AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tavaf anında baş başa kalmak mümkün değil ki hangi akılla bu soruyu sordun
Senin aklinla degil herhalde. Bas bas kalmak sadece kimsenin olmasi demek degildir. Uygun degil yani yanlarindq ucuncu bir arkadas olmadan orada bulunmak
Kadın yanlızca bir adamlamı otelden çıkmış taa oraya gidip tavaf yapmış anlayamadım
Kadin da evet demis. Aslinda tamamen yalniz degiller ama bir kere hocanin teklif etmesi yanlis kadinin da kabul etmesi. Tumden masumane bile olsa yanlis
Ustte yazdigim cikmamis cevabimdw. Beraber cinmescidine gitmisler yanlarinda 2 kisiyle beraber. Gelirken tavaf yapalim demisler. Hoca teklif etmis kadindq kbul etmis
İnan dediklerini hiç anlamadım hoca nasıl özellikle bir kişiye teklif ediyor ya
İyide yüzyıllardır kadın erkek karışık yapilir
Orasini demiyorum. Mesela kadinin yaninda ben olsam veya baska birisi. O olur. Ama birlikteylen cok yanlis
Tavaf yapmak ne la nereyi tavaf ettini
Tavaf yapmanin ne demk oldugunu bilmiyor musun gercekten. Kabenin etrafinda donmektir
Kabenin etrafında bir erkekle nasıl baş başa olabilirsin peki? Yüzlerce kadın ve erkekle bir aradasın ve orada kadınlarla erkekler ayrı ayrı tavaf ediyor.
Ayri ayri tavaf etmiyor erkekler ve kadinlar. Hepsi ayni yerde. Evet tamamen bas basa degiller ama yinede bu olmamaliydi
Umreye mi gittin
Evet
Kocan yok mu yanında
Bekarim ama soru benimle ilgili degil bizim gruptaki biriyle ilgili
Kocası olmadan mi gelmiş
Evet oyle
Adamla tanışmak istemiştir
Annemde oyle dedi
Anneler yanilmaz
Evet. Hakli gercekten bence cunku yaptigi sey masumca bir sey degil
Şimdi umredemisin
Hayir
Kqc yasindasin
Seks güzeldir yapın
Ne alakasi var simdi
Baş başa iken seks yapılır da ondan
Tavaf derken
Tavaf ne oldugunu bilmiyorsan konu kapanmistit
Başbaşa değiller ki şeytan da dahil olaya
Hahahha guldurdun beni. Iste tamda o yuzden yapilmasi dogru degil. Bu soruyu sormamdaki amac bu kadinin kendisini melek gibi gosterip hocayla bas basa tavaf yapmis olmasi. Yaaaa goruyorsunuz ya insanlar kanede bile flort ediyorlat
Hocadada sikinti var hocanın bunu kabul etmemesi gerek
Güldüysen sevindim
Hoca oldugunu nereden anladin. Gercekten de hocayla bas basa tavaf yapti bahsettigim kadin. Ustelik adam hafiz
Olmaz güzelim şeytan durter
Evet. Insaniz hepimiz nefsimiz var.
Hemde çok var
Insanlar diyorum yani kabede bile mki boyleler. Cok vahim bir durum gercekten. Kadinin kocasi onlari oyle gorse hosuna gitmez.
Heryerde her ortamda her türlü insan var güzelim
Haklisin. Kimbilir baska neler oluyodurda benim haberim yok. Belki daha ileri gidenler vardir
Okadar da değildir en azından orada olmaz.
Sen oyle san. Eger bizim gruptq boyle bir sey varsa baska gruptada vardir ama ne boyutta bilemem tabii
Amacın dini değerleri karalamaya çalışmak mı sanki öyle hissettim şu an
Dini degerlerden bahsetmedim yqnlis anlamissin. Insanlardan bahsettim
Insanlar evet nefis var şeytan var. Kadın erkeğin bir arada olması başlı başına sıkıntı
Nasıl yani anlamadim
Tavaf ne ya
Haram
Aynen oyle
Zaten eşinden ayrı o kadar mesafe yol gelmesi bi kere yanlış
Kime emanet edilmiş
Kadin esiyle degil covuklariyla uyudugunu anlatti
Eşi nerdeymiş
Evde kaldi cocuklarinin yaninda.
