Neden gayet basit biz erkekler olarak genel konusuyorum tabi su an, acikta bir sey gorduk mu gozumuz kayiyor gogus, bacak, bel, sirt, popo neyse artik... Kisi kendinden bilir isi oldugu icin baska erkeklerin de bakacagini dusunup kiskaniyoruz olay bu.
Eril enerji dediğin şey ben erkek tarafım benim lafım geçer... onu giyemezsin... buraya gitmek için izin alacaksın... gibi seylerse evet yok öylesi erillik olmasın zaten 3 yıl devam ettirdim ben merak etme sen
@Deryabulurx kısıtlayan erkeğe toksik diyorum gsgsg kadınların söyledikleriyle istedikleri her zaman çelişir, öyle olmasaydın 3 sene ilişkini de surdurmezdin zaten gsgsgs
Görüş sahibi sen bugüne kadar yaptığın gibi ananı bacını avradını önüne gelenin altına sok sana da anana da bacına da Avradına da o yakışır devam et yani znwbzhbwz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Neden gayet basit biz erkekler olarak genel konusuyorum tabi su an, acikta bir sey gorduk mu gozumuz kayiyor gogus, bacak, bel, sirt, popo neyse artik... Kisi kendinden bilir isi oldugu icin baska erkeklerin de bakacagini dusunup kiskaniyoruz olay bu.
bu sırf kıskançliktan değil..
Ego ve baskıcılık ön planda benim dediğim olucak benim istediğim gibi dayatmasından dolayı..
Yoksa seven elbette sevdiğini kıskanır
Erkekleri hiç kıskanç degil ya da ben rastlamadım.
Yurtdisindaki erkekleri görseniz 1 hafta ilişki surduremezsiniz
Gördüm... gayet rahat sürdürülür bu arada hsjskks onlardaki tek sorun birçoğunda hiç kıskançlık yok
@Deryabulurx adamlar gram yanindaki kadini korumuyor kollamıyor, eril enerji desen yok dene bakalım ne kadar devam ettirebilirsin gsgsgs
Eril enerji dediğin şey ben erkek tarafım benim lafım geçer... onu giyemezsin... buraya gitmek için izin alacaksın... gibi seylerse evet yok öylesi erillik olmasın zaten 3 yıl devam ettirdim ben merak etme sen
@Deryabulurx seninki toksik erkek modeli sek bir erkekle tanışmamissin demek bugünlerde sayısı azaldı gsgsg
Azalsin bir zahmet ya hiç gerek yok kısıtlamayan erkege toksik mi diyorsun sen hdjaksjjakcj
@Deryabulurx kısıtlayan erkeğe toksik diyorum gsgsg kadınların söyledikleriyle istedikleri her zaman çelişir, öyle olmasaydın 3 sene ilişkini de surdurmezdin zaten gsgsgs
Turkiye ye geldim knk yarı orada yarı burada nereye kadar gider sence sonu ya aldatma ya başka şey onu yasayacagima ayrılmam en mantiklisiydi
Primatlar çünkü gelişmemişler özgüvenleri yok ellerinden kaçacak diye korka korka geziyorlar
Rezil gay
Klavye delikanlısı da burdaymis
Bekliyorum pasif çocuk
Ok boomer
Gel beni al bekliyorum.. safi ruzgar
Korkma lan bu kadar bekle dedik ya
Lan sus git mlbb oyna bok cuvali
Ok kardeşim
Görüş sahibi sen bugüne kadar yaptığın gibi ananı bacını avradını önüne gelenin altına sok sana da anana da bacına da Avradına da o yakışır devam et yani znwbzhbwz
Uza maymun
Ortadoğu kültürü ile yetiştirildiklerinden, bu tip erkeklerle evlenen kadınlara acıyorum.
Ben mesela hiç kıskanmam kardeşlerimi inanır mısın 3 ü kapalı biri açık sadece znwnnz
Öz güven eksikliği ve eziklik
Kadınları da az değil yani
Cevap ceh@let
İşinizi geliyorsa napicaz kölemi olucaz
Ne demek işimize geliyorsa esas köle yapılmak istenen maalesef ki kadınlar
Aevet köle seviyorum
Cahillik