. Neyi nerene taktığın da belli. Erzincanli da görmüyorsun kendini. Tam bir varosluk ornegi.
Abla sen şimdi erzüncanlı olup bize almanyalıyım diye fake mi attın
Üsluba bak ya? Kudur nedir? Almanya'nin problem çözme yöntemi ve sözlü tartışma kültürü baya bizim erzincanli kenar mahallelilere benziyormus:)
Ağla ksşedksj
Bak ikimizde seninle düzgün konuşup üslüplu kelimelere kullanmaya çalışıyoruz seninlede ulaştık ama halla sen varoş kelimelerinle sohbeti uzatıp kendini rezil ediyosun burada almanım diye fake atıyosun daha fazla rezil olma yat uyu iyi geceler.
Şizoya bağladı bizimki:) ne için ağlayalim anlamadim? Bence almanyaya dönünce gurbetçiler kısır partilerine katılmak yerine farklı alanlarda sosyalles. Biraz medenilesmen gerekiyor. Çünkü bu halinle turkiye kadinlarinin standart kültür duzeyine bile uyumuyorsun. Sevgiler.
Tamam sağda ağlayın fkwşxnepsmdjdjejd
Okumuyorum bile dıwşxjeoeo o derece ezildiniz
Olgunlaşmamıl bir ergenle konuşuyoruz büyü önce daha sonra bu tür platformlar kullanmaya başla tamammı hadi iyi geceler
Tam aynen fowşxndjdj
Git git sonra eve kadın atmasın 😂
Ben iki yılda olmasam atamaz
Atmaz mı atamaz mı?
Atamaz hakkı yok
Hak derken bu öyle bir şey değil ki :)
Sadık kalmak zorunda yoksa bende kalmam
Kalmadı belki nereden biliyorsun ki?
Gerçek hep ortaya çıkar. Emin ol
Evet de 30 sene sonra ortaya çıkarsa pek anlamı kalmaz :D
Gerçekten o aldatırsa intikam için sen de aldatır mısın? Ciddi ciddi yapar mısın bunu?
İntikam için aldatmam. Ama hayatıma boşandıktan sonra birisini alırım.
Ama onu anında boşarım
E boşandıktan sonra ne yaptığın zaten kimseyi ilgilendirmez ki. Kaç yıldır evlisin?
Ben her dakika onun yanında olamam ki? İşe gider aldatır aldatacak olan yapar mesela sen evlensen sen işe gitsen karının seni aldatmayacağını bilemezsin
Tabi orası öyle, ne zamandır evlisin sen? Biraz ayrıntılı konuşma şansımız var mı? Evlilik hakkında birçok konuda bana fikir verebilirsin gibi sezdim
Seni özlediği için gelmeni istiyordur
Farkettir
Seks videonu gönder
@Abdulkadir_King İmandan bahseden adama bak seks muhabbeti yapıyor dini kirleten kafanız kopsun
En azından cinsel hayatınız güzel olur
Dön evine
Annemleri özlemişim
Ayrıl onun canı baska seyler çekmiştir
Adam hasret kalmış
Bence gitmelisin
Hayatım keyfine bak der
Konuş anlar seni
Evine dönmelisin
Dönme bence
Boşan
Ee gitt işte