Kadın kimle gidiyo
Yalniz geldi.
Niye ulasmak istiyorsun
boş ver
Saçmalık
Tam olarak neyi kastettiniz
"Tavaf" yanlış yazmadı isen Öyle bişey olamaz. haram çünkü
Aynen bunu kastettim. Tamda sizin gibi dusunuyorun. Insanlar diyorum nasil bunu kabede bile yapabilir. Hayret ettim. Ustelik ikiside evli.
Oraya gidebilimek ekonomik güç istediğinden artık herkes gidemiyor. gidenlerin çoğu turistik gezi gibi gidiyor.
Sanirim oyle. Teyzemde vardi umrede. O da kimseyle hasir nesir olmadigi halde biri borc para istemis. Son gune kadar vermeyince teyzem istemek zorunda kalmis. Kadin parasini geri vermis bes karis suratla. Yani diyecegim su ki teyzem geri istemese umrede parasini carpacak kadin
Orasını falan bilmem. Ama artık herşeyin çivisi çıktı
Tavafta yuzde 25 dedikodu, yuzde 50 video-resim ile meşgul. İbadet yapan yuzde 25 ancak...
Aynen oyle. Umrede bile bu tur art niyetli insanlarla karsilasmak beni hayal kirikligina ugratti
Ben gördüklerim karşısında çok üzüldüm ama elimden bişey gelmez tabi
Artik orasini ben bilmiyorum ama evet resim cekenler canli baglanti yapanlar
Canli yayin acanlar vardi.
Kulaklık takmıştım ben etkilenmemek için 🙃
Tabi herkesin ne niyetle telefonuna sarildigini bilemem ama esas olayi kacirmamak lazim
Ben mesela bir tane fotograf bile yayinlamadim bir yerde
Ben de e çekmedim bile
Siz ne gordunuz peki
Ben sadece ibadet yaptım. Ama gözümü de kapatamam elbette. İnsnalr acınası haldeydi. Oranın havasını almamışlardı
Merak ettim. Ornek verirseniz merakimi giderirsiniz
Tavafta Kılıçdaroğlu'na söven türk gördüm
Kadınların kalöalarına bakn erkek gördüm,
Bana asılan kadın gördüm
İbadet etmek yerine Tavaf boyu video çekip şekilden şekile giren kızlar gördüm
Hmm gercekten bayagi bir seyler olmus. Bizim gruptabda tuhafliklar vardi. Kisacasi oraya giden herkes asilzade degi mon şer
Haklısın. Kimisi oraya bir defa gitmek için can atarken gidenler de Öyle mlesef 🤕🤷🏻♂️
Can atan kisilerdr super degildir de iste insaniz hatalarimiz var elbette. Sadece sinrii asmamak lazim mesela flort etmek gibi veya kalp kirmak veya şov yapmak gibi
Sen de yapmış gibisin 🙃
can atan kişi ya da oranın havasına kapılan kişi hata yapmıyor çünkü
Tabi benim gözlemim bu
Cok buyuk konustunuz. Siz de mutlaka hatalar yapmissinizdir belki farkinda bile olmadan. Ayrica hata yapmak kotu bir sey degildir. Onemli olan gunah islememek, kaldi gunah bile islense tovbe edilse bir adim ileri gecer. Yani bunda ne var anlamadim. Bizim grupta cok degisik hatalar yapanlar vardi, ben de sinirimi cizdim o kadar. Eger bu hataysa evet hata yaptim
Neyse tadı kaçmasın. Allah kabul etsin.
Bencede si oyle deyince ben de aynisini dusundum. Her seye karar verecek olan allahtir nasil olsa
Şüphesiz
Tavaf ne demek
Ney yapmasi
Normal değil
Bencede degil. Hocaya rahat rahat adetle ilgili sorusunu bile sordu. Hatta benimkini bile demis
Bioeneeji ne alaka.
boş ver anlamazsın
Anlarim ama konuyla ilgisi yok caktin mi kofteyi